Burde egentlig give dem 1 stjerne. Købte refillkapsler til nespresso maskine. 2 pk. Var på lager og dem købte jeg. Venter stadig her flere uger efter, og uden svar på en mail til dem, om vare... Zobacz więcej
GameBits.dk
Plejer at købe ved coolshop. Denne gang valgte jeg GameBits grundet deres fede tilbud og speciel produkter som kan være svære at finde andre steder i Danmark! Lækre tilbud i form af at man kan købe... Zobacz więcej
Bestilte en vare hos GameBits og produktet lever 100% op til forventningerne. Jeg skrev til kundeservice da jeg blev i tvivl om leveringsdatoen, og fik svar indenfor et par timer (jeg skrev kl. 6 om... Zobacz więcej
Jeg bestilte et PS3 spil kort før lukketid, og frygtede jeg blev snydt, da jeg ved sammenligning af andre sider, kunne se at spillet var hele 150 kr. billigere end det næstbilligste site! Allerede... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
GameBits.dk - Levering siden 1996 og er en af de ældste spilbutikker i Danmark. Stort udvalg, stabil levering og stort fokus på tilbehør er hvad der kendetegner os. 100% AFSENDELSE Hele sortimentet i shoppen er på EGET LAGER i Danmark! Det er din og vores garanti for at varen kan afgå med det samme. Vores ordrer forløber helt problemfrit fordi VI HAR VAREN! GOD FORNØJELSE Shop idag, og bliv ikke overrasket når du har varen allerede imorgen!
Hvidkildevej 1 (ingen afhentning), 2400, København NV
- info@gamebits.dk
- www.gamebits.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Et meget godt sted at købe online
Jeg bestilte en vare, som jeg modtog to dage efter forsendelse. I december købte jeg også en vare, der kom dagen efter forsendelsen. Derudover er fragten gratis, så man sparer på det punkt. Skønt site at handle ved!
Hurtig ekspedition langsom levering
Pakket om lørdagen, men først leveret om onsdagen.
Typisk Post Danmark.
Super god og hurtig handel 😉
Som altid en super god og hurtig handel 😉.
Helt og aldeles smertefrit :-)
Det kan ikke gøres bedre. Let bestilling, hurtig behandling af ordre, og fremsendelse så hurtigt som fragtfirmaerne tillader det. Kan klart anbefales.
Jeg er mega tilfreds
Hurtig laverning hurtig betjening nem hjemme side af finde rund på 😀😀
Nemt og hurtig levering
Gode oplevelse og de har alt til konsoller
Kan varmt anbefales kun ++++++
Fuldt tilfreds
Vare som forventet, til en god pris, samt hurtig levering.
Rigig god webshop
Jeg bestilte et spil til kun 10 kr, og fik endda gratis fragt, og ca. en halv time senere fik jeg besked, om at min vare var afsendt. Det kan ikke gøres meget bedre!
Dejligt hurtigt og nemt
Dejligt hurtigt og nemt, det er dog en skam at man ikke kan afhente vare i butikken (specielt når man bor ved siden af)
Hurtig og let tilgængelig service
Det tog ikke mange dage fra jeg bestilte min vare, til den lå i postkassen. Der var heller ingen problemer med hensyn til betaling eller finde selve varen på hjemmesiden. Jeg vil helt bestemt anbefale andre at handle her og vil personligt selv gøre det igen, hvis jeg endnu engang skulle finde noget.
Nemt at bestille og det er hurtigt leveret
Jeg har kun haft gode oplevelser ved at bruge gamebits.dk. .
Du bliver bidt af GameBits (På den gode måde!)
Jeg havde noget tid gået og kigget på et component kabel til min gamle PSPGO, og luret lidt på et som Gamebits havde. "Jeg venter lige og ser" tænkte jeg. Så kommer jeg tilfældigvis til at tænke på siden igen Black Friday og tjekker lige om de skulle have noget på bud. Det skal jeg så love for de havde!!! 50% på dit, 50% på dat! Og priserne var i forvejen ganske fornuftige. Så der blev shoppet en god sjat den dag!
Desværre vidste det sig så at mit oprindelige mål ikke var på lager længere, men mailer pt. sammen med en flink medarbejder og er sikker på vi nok skal finde en fornuftig løsning :)
Så hvis du mangler noget gaming tilbehør, så tjek lige GameBits.dk!
De har masser af spændene ting og sager ;)
Hurtig og effektiv levering. Dejlig nem hjemmeside og handle på
Hurtigt og professionelt
Jeg havde spm. vedr. varen. Skrev til firmaet, der gav hurtigt og klart svar.
Bestilte i går og alt forløber som beskrevet.
Anbefaler og handler gerne med Gamebit igen.