Ps5 camera besteld bij gameoffer via bol.com voor 53 euro! Product is bijna nergens meer te krijgen dus heel blij dat ik hem nog voor een goede prijs heb kunnen bestellen! Levering was helaas 2 dagen... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Op 31 mei rond 13:00 besteld en netjes de volgende dag in huis. Ik was wel bezorg nadat ik geen orderbevestiging kreeg via de mail en alle slechte review las op internet, maar uiteindelijk na even ma... Zobacz więcej
Op vrijdagochtend de game Fallout: New Vegas Ultimate Edition voor E. 18,95 besteld. Al binnen twee uur een mailtje ontvangen dat de game als brievenbuspost verstuurd was. En de volgende ochtend lag... Zobacz więcej
Ik heb afgelopen week een Playstation 4 spel gekocht bij Smartgamer. Ideaal dat je van alle beschikbare games ook direct een trailer kunt bekijken. Na wat rondkijken heb ik gekozen voor Assassin... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Westelijke Havendijk 15A, 4703RA, Roosendaal
- 0610279805
- info@gameoffer.nl
- www.gameoffer.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle levering, goed product
Big bang theory box seizoen 1-6 besteld. Dag later geleverd. Helemaal geweldig.
Beoordeling SmartGamer.nl
Bestelling is prima verlopen. Volgende dag in huis en netjes verzorgd.
Betrouwbaar & snel
Makkelijk te bestellen & betalen, snel bezorgd en perfect artikel!
lage prijzen, snelle service
snel & goedkoop
Binnen een dag in huis voor bijna helft van prijs elders, top!
snelle levering tegen een goede prijs
2 dagen na het bestellen lag het pakketje in de brievenbus.
een fijne klantenservice
ik had van de week een spelletje voor mijn zoon besteld.helaas kreeg ik een verkeerd spelletje thuis die ik hoe dom ik ook was had opengemaakt.ik heb gelijk de klantenservice gebeld en het uitgelegd.
ik kreeg gelijk het goede spelletje per post opgestuurd en ik heb het verkeerde spelletje teruggestuurd ondanks de verbroken verzegeling.
ik vind het echt een top winkel
Snelle perfecte verzending
Smartgamer heeft vaak lage prijzen en hebben een geweldige levering!
Snelle service zonder problemen de volgende dag in huis
Duidelijke site en nette en snelle service
Fijn om bij een niet bekende webwinkel de DVD te kopen die je zoekt.
Je kan er makkelijk iets bestellen wat uit voorraad heel snel wordt geleverd. Was elders niet te vinden maar bij Smartgamer.nl wel. Komt betrouwbaar over.
Goede service!
Op dag 1 besteld, op dag 2 lag de bestelling in de brievenbus. Helaas was er 1 game verkeerd geleverd, even naar de klantenservice gebeld en de dame die opnam heeft het keurig afgehandeld, (niet 3x doorverbinden en iedere keer je verhaal doen. Nee, gewoon 1x vertellen en het werd geregeld) Dag 3 lag de juiste game in de brievenbus.
Zeker een online shop waar ik vaker zal bestellen!
Super snelle levering!!
Een aanrader, als je nog even snel een game nodig hebt!
Goede prijs, slechte behandeling
Ik heb hier een game voor een nette prijs besteld. Het duurde even voordat hij bezorgt werd want post-nl deed er wat langer over. toen ik hier over ging informeren bij smartgamer werd ik behandeld alsof ik dom was en niks wist kleine tegenvaller.
Snelle levering!
Op vrijdag voor mijn zoontje een spelletje besteld, en ja hoor de volgende dag al thuisbezorgt.
Geheel volgens afspraak.
Doświadczenie Trustpilot