Det var fin velkomst og anvisning af bord. Men maden det var en trist oplevelse. Nye kartofler der var mishandlet så det lignede gamle og tørre og kun delvist opvarmede. Og torsken led samme skæbne.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Påskebuffet til 265 kr var den største skuffelse i nyere tid. Maden var af virkelig ringe kvalitet. Fiskefileterne smagte af meget gammel friture. Der manglende konstant mad i buffeten. Der var l... Zobacz więcej
Seriøst dårligt mad, 275 kr. for en gang stegt pattegris...Flødestuvede kartofler var kolde, de bagte kartofler kogt OG kolde (kunne ikke engang smelte en klat smør), kold og intetsigende sauce. Sal... Zobacz więcej
Sød betjening, men maden er af ringe kvalitet og vi måtte sende en Jæger schnitzel og en Wiener schnitzel retur til køkkenet. Ventede ca. 40 minutter på en anden ret. En gratis dessert til min mand va... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Det er deilig og være norsk på Futten
Futten er et sted med sjel og harmoni. Koselig atmosfære, nydelig dansk frokost m/Jazz musik til 😄. Alti Velsmakend mat og mye mat. Første klasse servitører, skal lete lenge etter så god service. Lett og bli kjent med andre når du nyter en jazzfrokost. Er der flere gange i året og nyter god mat, god drikke og musikk. Vil du oppleve Danmark på sitt beste må du besøke Futten. Gleder oss til at besøke Futten her i sommer. Vi ses i Blokhus på Futten. Klem John og Marianne ❤️
eminente omgivelser
Fantastisk hyggelige lokaler og stemning i top
Kommet der gennem mange år og elsker stadig stedet og stampersonalet
Total hygge
Futten i Blokhus er råhygge på 1.klasse. Man føler sig godt tilpas så snart man træder ind af døren.
Maden er ikke gourmet mad men mad man kan forholde sig til. Velsmagende og rigeligt på tallerkenen.
Vi har været på Futten flere gange og selv vor to små børn elsker at spise der.
Personalet er meget kunde minded. Smilende og venlige.
Et sted i særklasse
virkelig anbefalelses værdig
en lille og meget hyggelig beværtning , hvor maden er meget lækker .
Både anrettet men også hvad angår råvarer og tilberedning .
Fik en lækker bøf , der var rød som jeg godt kan lide den , og den var seriøs mør .Den var anrettet på lidt bagte grøntsager .Dertil fik jeg hjemmelavede pomfritter , hvilket var rigtige kartofler som er skåret i grove stave og stegt .Og så var der en lille skål med rigtig bearnaise sauce til .Den var meget let ( modsat knorr som er fed og vammel i mine øjne) , og smagte let syrligt lige når den ramte tungen , og derefter kom så smagen af estragon , som på ingen måde var for kraftig .
Denne anretning var ikke på kortet , men blev anbefalet af værten , hvilket jeg synes er en god ting , da jeg så føler at det ikke er noget ligegyldigt føde der bliver lavet .
Er sikker på at man også vil nyde de andre retter på menuen .
Betjeningen var ligeledes behagelig og tilfredsstillende .
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.