Burde egentlig give dem 1 stjerne. Købte refillkapsler til nespresso maskine. 2 pk. Var på lager og dem købte jeg. Venter stadig her flere uger efter, og uden svar på en mail til dem, om vare... Zobacz więcej
GameBits.dk
Zobacz, co mówią recenzenci
Plejer at købe ved coolshop. Denne gang valgte jeg GameBits grundet deres fede tilbud og speciel produkter som kan være svære at finde andre steder i Danmark! Lækre tilbud i form af at man kan købe... Zobacz więcej
Bestilte en vare hos GameBits og produktet lever 100% op til forventningerne. Jeg skrev til kundeservice da jeg blev i tvivl om leveringsdatoen, og fik svar indenfor et par timer (jeg skrev kl. 6 om... Zobacz więcej
Jeg bestilte et PS3 spil kort før lukketid, og frygtede jeg blev snydt, da jeg ved sammenligning af andre sider, kunne se at spillet var hele 150 kr. billigere end det næstbilligste site! Allerede... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
GameBits.dk - Levering siden 1996 og er en af de ældste spilbutikker i Danmark. Stort udvalg, stabil levering og stort fokus på tilbehør er hvad der kendetegner os. 100% AFSENDELSE Hele sortimentet i shoppen er på EGET LAGER i Danmark! Det er din og vores garanti for at varen kan afgå med det samme. Vores ordrer forløber helt problemfrit fordi VI HAR VAREN! GOD FORNØJELSE Shop idag, og bliv ikke overrasket når du har varen allerede imorgen!
Dane kontaktowe
Hvidkildevej 1 (ingen afhentning), 2400, København NV
- info@gamebits.dk
- www.gamebits.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Dårlig start med en god afslutning
jeg bestilte en intern HD til ps4 men fik kun den første af 2 mails, men beløbet blev trukket allerede den første dag, efterfølgende hørte jeg ikke mere fra dem.
jeg sendte en mail efter 3 dage til Gamebits og fik svar samme dag, dagen efter modtog jeg en mail om at varen var blevet afsendt, så efter en tung start kørte det hele, som det skulle og jeg fik mine vare efter 2 dage.
Fin og hurtig service
Overskuelig hjemmeside, det er let at finde og bestille varer og der er god vejledning.
Jeg bestilte en intern HD til PS3, den var på lager og kunne sendes samme dag.
Så er kalendergaven hjemme...
Fandt et godt tilbud på Skylanders Figurer, bestilte tre stk. og de kom dagen efter på mit lokale posthus pænt pakket ind.
Useriøs virksomhed - utallige utilfredse kunder.
Bestilte hos Gamebit, desværre uden at undersøge først.
To bestillinger blev lavet og begge nåede aldrig længere end "pakkedata modtaget hos swipbox"
En mail blev besvaret med "vi har problemet med swipbox, du får svar mandag"
Der kom intet svar, så jeg begyndte at læse op på anmeldelserne - også på Facebook.
Utallige kunder har aldrig fået deres betalte varer og mange har fået samme svar som jeg: "problemer med swipbox".
Det gik op for mig at det er et useriøst firma som snyder en del kunder - jeg takkede nej tak!!
Gamebits lister ikke et telefonnummer, efter lidt research fandt jeg dog frem til ejer Torben Hansen's private nummer og fik fat i ham.
Jeg bad om annulering af bestillingerne, hvilket Torben næste dag bekræftede pr e-mail.
Så kun 2 stjerne - og disse opnås kun pga den forholdsvis hurtige håndtering af annuleringen.
Elendig tilbagemelding/opfølgning
Jeg bestilte mine varer d. 20-7.
Jeg fik straks en e-mail, som oplyste at jeg ville få i alt 2 e-mail, denne var den første og den anden ville jeg få sidst på dagen. ---
Da jeg ikke havde hørt yderligere efter 5 dage sendte jeg d. 25-7, en mail for at få at vide om "det snart var sidst på dagen d. 20-7".
D. 26-7 skrev de tilbage at varerne var i restordre og ville nok komme i uge 32.
I dag d. 11-8 (uge 33) skrev de at varerne er pakket og venter på post Danmark.
Det vil sige at hvis jeg ikke havde spurgt efter 5 dage.- så skal sidst på dagen altså forstås 22 dage senere.
Nu er jeg spændt på om jeg får varerne i morgen...............................!
Det er sørme godt at betalingen først blev trukket i dag.
Dårlig service
Jeg bestille varer 28 junli og fik aldrig min PlayStation 4 2TB Harddisk til PS4 på 2000GB.
Utrolig at GameBits har trukket penge fra min bankkontor, uden at min varer er komme, det så mærkelig. jeg vil mange gerne vide hvornår jeg får min varer så?
Super!
Billigt og hurtigt! :) leveringen er som de lover.
Har endnu ikke testet produktet.
Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke
Jeg bestilte Onsdag d. 24/06-2015 en harddisk til min playstation 4, og et voucher card til den amerikanske playstation store.
På sidste nævnte står der at den bliver leveret på email, så jeg bliver utålmodig sidst på aftenen og skriver til Gamebits for at høre hvad der sker. De svarer tilbage igen Torsdag morgen og giver mig koden, til den tid som det var meningen fra deres side af. Så stor ros for deres hurtige tilbagemelding ... I midlertidig virker denne kode dog IKKE, så jeg kontakter igen Gamebits, og da vi sammen har prøvet at finde en løsning, og dette ikke har været muligt, så tilbyder de mig pengene tilbage (SUPER service! - Det synes jeg er virkelig god stil)
Meeeen, med hensyn til min harddisk er jeg dog ikke tilfreds, for da jeg bestilte valgte jeg levering til swipbox da jeg her kunne læse at de ville samle alle pakker til swipbox og sende Torsdag aften, og derfor tænker jeg at jeg så vil kunne hente den fredag morgen, som det plejer at være normallen med swipbox. Torsdag formiddag får jeg da også en besked fra Swipbox om at Gamebits gerne vil sende mig en pakke, men siden da har status på pakken ikke skiftet fra "Pakke informationer modtaget". Jeg var ellers så positivt overrasket da Gamebits allerede 13:54 (Ca. en halv time efter bestilling) skrev til mig "Deres ordre er ekspederet, her er deres faktura! Deres ordre er pakket og venter på afhentning af PostDanmark/GLS/SwipBox."
Jeg er virkelig imponeret over jeres kundeservice, men knap så meget over jeres leveringstid, og jeres evne til at fortælle mig hvis noget er galt.
Jeg giver dog alligevel 4 stjerner.
God levering af pakke
Jeg bestilte en pakke i onsdags, dog siger de på hjemmesiden, at det leveres inden dagen er omme, hvis du bestiller før kl er 1 og alt det der, men det er forståeligt nok, det var helligdag igår :), anw jeg fik min pakke kl 9 om morgenen, dagen efter :), i perfekt stand og præcis som jeg havde bestilt den, kan helt klart andbefaldes! :)
Gode produkter
Gode produkter og super god service. Kan klart anbefales!
Hurtigt og billigt
Jeg er godt tilfreds med produktet og jeg modtog det som forventet rimelig hurtigt efter min bestilling. Udvalget i butikken er ret godt.
Perfekt! intet at komme efter.
Varene kom som de skulle og pakket godt, kvittering fik jeg dog senere begrund af min egen fejl i min e-mail men det var hurtig rettet op på og jeg fik den hurtig til min mail (: ! , Fantastisk!
Excellent service from Gamebits-eu.com
My order arrived in ATHENS - GREECE fast and in excellent condition - in 10 days - this is record for ordering from Europe.
The price of product was very good and the postal expenses was very low -only 8 Euros - for transportation to Greece.
Congratulation !! I will choose again Gamebits-eu.com in near future.
Glemt min ordre 2 gange
Egentlig tror jeg det er et ganske udmærket firma, der leverer det de skal. Jeg tror at det var uheldige omstændigheder der gjorde at de glemte mig. Og da der blev gjort opmærksom på fejlen, løste de problemet hurtigt og smertefrit
Perfekt
Super hurtig ekspedition og shipping... Produktet virker upåklageligt.. Kan klart anbefales...
Helt perfekt
Bestilling kl. 12, afsendt kl. 13, til afhentning i pakkeshop dagen efter. Kan næsten ikke gøres bedre.
Forslag: prisopdelingen med 2x pris på Postdanmark levering giver ikke så meget mening. Manglede lidt mere info på produktet jeg købte, men alt i alt en ganske god oplevelse af købsforløbet.
Hurtigt og meget nemt.....
Meget nemt at bestille det jeg skulle have....og et par dage efter kunne jeg hente varen hos posten.
Sådan skal den ged barberes....
Fin informations niveau, men tog lidt tid at levere
Generelt tilfreds. De havde ikke varen på lager, men forventede at få den ned næste levering. Den kom så med leveringen efter, altså en måned tog det. Det kunne også ske for andre firmaer, så har lidt vænnet mig til det:)
Manglende retur betaling
Efter lidt skriven frem og tilbage, er mine penge kommet retur, fejl sker også nu om dage. Venlig og god tone fra gamebits, så den eneste grund til der ikke er max stjerner er at der var en lille bump på vejen med tilbage betaling. :)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.