Der gik de lovede leveringsdage. Der var en enkelt forsinkelse, som blev dog sendt en e-mail om. Virksomheden handler jeg igen med i fremtiden.
Bestilte nogle ældre spil, jeg ikke kunne finde andre steder. De var ikke på lager, men blev fremskaffet rimelig hurtigt, og jeg blev informeret når der var ændring i status. Tak for god servic... Zobacz więcej
Det er første gang, jeg bruger GameZoo, men sikkert ikke den sidste. Det var nemt at navigere på hjemmesiden og nemt at finde frem til den rigtige vare. Priserne er yderst rimelige og levering af vare... Zobacz więcej
O GameZoo.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
GameZoo.dk er godkendt af E-handels-fonden, hvilket er din garanti for en sikker handel.
Kundesupport har åben i følgende tidsrum:
Mandag-torsdag: kl. 08:00-16:00
Fredag: kl. 08:00-15:00
Weekend: Lukket
GameZoo er en del af MovieZoo A/S
Klokkestøbervej 15, 8800, Viborg, Dania
- 89 28 29 75
- kontakt@moviezoo.dk
- www.gamezoo.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hvis du vil spare tid og penge så køb her
hurtig betjening - fin service
jeg sender ikke en stjerne da jeg stadig ikke har modtaget min vare!
Jeg har ikke modtaget min vare så den ene stjerne betyder ikke noget.
Perfekt service !!
Ingen problemer !! Super priser !! Hurtig levering !! :)
+++++ herfra ...
Martin
Bestilte mit spil, modtog en mail samme dag med, at det var blevet afsendt og modtog efterfølgende spillet dagen efter.
Super tilfreds.
Rummikub
Jeg synes det var virkelig træls at jeg først modtog mit spil 1½ måned efter jeg bestilte det. Derudover er jeg glad for at i holdte mig underrettet om hvor lang tid det ville tage. Men da jeg bestilte spillet stod der at det var på lager.

Lige i skabet!!!
PS2 spil samt memory, super handel, og handler gerne igen :D
/Flemming
God og hurtig service
Jeg bestilte varer fra Gamezoo fredag aften og havde dem tirsdag, ugen efter. Det kan man roligt kalde god service og ikke mindst, hurtig betjening. Ingen tvivl om, at jeg vil benytte mig af Gamezoo igen :o)
Hurtigt og perfekt leverance
Bestilling og leverance var af høj standard. Kan bestemt anbefales.
Hurtigt og smertefrit!
jeg bestilte 3 spil på tilbud og havde dem 2 dage efter.
super hurtig levering
Jeg har købt Pro Farm 1
dette blev leveret hurtigt og uden problemer, jeg er yderst tilfreds.
mvh Tom J Hansen
Laaaang ventetid
Synes ikke det var optimalt.. èt spil må aldrig tage op til 3-4 uger at sende! Det er simpelthen for lang tid i mine øjne.. Det er ikke acceptabelt.. kun 2 stjerner herfra.. Det var første og sidste handel..

Meget tilfreds
God service, bestilte søndag aften, modtog mandag bekræftelse på pakken var afsendt, - og modtog pakken tirsdag. Så kan det vist ikke gøres hurtigere.
Meget tilfreds
Nem hjemmeside at bestille på, og jeg havde varen 1,5 døgn senere. Det kan ikke være bedre :-)
God service - trods Postdanmark
Bestilte 27/7 - fik ordrebekræftelse 28/7 med besked om, at varen ville blive afsendt samme dag med 1-2 dages leveringstid. Modtog dog først pakken 3/8, men det skyldes udelukkende PostDKs langsommelighed. Handler gerne hos GameZoo igen.
God servise
Tak for god service:-)
Jesper.
Forsinket levering og dårlig produkt beskrivelse
Gamezoo/Moviezoo: Min vare blev leveret ca 3 uger efter bestilling, efter at have fravlagt en del af ordren der stadig ikke var "kendt leveringstid" for. Det ene af de 2 brætspil jeg bestilte var en mini/rejse-version af spillet, selv om dette på ingen måde fremgik af produkt beskrivelsen.