Funkylittlemonkey Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Der kom en af de 3 varer jeg havde købt :( De skriver at de har fejl på lageret, ja, tak, så bedes i købe de manglende varer jeg har købt et andet sted, ikke et sted jeg kan opfordre til at handle,... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Handel aldrig ved denne virksom, man får forkerte varer tilsendt og når du sender dine varer retur, bliver de ikke hentet af virksomheden, og kommer retur til en selv, her efter skriver man igen til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Levis underbukserne til drenge kunne ikke leveres i den bestilte farve, derfor modtog vi i stedet en anden farve, samt et sødt kort til forklaring. Desuden lå der to slikkepinde til børnene som plast... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det. Handlede i starten af december, og fik hurtigt besked om, at kun halvdelen af ordren kunne leveres, og at beløbet for den vare, de ikke kunne levere... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą dziecięcą

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Funky Little Monkey forhandler sødt og sejt børnetøj til børn 0-6 år. Det er din guide til det bedste danske og internationale børnetøj til dit barn. Gode gaveideer til fødselsdag, barnedåb og fødsel. Køb børnetøj og børnesko til alle børn hos funkylittlemonkey.dk Børnetøj, både pigetøj og drengetøj fra kendte designere af smart børnetøj. Stort udvalg af Wheat, Ver de Terre, Mini a Ture og mange flere.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

51 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

fremragende :o)

jeg køber stort set alt vores børnetøj i funkylittlemonkey, jeg har aldrig oplevet bedre service og dejligt persone end i denne butik, super hyggelig atmosfære i selve butikken og alle er klar til at hjælpe:O)

Bedste anbefalinger :o)

Super god service og meget hurtig levering :o)
Stort udvalg af vores favoritmærke og i størrelser som ingen andre web forhandlere har!
Tak for handlen - vender helt sikkert tilbage :o)

Rigtig god oplevelse

Fin oplevelse og dejlige ting på siden. Købte og fik sendt til anden modtager, da det var en gave. 2 dage og den var fremme. Det er skønt man kan regne med servicen.

Skidt for dem.

Er blevt behandlet skidt hos funkylittlemonkey, begge gange jeg har handlet der.
Første gang gik der 5 dage før jeg endelig blev underrettet om at de ikke havde min vare.. (efter adskillige kontaktforsøg).

Anden gang fik jeg intet svar på mine forespørgsler og modtog først besked om afsendelse af mine varer 8 dage efter..

Handler der ikke igen!

13 stycznia 2011
Oceniono na 5 z 5

HAr købt småfolk på tilbud..venlig personlig service, hurtig levering, og ikke mindst flexibel i forhold til fragt, som jeg fik så billigt som muligt på mit eget ansvar...lige som jeg ønskede det..

28 maja 2010
Oceniono na 5 z 5

Hurtig forsendelse, pakket flot ind og overskuelig side

jeg har handlet i butikken flere gange og har hver gang fået pakken dagen efter, alt pakket flot ind og med en lille overraskelse.
Valgte at handle der første gang da siden er meget overskuelig og servicen er rigtig god. Jeg har tit brug for mål på tøj og sko og ringer derfor tit til butikken som er søde til at hjælpe. Kan helt klar anbefale denne online web-butik som har et godt udvalg.

29 sierpnia 2009

Det er en god netshop.

Fedt tøj, billederne er tydelige af tøjet og jeg har været tilfreds med servicen.
Mit tøj kom hurtigt og var pakket pænt ind. Jeg har handlet der flere gange og har altid fået god betjening af de søde piger.

30 marca 2009
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej