MULTI SSD Int 980 Pro 2TB Heatsink Samsung - Product gereserveerd, Hier kreeg zeer snel een bevestiging, per sms dat het klaar lag en kon worden opgehaald sms kwam om streeds 10.08 uur al binnen... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben ruim een jaar geleden bij Gamemania terecht gekomen voor een online bestelling. Deze werd prima afgehandeld. Sinds ik in de winkel in Heerhugowaard kom, ben ik nog meer tevreden. Het personee... Zobacz więcej
GameMania bestaat eigenlijk niet meer. Naam is overgekocht door ander bedrijf dus heeft eigenlijk niets meer te maken met het originele bedrijf. Vele mensen zullen dit echter niet weten. Ook... Zobacz więcej
Ik ben naar game mania Amsterdam centrum gegaan voor Pikachu van Gogh kaart. Goed georganiseerd met binnenkomende klanten die ook voor Pikachu van Gogh kwamen. Iedereen moest bij de deur wachten zo k... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Game Mania kun je terecht voor de grootst keuze in games, spelconsoles, accessoires, trading card games en merchandise. Ook heeft Game Mania de grootste keuze aan tweedehands games: meer dan 4.000 spellen! En als je op werkdagen voor 20.00 uur in de Game Mania webshop bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis.
Dane kontaktowe
Holandia
- www.gamemania.eu
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Je bent nog klant
Service was heel goed. De medewerkers gaven goed advies en waren heel erg behulpzaam. Ik wilde iets kopen en kreeg get advies nog 2 dagen te wachten want dan zou er korting zijn. Hoefden ze niet te doen maar vind ik wel een stukje service. Bij aanschaf hebben ze nog even geheugen bij geplaatst. Erg tevreden over.
Zeer lage prijs voor 2e hands ps4…
Zeer lage prijs voor 2e hands ps4 spellen
Oplossing aangeboden
Update: uiteindelijk is het probleem opgelost, Gamemania bedankt voor deze oplossing.
Al sinds tienerjaren groot fan van Game Mania maar helaas zwaar teleurgesteld in de klantenservice.
Ook jammer dat alle filialen in mijn omgeving gesloten zijn.

Odpowiedź od Game Mania
deskundigheid en klant vriendlijk
deskundigheid en klant vriendlijk ik kom elkekeer dat ik in de stad ben graag even binnen kijken naar mooi nieuwe games en kan het dus nooit laten maar ook grapen kommen goed aan omdat de deskundigheid zo goed is
goede spullen
leuk om dingen te bestellen, jammer dat er steeds minder en minder fysieke games in de winkels liggen, en in het magazijn soms niet meer op voorraad, terug meer games zou leuk zijn
Prettige winkelervaring
De mensen zijn ontzettend aardig en behulpzaam, en helpen erg professioneel verder.
Voor 23.00 besteld morgen in huis!
Voor 23.00 besteld morgen in huis!
Als dit soort beloftes worden gemaakt, waaraan ze niet kunnen voldoen, daar word ik toch een beetje naar van.
Tevens heb ik geen idee hoe de tracking & Tracing werkt en is het onduidelijk waar dat gevonden kan worden.
Update:
Pakket is dus de volgende dag netjes bezorgd. Op dat punt scoren ze dus binnen verwachtingen.
Echter dat neemt niet weg dat het tracking systeem toch wat onoverzichtelijk en onduidelijk is.

Odpowiedź od Game Mania
"De goede uitstalling en zeer…
"De goede uitstalling en zeer overzichtelijk van de game's. Grote aanbod van zowel nieuw als gebruikte game's. En niet te vergeten de vriendelijkheid van de verkoper. En de bereikbaarheid van de winkel en parkeer gelegenheid."
Mooie aanbod aan producten,maar altijd…
Mooie aanbod aan producten,maar altijd vlug uitverkocht,wat maakt het jammer voor mij,daarvoor 4 sterren
Beste gamemania in utrecht…
Super vriendelijk personeel en helpt je ook goed als je vragen hebt. Ik woon zelf in alkmaar en heerhugowaard is dichterbij maar toch reis ik liever een uur naar utrecht naar die gamemania omdat ik daar altijd super vriendelijk word geholpen.
Het personeel is echt super
Het personeel is echt super. Altijd vriendelijk en enthousiast en staan klaar met raad en daad. Geven je het gevoel dat je er echt toe doet.
Buitenland
Heerlijke site,ik woon in het buitenland maar zo kan ik toch de kleinkinderen verwennen.
Het gaat allemaal snel en gemakkelijk zodat ik als senior het ook allemaal goed begrijp.
Ik werd vriendelijk te woord te staan…
Ik werd vriendelijk te woord te staan en goed geholpen ook vond ik het fijn dat ik zo gerust werd gesteld toen het allemaal niet zo goed lukte bij de kassa en dat de verkoper interesse toonde toen ik aan gaf waarom ik sleeves gebruikte
Excellent employees
Excellent employees, good advice and friendly staff
Fantastisch personeel
Fantastisch personeel, rijk assortiment, leuke afwisseling in spullen, deskundig advies, altijd klaar voor een babbel, weten waar ze over praten
my phone gamemania deasnt playing0748695550
my phone gamemania deasnt playing
Game mania Heerhugowaard
Hele kundige maar vooral aardig personeel.
Ik ga ook nergens anders heen voor mijn game artikelen
Doświadczenie Trustpilot