Festbutikken Vejle Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde bestilt 4 par strømpebukser. Dagen efter bliver jeg ringet op, med beskeden om at 2 af dem alligevel ikke var på lager. Jeg kunne vælge mellem at få pengene tilbage eller i stedet få fremse... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De bestilte parykker kom mega hurtig Super Købte en blå meget fin, minder meget om ægte hår Købte en rød klovne paryk Egentlig ok, men synes det røde materiale ikke så behageligt. Samt kunne v... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk betjening 😁. Jeg havde bestilt nogle regnbue strømper, men der var ikke nok i Vejle afd. Derfor bestiller jeg resten i en af de andre afd. af Festbutikken. Det blev opdaget i Festbutikken... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bestillingen forblev ved GLS. En ny bestilling blev straks sendt efter et opkald. Pakken kom næste dag- samtidig som den ‘forsvundne’ første pakke. Meget fin og i mødekommende behandling. Tak

1. Sklep z artykułami imprezowymi

Napisane przez firmę

Vi elsker at gøre hver fest unik og har håndplukket de skøreste, sjoveste og mest kreative festartikler til at løfte humøret og få smilet frem hos alle dine gæster. Hvad med et par oppustelige mikrofoner til karaokeaften? Eller måske nogle glitrende guirlander til din næste nytårsfest? Uanset hvilken anledning du fejrer, har vi de perfekte produkter til at gøre din fest både stilfuld og sjov. Slip din indre festplanlægger løs og lad dig inspirere af vores store udvalg – vi lover, at din fest aldrig bliver kedelig igen! Hos Festbutikken er vi her for at sikre, at alle dine fester er fyldt med grin, glæde og masser af feststemning. 🎉🎁🥳 På vores vejle afdelings hjemmeside: Gag.dk tilbyder vi et bredt udvalg af festartikler, kostumer og dekorationer til enhver lejlighed. Gør din fest uforglemmelig med vores sjove og kreative produkter.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 33

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Blandet fornøjelse

Sendte en stor bestilling med forskellige varer. Jeg blev kontaktet af en medarbejder flere dage efter bestilling med besked om at de manglede over halvdelen af de bestilte varer.
Derefter kom varerne hurtigt og kvaliteten var ok.

1 listopada 2022

Hej Mihaela,
Tak for de, trods alt, 3 fine stjerner.
Ja vi har desværre et lager, som ikke stemmer helt præcis, da vi købte butikken for et års tid siden, så der kan desværre være en del fejl, dette er vi ved at få styr på, så hurtigst muligt, og beklager at du ikke fik alt som du havde bestilt!
Ring endelig hvis vi kan hjælpe med andet.

Ha en skøn dag!

mvh Camilla, Festbutikken.

Super fint 👍😄

1 listopada 2022

Hej Marjan,
Dét er vi glade for!
tak for de 5 fine stjerner, og ha en skøn dag! :)

//Camilla, Festbutikken.

Oceniono na 3 z 5

Grøn pudder…

Jeg var en lille smule skuffet over den grønne pudderdåse. Normalt er de mere flade og større i overfladen, så man kan komme til med en puddersvamt. Vi må se, når jeg tager den i brug næste halloween.

4 listopada 2022

Hej Bridget,
Vi er kede af at du ikke synes den lever op til dine forventninger, der står jo på hjemmesiden hvor meget produktet indeholder, hvis du næste gang gerne vil have en større overflade, så anbefaler jeg dig at købe minimum 16ml.
Ellers er du velkommen til at ringe til os, så kan vi guide dig igennem det hele, så vi finder den størrelse der passer til dine behov! :)

Rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Det produkt jeg havde bestilt var i…

Det produkt jeg havde bestilt var i restordre så butikken ringede til mig for at fortælle det 👍

6 października 2022

Hej Gitte,
Tak for 5 flotte stjerner, selvfølgelig er det træls at det du havde bestilt var i restordre, men tak!!
Rigtig god dag.

hurtig levering :-)

5 października 2022

Odpowiedź od Festbutikken Vejle

Hej Bjørn, tak for de 5 lækre stjerner! vi glæder os til at levere hurtigt til dig igen ;)

mvh Camilla, Festbutikken.

Oceniono na 5 z 5

En herlig shopping oplevelse med…

En herlig shopping oplevelse med kostumer for enhver smag til rimelige priser og hurtig levering. Kan klart anbefale alle glade udklædningssjæle at handle hos Gag & gimmick.

16 września 2022

Hej Michael! :D
Hvor er det bare dejligt at høre, tusinde tak for de fine ord.
Ha'en fantastisk dag :)

//Festbutikken, Camilla

Kanon service

Kanon service, men lidt svært at komme igennem på telefonen til tider 😄

9 września 2022

Hej Tobias,
Tusind tak for de fine ord, og tak for din feedback mht telefonen, vi har dejligt travlt i butikken i denne høj sæson, men vi tager det selvfølgelig til os, og vi SKAL nok blive bedre til det.
igen tusind tak.
Ha en skønno dag!

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og et produkt der…

Super hurtig levering og et produkt der oversteg mine forventninger. Jeg handler gerne igen med gag.dk

5 września 2022

Hej K. Tranekjer!
Fedt at produktet oversteg dine forventninger! :D
tak for de dejlige ord, vi glæder os til at sende din næste ordre! :)

//Festbutikken, Camilla

Oceniono na 5 z 5

Det var som det skulle være

Det var som det skulle være: en avekatdragt der passede. Der var dog ikke størrelsesangivelse på dragten, så det var et sats.

18 sierpnia 2022

Kære Paul,

Dejligt at høre avekatten passede!

I forhold til at der manglede størrelsesguide på hjemmesiden er hermed taget til efterretning. Jeg har kontaktet vores leverendør ift. at få en størrelsesguideskema udleveret, og når denne er kommet, vil den resolut blive sat ind på avekattens produktside.

Jeg ser fremt til at se dig igen næste gang :D

De bedste hilser - GAG.dk

Oceniono na 2 z 5

Forkert varer.

Forkert varer
Denne gang gik det ikke så heldigt, da jeg modtog en forkert vare. Varen var desuden udsolgt, selvom den blev vist på hjemmesiden.
Så de 2 stjerner går til hurtig erkendelse af fejlen, og at beløbet vil blive refunderet hurtigst muligt.

7 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

God service i telefonen og hurtig…

God service i telefonen og hurtig levering :)

5 sierpnia 2022

Odpowiedź od Festbutikken Vejle

Ihh tak for de flotte stjerner - dem er vi glade for!

Dejligt at du har været tilfreds med vores hurtige pakkeninjaer :D

Fint produkt

Fint produkt - god pris - hurtig levering

3 sierpnia 2022

Odpowiedź od Festbutikken Vejle

Tusind tak for de flotte stjerner - dem er vi glade for.

Dejligt at høre du fik din pakke hurtigt :D

22 lipca 2022

Kære Mia

Fantastisk dejligt at høre at du er tilfreds med servicen, det er lige sådan det skal være!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og fin levering fint

Hurtig og fin levering

19 lipca 2022

Kære Christian

Fedt at høre at vores pakkeninjaer har pakket og afsendt din pakke hurtigt! Vi ses næste gang :D

15 lipca 2022

Odpowiedź od Festbutikken Vejle

Tak for den gode anmeldelse og dejligt du har været tilfreds med din oplevelse her - vi ses næste gang :D

Oceniono na 1 z 5

Bestilte varen til levering men dette…

Bestilte varen til levering men dette blev ikke opfyldt og blev sat til at skulle hentes. Ingen service overhovedet.

13 lipca 2022

Hej Tina
Jeg har checket din ordre og du har 100% sikkert bestilt til afhentning hvilket fremgår meget tydeligt af din ordrebekræftelse. Det vi normal gør er at vi efter aftale med dig aflyser ordren - så kan du bestille igen denne gang til levering. Grunden til det er at du kan vælge leveringssted mv og da data overføres helt automatisk. Har du kontaktet os telefonisk eller på mail?

Gag.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej