Ny info i sagen, firmaet har ikke længere et gyldigt cvr nummer, har tjekket det op på cvr register. Så det løb er jo nok kørt.
Jeg skrottede min bil hos Særslev Autogenbrug den 15. november, og i dag er det den 8. december – jeg har stadig ikke fået mine penge. Jeg har ringet til dem fire gange, og hver gang får jeg ent... Zobacz więcej
Venligt personale, der altid er i godt humør uanset, hvor travlt de har. Meget professionel i proceduren og vejledning ang metaller og priser på det forskellige. Jern, kobber, messing, rustfrit stål... Zobacz więcej
Mage til useriøst firma skal man længe lede efter. Dukker ikke op til en aftale og bagefter kan man rykke for svar mange gange og intet hører man. Får beklagelse fra en telefonpasser med beskeden 'Det... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi skrotter din bil og køber dit jern, kabelskrot og dine metaller. Få kr. 3.700 for din skrotbil når du selv leverer den hertil og kr. 3500 når vi henter den for dig. Vi straksafregner altid til din konto, inden du kører herfra. Vi straksafregner også ved afhentning. Dette sker når vores chauffører ankommer her på pladsen med din bil. Nogle gange skal de hente en bil mere på vejen inden de når hertil pladsen, og så kan du opleve der går et par timer. INGEN gebyrer for oprettelse, afmelding eller hjælp til godkendelse. Vi tager os af det hele for dig, og hjælper dig nemt og sikkert gennem skrotningen af din bil. Køb af jern, metaller og kabelskrot Du er altid velkommen her med dit jern, kabelskrot og dine metaller - uanset om du kommer som privatperson eller virksomhed. Vi straksafregner altid til din konto, inden du kører herfra. Vi har både brovægt og mindre vægte til afvejning. Hvis du ikke har mulighed for at indlevere selv, sender vi gerne vores lastbilkran afsted. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe og få dagspriserne oplyst. I perioder har vi travlt på telefonerne og i ekspeditionen, men så ringer vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Du er også velkommen til at skrive til os på fynsautogenbrug@gmail.com. Vi glæder os til at servicere dig :-) Mvh Fyns Autogenbrug 25 62 01 13
Kirkevej 23, Særslev, 5471, Søndersø, Dania
- 25620113
- besked@fynsautogenbrug.dk
- www.fynsautogenbrug.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Vi kan varmt anbefale Super Service
Vi kan varmt anbefale
FYNS AUTOGENBRUG til skrotning af bil og afhentning af gammelt jern. De er virkelig hjælpsomme og flinke.
Fantastisk service jeg kommer helt…
Fantastisk service jeg kommer helt sikkert igen med mere skrammel!
Professionelt personale og virksomhed
Venligt personale, der altid er i godt humør uanset, hvor travlt de har. Meget professionel i proceduren og vejledning ang metaller og priser på det forskellige. Jern, kobber, messing, rustfrit stål o.s.v.
Som privat person giver det rigtig god mening at køre til Særslev for at sælge sit jern og andet godt.
Kan klart anbefales.
God betjening
God betjening, altid flink personale.
Har solgt lidt jern til dem. Ingen problemer der.
Et sted jeg kan anbefale til andre som har noget skot jern eller en gammel bil de skal af med.
Kan kun anbefale at køre det til Særslev
God ,venlig og professionel betjening
God ,venlig og professionel betjening. Kan varmt anbefales
Fantastisk service og altid venlig…
Fantastisk service og altid venlig personale, hurtig ekspedition og gode priser.
Rigtigt god service
Skulle idag skrotte min kæreste Renault, rigtigt god service, god til og hjælpe og overreskede over skrotpræmie til den positive side. Kan varmt anbefales
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.