GAD Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg ringede d. 10/10-23 kl. 13.08 Sjældent har jeg oplevet så ubehøvlet en medarbejder, når man ringer og har et spørgsmål. Jeg blev talt ned til og bedt om at ringe til deres support, og så blev... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Leveringstid fra GAD.DK er på minimum 5 dage og det er svært at få kontakt til kundeservice. Tlf.support til kundeservice eksisterer ikke og email bliver ikke besvaret prompte. Det er utilfredsstille... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Bestilte en i øvrigt fremragende bog om 1. Verdenskrig og fik - i første omgang - 2 børnebøger, der skulle være tilgået en køber i Sønderborg. Efter lidt mailkorrespondance med fragtmanden og gad.dk l... Zobacz więcej

1. Księgarnia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Internet boghandel med billige bøger. Studiebøger, børnebøger, engelske bøger, kogebøger, fagbøger, havebøger og ordbøger. Mange billige bøger også en bog til dig.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

281 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Hurtigt, fleksibelt og billigt

Fik leveret en enkelt roman. Levering var gratis og bogen var billig. Kunne afhentes hos Blockbuster i Helsingør, som har åbent til kl 22. 2 dages levering. Det kan ikke gøres bedre!

1 marca 2011
Oceniono na 4 z 5

Hakker og slag i bøgerne

Jeg har egentlig haft en god oplevelse med gad, jeg modtog de bestilte bøger temmelig hurtigt efter bestilling og der var ingen mangler, men desværre var begge bøger hakkede og havde fået slag ved pakningen (læst ikke ved postdanmark, da de var pakket fint ind). Jeg forventer at modtage fine bøger når jeg bestiller nye varer.

22 lutego 2011

Hej Dorthe

Bøgerne bliver pakket hos Danmarks største bogdistirbutør som pakker og sender i ti-tusindevis af bøger om dagen og det kan ikke undgåes at nogle beskadiget bøger slipper igennem kontrollen.

Dine bøger skal naturligvis være i ordren så skriv lige til os på info@gad.dk, så finder vi ud af om de skal byttes eller hvad vi kan gøre.

Jesper sode

Oceniono na 2 z 5

sen levering og ikke hele bestillingen

det tog 11 dage fra jeg afgav min bestilling på 3 studiebøger, til jeg modtog dem.
Desuden var kun de 2 af dem der kunne skaffes.
Det var bestemt ikke hurtig levering.

18 lutego 2011

Hej Anne

Vi sender altid først bestilte bøger når alle bøgerne er kommet til os fra forlagene. Hvis en enkelt bog er udsolgt eller udgået fra forlaget ligger de 2 andre og venter forgæves i præcist 10 hverdag inden de bøger som er kommet bliver sendt afsted. Og det var desværre det som skete for dig.

Vi har nu fragtfri forsendelse på vores bøger og derfor kan du med fordel dele en ordre op i flere forsendelser.

Jesper Sode

e-bog

"Løvehjerter", om danske soldater i Afghanistan skrevet af en deres feltpræster, var udsolgt fra forlaget, men kunne købes som e-bog. Havde den 5 min. senere og efter installation af et særligt program (Adobe?) kunne jeg begynde. Måske køber jeg en rigtig e-bog læser en dag?

5 lutego 2011
Oceniono na 5 z 5

Nemt og overskueligt, god service!

Jeg har købt en e-bog på gad.dk, den var billig og jeg modtog den på mail efter 5 minutter. Først havde jeg problemer med at printe bogen ud, men fik hurtigt tilsendt en ny udgave af bogen som virker perfekt, god service!

3 lutego 2011

Hej Alexander

Hvis du kan printe ud har du rettigheder til at printe en bog ud en gang. Men i praksis er det sat til at du kan printe 1,5 gang for at tage højde for evt. printerfejl.

Enkelte bøger kan man dog slet ikke printe og det skal vi nok få skrevet under rettighederner.

Kontakt os lige på info@gad.dk så vi kan få set på problemet.

Jesper Sode

Lyn hurtigt

Fra jeg bestilte bogen til den lå i min postkasse gik ingen tid. Der var ingen bøvl på nogen måde.

2 lutego 2011
Oceniono na 5 z 5

Har hos Gad.dk bestilt Kogebogen Sølvskeen, det var hurtigt nemt og billigere end i butikken. Kan klart anbefales også en fordel man selv kan bestemme afsendelses metode og sparer penge på den konto

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte Danmarks store naturleksikon og var lidt i tvivl om den kunne leveres. Andre steder stod bogen som "udsolgt fra forlaget". Bogen bestilte jeg søndag d. 16., fik bekræftelse den 19. og leveret den 20. Det er super :-)

Fortræffelig levering

God og hurtig bekræftelse på ordren. Meget billig levering med selvafhentning på selvvalgt pakkeleveringssted (i Superbrugsen) få dage efter bestilling. Fakturabetaling via netbank -hurtigt og gebyrfrit.

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej