Bestilte takeaway: kylling med tomat til dessert creme brulee med hindbær sorbet Et stykke bryst, skindet var brændt næsten sort, uspiseligt! Tomat, var et lille kvart stykke, lagt på 1 stykke salatb... Zobacz więcej
Vi vil bare sige tusind tak for en super hyggelig aften på Gammel Humlebæk kro. Vores ven Henrik Juel havde bestilt bord til 3 og vi fik meget lækker mad og vin. Elgen var fantastisk serveret... Zobacz więcej
Jule- og Nytårsmenu, Take Away, Vi hentede både vores julemenu (and+flæskesteg) og vores nytårsmenu hos Gl. Humlebæk Kro. Begge dele særdeles lækkert og godt tilberedt - og det var begge rigelige sto... Zobacz więcej
Skuffende. "Nystegt flæskesteg" står der på smørrebrødskortet. Det var den ikke. Den var tør og absolut ikke nystegt, bløde gummi svære. Et meget lille stk rugbrød til, et kvart stykke. Øv. Rejemadd... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Klassisk dansk mad tilberedt efter alle kunstens regler - serveret i vores hyggelige gamle kro. Vi har skov i baghaven og strand blot et stenkast herfra.
Humlebæk Strandvej 2A, 3050, Humlebæk, Dania
- www.gamlehumlebaekkro.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Dårlig og ubehagelig betjening
Min mand og jeg stod i rectionen og spurgte tjeneren bag disken om vi kunne få et bord, der var ledige borde. Han vendte sig demonstrativt væk. Vi spurgte igen pænt da han vendte sig. .
NEJ
Vi gik på ud i haven hvor kun et bord var
optaget.
Min mand gik ind igen og spurte samme tjener omkring 70 år om vi kunne få 2 glas hvidvin.
NEJ
Senere kom en ung tjener ud som vi så fik
fat på og afgav vores bestilling.
Vi bor i Humlebæk og da vi var til nabo komsammen om aftenen fortalte vi om den ubehagelige betjening.
Det viste sig at flere havde klaget over den ældre tjener mens de unge var flinke nok
Nogle mente han måtte være nærstående til den kvindelige ejer af kroen når han forsat var så ubehagelig
God mad - Men tjek din regning og betaling i detaljen
Vi fik Julefrokost bord 2. juledag, og maden var rigtig fin. Betjeningen fungerede også udmærket, ligesom at kroen er indrettet i fin autentisk stil.
Hvad der skæmmer oplevelsen er, at der flere fejl omkring regning og betaling. Først er der taget betaling for en kuvert mere en aftalt, og derefter bliver der tastet 495 kr. for meget ind på terminalen.
Penge blev returneret efter kontakt til restauranten, hvilket er som forventet.
Fejl kan selvfølgeligt ske, men to gange på samme regning, og begge i restaurantens favør, er bare ikke tillidsskabende.
Havde bestilt stegt flæsk med…
Havde bestilt stegt flæsk med persillesovs til 10 personer og det var så veltilberedt og lækkert. Desuden fik vi deres dejlige brød med smør, agurkesalat og hakket rødbede med i købet.
Vi fik yderligere den service at vi fik leveret middagen varm og lige til at servere.
Der var så meget tilovers, at vores 3 børnebørn fil middag med hjem til næste dag.
Hvis vi kunne fortjente de 5 stjerner.
Det skal tilføjes, at vi ofte har spist på kroen og altid fået god mad.
Kro liv.
Da vi bor i distriktet benytter vi kroen ret ofte. Vort
generelle indtryk er, at smørrebrød og varmretter er
OK, som angivet i den hyggelige hjemmeside og tillige
på de omdelte menukort. Får altid strålende velkomst og betjeningen, når vi har været der er upåklagelig.
Vi har holdt diamantbryllup i kroens festlokaler i år og
efter forudgående aftaler fået en superb varm frokost
med 3 retter og en omsorgsfuld og festlig betjening.
Vi anbefaler kroen til andre .
Søren.
Hyggelig klassisk kro, hvor alt levede op til forventningerne.
Helt igennem venlig og imødekommende modtagelse, selvom der var travlt og næsten fyldt op. Hyggelige rammer, kompetent betjening og god mad.
Skuffelse
Anmeldelse af Gammel Hummelbæk Kro: En skuffende oplevelse
Efter at have hørt utallige positive anbefalinger fra venner og familie, besluttede min kone og jeg os for at besøge Gammel Hummelbæk Kro. Kroen har eksisteret siden 1740 og er kendt for sin hyggelige atmosfære og gode mad, især deres tradition for at servere elg. Med høje forventninger og anbefalinger om at bestille bord i forvejen, ankom vi spændte og parate til en gastronomisk oplevelse.
Desværre begyndte skuffelserne allerede ved ankomsten. Vi ankom blot fire minutter før vores reservation, men det føltes hurtigt som om kroen var overvældet. Lokalet var præget af en presset stemning, og vi blev stående foran receptionen, forventende at blive budt velkommen. Ingen hilste dog på os, selvom der var rig mulighed for det. I stedet blev vi vidne til, hvordan en ungarbejder blev talt ned til af stressede tjenere, der tydeligvis havde svært ved at bevare overblikket og manglede koordination. Syv minutter senere blev vi endelig vist ned til vores bord – stadig uden at blive hilst på, og uden nogen spørgen til drikkevarer. Der blev blot smidt et menukort og vinkort på bordet uden yderligere kontakt.
Menukortet var desværre en skuffelse i sig selv, da det slet ikke matchede det, vi havde set på kroens hjemmeside. Noget vi havde set frem til var deres udvalgte retter, som vi slet ikke kunne finde på det nuværende menukort. Da vi endelig fik lov til at afgive vores bestilling – hele 21 minutter efter vi havde sat os – havde vi haft rig mulighed for at observere kaosset omkring os. En værtinde tog ikke imod konstruktiv kritik fra gæsterne og svarede tilbage på en måde, der føltes uprofessionel. Vi så hende endda blot pege et ældre ægtepar hen til deres bord i stedet for at følge dem dertil, hvilket også gav et uengageret indtryk. Flere gæster klagede højlydt, hvilket kun forstærkede fornemmelsen af, at der var alvorlige problemer denne aften.
Da vores forret endelig kom, begyndte problemerne for alvor. Min kone havde bestilt en hummerbisque, som desværre var så ringe, at vi begge måtte lade den stå. Hovedretten var heller ikke bedre. Det var tydeligt, at maden ikke var frisk, men havde stået under en varmepære for længe. Min kones sovs var kold, og da vi påpegede dette overfor værtinden, fik vi en bemærkning om, at sovsen "ikke skulle være brændende varm", hvilket virkede som en undskyldning mere end en reel forklaring.
Det eneste lyspunkt i hele vores oplevelse var en asiatisk tjener, som var sød, opmærksom og smilende. Hun gjorde sit bedste i en ellers kaotisk situation, og hendes indsats var uden tvivl den eneste grund til, at vi ikke forlod kroen tidligere. Desværre kunne hendes venlighed ikke opveje for den gennemgående dårlige service og kvalitet.
Samlet set var besøget på Gammel Hummelbæk Kro en stor skuffelse. Den pressede stemning, den manglende service og den dårlige mad gjorde, at vi aldrig vil vende tilbage. Det føltes som spild af penge, og vi kan kun advare andre mod at have for høje forventninger til dette historiske, men desværre nu meget underlegne spisested.
God oplevelse!
Hyggelige omgivelser, god mad og meget serviceminded personale om aftenen! Stor anbefaling!
Holdt min 65 års fødselsdag.
Holdt min 65 års fødselsdag. Vi havde valgt buffe Humlebæk. Dejlig mad og masser af det. Hyggeligt lokale som var pænt dækket op.
Venlig tjener, der var opmærksom og spurgte ofte om vi manglede noget.
Vi og vores gæster var meget tilfredse med oplevelsen.
Kedelig mad til overpris
Kvaliteten af maden levede slet ikke op til prisniveauet.
Vi fik serveret tørt og gammelt brød, kartoflerne havde vi mistanke om stammede fra en Flensted pose, og de smagte ikke frisklavet.
Kedelig og uelegant gammeldags mad til overpris.
Vi kommer der ikke igen.
Alarmklokkerne burde have ringet, da den 3 retters menu’s dessert var en koldskålsret - her i september måned. Denne var yderst skuffende.
Kroen er virkelig hyggeligt indrettet, og kunderne i butikken kunne få sig en super oplevelse, men det kræver, at man skifter kokken ud.
Jeg har aldrig skrevet en anmeldelse før, men denne ringe oplevelse skal formidles videre til potentielle kunder, som overvejer at bruge penge på et måltid på kroen.
Take away, krogryde med kartoffelmos
Vi havde bestilt krogryde med kartoffelmos, som take away.
Maden var færdig til aftalt tid, der var rigeligt af den og den smagte skønt, meget mørt kød.
Hyggeligt sted men dårlig mad
Jeg fik en flæskesteg med kartofler og sovs til frokost til 199,-.
Flæskestegen var temmelig tør, kartofler hårde (ikke kogt nok) og det smagte i det hele taget ikke af noget. Min mor fik en pariserbøf som var knald rød. Meget dyrt for det man fik.
Det er synd at maden er så dårlig, da stedet ligger godt og er hyggeligt både ude og inde - især indenfor som er indrettet i gammel dansk stil.
En stor skuffelse
En ok mørbradgryde, men den smørstegte fiskefilet var en hel spætte, som åbenbart først var friturestegt og derefter stegt igen. Den var så hård og sej, at min stakkels gamle mor næsten ikke kunne skære den ud. Da vi klagede, fik hun en fiskekniv, som slet ikke kunne stille noget op mod den hårde fisk. En stor skuffelse.
Skuffende
Øv. 40 minutter ventede vi på maden. Og så var den desværre slet ikke pengene værd. Her kommer vi helt sikkert ikke igen.
Dyrekøbte deals
Vi havde købt deals, hvilket vi har gjort før til Humlebæk kro. Det har været skøn mad, men denne gang var det under al kritik. Tørt brød, og steaks som var så tørre, at de vendte siderne opad. Vi valgte, at springe vores dessert over, da vores madoplevelse nu var ødelagt. Fik dog tilbudt, at tage den med to-go, hvilket vi takkede nej til.
Vi ved ikke, om der er kommet ny kok, men maden levede bestemt ikke op til, hvad vi ellers plejer at få på kroen.
Dyrt og kedeligt smørrebrød
Dyrt og kedeligt smørrebrød. En lille rødspættefilet på rugbrød, den var frisk, men søbet ind i mayonnaise med 7 rejer på toppen og en tynd citronskive. Det var så lige 155 kr. for den.
Vi måtte bestille et stykke smørrebrød mere, dennegang hønsesalat. Den var der rigeligt af, men den smagte ikke af noget og franskbrødet var ikke nyristet, nærmere lidt brændt og blødt. Det var en kedelig omgang, til gengæld var det dyrt, så det gider vi ikke en anden gang.
Vi var et selvskab
Vi var et selvskab, som havde glædet os til en jubilæumsmenu, med vinmenu til 850 kr. Det var en stor skuffelse. Menuens niveau kom ikke i nærheden af denne pris. Vinmenuen bestod af 1 glas hvidvin, 1 glas rødvin og et glas dessertvin. Maden var egentlig OK men slet slet ikke til denne pris- kunne ligeså godt havde spist i IKEA. Sætter aldrig mine ben i denne restaurant. Hilsen Ken Mørk
Elendig mad på Gl Humlebæk kro
Jeg var på Gl. Humlebæk Kro med et selvskab.
Der var bestilt en 3 retters menu med vin menu til.
Det viste tjeneren ikke noget om da vi ankom !! Forret Halv hummer med nogle færdig købte dib`s til, ikke heldigt.
så kom der 2 skiver melon med skal på !!
Derefter fik vi, Ja det ved jeg ikke men kødet var så sejt og stegt så længe at man kunne slå søm i med det.
Til sidst kom der en halvkold Pandekage.
Vinmenuen bestod af 1 glas hvidvin, 1 Glas dårlig Rødvin, samt 1 glas dessertvin, alt sammen nok noget fra nogle papkartoner.
Det kostede "KUN" 850. kr per person.
Dyrt og rigtigt, rigtigt dårligt og totalt uprofessionelt . Hold jer væk
Dårlig betjening!
I går var vi to som skulle ha noget go mad i hyggelige omgivelser så valget faldt på Gl. Humlebæk Kro. Da vi ankom var der ingen der vidste hvor vi skulle sidde. Der var ikke sat 2 glas champagne på bordet som jeg havde bedt om. Der gik en evighed fra vi satte os, til der kom en noget forvirrende tjener og spurgte om vi var klar til at bestille. Maden kom - den var fin nok (noget dyr i forhold til mængden)…
Vi blev færdige med at spise og vupti så var tallerkener fjernet. Ingen som i ingen, spurgte om vi ville se dessertkort eller om vi kunne tænke os en kop kaffe. Der blev heller ikke spurgt ind til om maden smagte godt. Da jeg skulle betale ude ved disken, var der ingen der vidste hvor vi havde siddet. Pengene ville den meget forvirret/stresset tjener gerne ha, men ingen “tak for besøget og go aften”!
Der er sidste gang jeg kommer på Gl. Humlebæk Kro!
Kokken har vist mistet smagssansen.
I går var jeg og en ven på "Gl.Humlebæk Kro",
og vi blev desværre slemt skuffede. Lokalt var koldt, og mørkt, og hoveddøren stod åben, så det trak. Maden var alt for salt og hønsesalaten var "vandet" og smagte ikke af noget, og kødstykkerne var ALT for store og tørre. Den røgede ål var lidt tør og smagte lidt af færdigpakket industrivare. Så det var en dyr skuffelse!
Skuffende
Skuffende. "Nystegt flæskesteg" står der på smørrebrødskortet. Det var den
ikke. Den var tør og absolut ikke nystegt, bløde gummi svære. Et meget lille stk rugbrød til, et kvart stykke. Øv. Rejemadden var god. Drikkevarerne kolde, det var dejligt. Men øv den kedelige flæskesteg overskyggede den samlede oplevelse. "Var maden god" spurgte den ældre mandlige tjener. "Nej" svarede jeg. Ingen undskyldning el. forklaring.