Hurtigt levering. Skindsutsko til min god pris (tilbud) Lidt slik til knægten, chokolade til forældrene 👍 Og fint med håndskrevet tak for ordren😊
Fuzzies
Jeg fant superstilige og myke barnetøfler her. Antiskli av gummi er viktig for å unngå glattslitte såler. Likeså mykt skinn og lave skohøyde som ikke hindrer bevegelighet i fot og ankler. Min modell... Zobacz więcej
Bestilte varerne over middag og fik dem leveret dagen efter - så kan det næppe gøres hurtigere! Strømperne er lækre og bløde, og bedst af alt er de ikke så stramme i skaftet at de efterlader mærker. F... Zobacz więcej
..... Vil til enhver tid anbefale Fuzzies! Da min vare (sutsko på udsalg) efter bestilling viste sig være udsolgt blev jeg tilbudt at vælge en anden ikke nedsatsutsko til reduceret pris. Fuzzies stod... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Fuzzies finder du hjemmesko til børn og babyer - drenge og piger, smarte pusletasker og praktiske rygsække til børnehaven.
Høgevej 19, 6705, Esbjerg
- 00 45 40 40 80 09
- info@fuzzies.dk
- www.fuzzies.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Præcis som forventet!
Hurtigt, effektivt, nemt! God hjemmeside. Hurtig levering. Indpakning var fin. Produkterne var som forventet.
hurtig levering og fint produkt
Jeg købte et par hjemmesko til min datter - de var rigtig fine og virker som en god kvalitet, der er på lige fod med alle andre mærker i den prisklasse. De kom dagen efter med posten. Glimrende!
Lækre sko
Sko og støvler i dejlig blødt skind med god pasform og tilmed til rimelige penge. Kan kun anbefale mærket til andre.
Helt perfekt.
Lyn hurtig levering og FANTASTISK service, kan
varmt anbefales og slet ikke sidste gang der bliver handlet der .
Hurtigt svar på spørgsmål - og hurtig levering.
Skrev spørgsmål til kundeservice sidst på eftermiddag og havde allerede svar samme aften! Levering skete 1-2 dage efter. Og desuden god størrelsesguide på skoene.
Fantastik service
Jeg bestilte sko den ene dag og næste dag var de her med posten. Det vil jeg kalde god service...
hurtig levering
Fuzzies, sørger for hurtig levering, føler jeg har fået en god behandling. Godt fodtøj til en god pris.
Ikke så god kvalitet
Hurtig handel, modtog varen 2 dage efter bestillingen. Men kvaliteten er ikke så god.
Jeg købte sandaler til min 4 årige datter og efter 3 dage i børnehave ser de noget brugte ud på trods af aftørring med fugtig klud dagligt.
De er sølvfarvede og der kommer ridser i for hurtigt som ikke kan fjernes.
Kunne også godt have tænkt mig en bedre lukning om selve foden ingenting remmene bliver holdt fast i.. Der er kun remmene med velcro som holder foden fast og jeg kunne forestille mig når velcroen bliver slidt vil de gå op hele tiden.
Lidt ærgerligt, ellers en pæn sandal men virker som en billig løsning med den lukning og at de så hurtigt bliver grimme/ slidte at se på.
fint
intet at klage over. Fine priser og fine produkter som svarede overens med beskrivelse og billeder. Og varerne kom hurtigt.
Godt service
Godt tilbud og service! Blev ringet op af en medarbejder da det viste sig at de havde ikke mere sko i denne farve jeg havde bestilt. Kun 4 stjerner for alt for høje fragtpriser!
Super hjemmesko, hurtig levering
De bedste hjemmesko til børn - god pasform og skridsikre, så de små ikke glider i svingene.
Dålig koll på lagersaldot
Beställde en vara som visade sig vara slut. Bättre koll på vilka varor som fysiskt finns kvar på lagret. Mycket besviken dotter.
Vi modtog de lækre sandaler inden for 2 dage, yderst tilfredsstillende service. Kvaliteten virker til at være i top
God service ved fejlkøb
Jeg bestilte en sko, der desværre var for stor til min datter. Da jeg efterfølgende ringede til kundeservice, fik jeg en meget kompetent og personlig vejledning om, hvilken sko jeg så skulle vælge. Jeg har nu modtaget den nye sko, og den passer perfekt.
Total iorden service - ekstrem hurtig levering.
Meget meget god hjemmeside - let at overskue.
Bestilte om formiddagen og fik pakken næste dags eftermiddag.
Kan kun give mine bedste anbefalinger