Fuglsang & Co

Oceniono na 2 z 5

Jeg havde bestilt to fastelavnskostumer, da jeg synes prisen mv. var rimelig. Jeg var i god tid, troede jeg, og eftersom der stod levering indenfor 1-2 hverdage, var jeg meget fortrøstningsfuld. Efte... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kan bestemt ikke anbefale nogen at købe produkter over nettet hos denne butik. Købte den ting, min søn ønskede sig allermest til jul her, men da han åbnede den juleaften, var plastikindpakningen all... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Flere gange har jeg handlet hos Fuglsang & Co. Både i deres butik samt online. Jeg har altid fået en god service, gode råd og vejledninger samt nogle gode produkter. Online bestillingen har holdt d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har bestilt to tryllestave fra Harry Potter universet tilbage i 2011. Og de kom indenfor regelmæssigt tid. Jeg var bestemt tilfreds med ordren og kvaliteten af varen. Men her efter at have hand... Zobacz więcej

1. Sklep z kostiumami
  2. Sklep z odzieżą dziecięcą

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Specialist i karneval - kostumer til fastelavn, udklædning og karneval, Halloween og meget andet.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

De tog da ind i mellem telefonen....

Jeg kan absolut ikke anbefale firmaet. Da deres leveringsfrist var overskredet, uden jeg havde hørt noget, sendte jeg en mail - denne svarede de ikke på, og jeg riingede adskillige gange, før de tog telefonen.
Jeg lavede her en aftale med en vældig rar mand, der ville tjekke op på sagen, og ringe til mig den efterfølgende formiddag - det gjorde han ikke.
Jeg har nu annulleret ordren.

28 stycznia 2013

Two thumps up.

Min søn havde fået den idé at han ville være Darth Vader til fastelavn. Jeg finder et fint deluxe sæt hos Fuglsang til 500 kr, incl lyssværd og maske. Desværre er der en revne i den ene benskinne og der mangler en lille sølv-dims på masken. Jeg tager et billede af det og sender til dem. Dagen efter bliver jeg ringet op af en meget sød medarbejder, som giver mig to gode muligheder. Enten sender han et nyt sæt med det samme sammen med en returseddel, så jeg kan sende det andet retur uden at det koster mig noget. Eller han vil slå 200 kr. af dragten, hvis jeg godt kunne bruge den som den var. Jeg mente, at superlim og gaffatape nok kunne klare det, så jeg valgte at beholde kostumet. Så spørger han, om han havde en tilfreds kunde, for det var det vigtigste. Og det havde han.
Så jeg handler gerne hos firmaet igen.

11 stycznia 2013
Oceniono na 4 z 5

Fin Service.

Jeg bestilte dragt og sværd Mandag aften kl. 22.

Opdagede lidt senere samme aften at sværdet jeg havde bestilt ikke var på lager ( min egen fejl - stod også på hjemmesiden )

Ringede og talte med Sally - og hun tilbød at bytte sværdet ud med et der var lidt dyere uden det kostede mig noget! Og dermed kunne de sende varerne samme dag.

Idag Onsdag har jeg modtaget varerne og det hele er fint.

Så jeg har fået en fin service i forbindelse med dette køb.

Mvh
Niki

31 października 2012
Oceniono na 1 z 5

Ingen gave til tiden og ingen svar eller information på emails

Da min søn er vild med Harry potter bestilte jeg et sæt briller og en tryllestav. Levering senest dagen inden hans bday. Jeg skrev til mails med spørgsmål om hvornår levering ville finde sted mv. men hørte intet. 4 dage efter "senest levering" ringede jeg til dem da jeg fortsat intet havde modtaget. Her sagde de at de havde forsøgt at ringe til mig? men de havde ikke svaret på mine 2 mails? så email med forsinket levering havde vel været på sin plads. Da de oplyste at tryllestaven var i restordre og de "måske" fik den i denne uge men ikke kunne garantere noget, valgte jeg at annullere ordren, og har nu skrevet mail om bekræftelse på dette. Jeg handler på nettet flere gange ugentlig og har ALDRIG oplevet nogle der ikke svarer på mails og sjældent for sent levering - og ihvt. ikke uden at blive oplyst hvis ting er i restordre! så havde jeg jo købt min søns gave et andet sted!

23 kwietnia 2012

Leveringstiden

Noget presset af tid bestilte jeg en tryllestav fra Potterfilmene d. 18 september 2011 hos fuglsang tit min datters fødselsdag d. 22 september. Varen var på lager og leveringstiden stod angivet til 1-3 dage så jeg kunne lige nå det. Troede jeg. Samme dag bestilte jeg 5 andre Potter-ting via Amazon brtiske afdeling. Da tryllestaven var min datters hedeste ønske valgte jeg Fuglsang og deres 1-3 dages levering netop til denne vare.Samtlige 5 engelske firmaer leverede varerne inden eller på min datters fødselsdag uden jeg havde betalt ekstra for hurtig levering eller lignende. Den 6. Oktober modtager jeg postansvisning om at der er en pakke fra Fuglsang.biz. Dvs 18 dage efter min ordre. Jeg kan derfor på ingen måde anbefale dette firma til andre og hvis andre købere falder for at købe der kva deres korte leveringstid kan jeg således kun advare mod at falde for dette. Det skal indskydes at Fuglsang.biz på intet tidspunkt tog kontakt til mig angående den sløve levering så jeg går ud fra det er vanlig praksis for dem at være uger om at levere på trods af 1-3 dages løftet. Det skal så også indskydes at Fuglsang.biz på ingen måde er fremme i skoen hvad angår pris. Jeg valgte dem kun på grund af den korte leveringstid. Jeg kan kun anbefale andre, der køber specielle ting udi fx rollespil etc at i benytter fx engelske butikker. Undgå Fuglsang.biz såfremt leveringstid er en vigtig del af dit indkøb

6 października 2011
Logo Fuglsang & Co

Odpowiedź od Fuglsang & Co

Kære trustpilot

Vores lagersystem har som beskrevet vist fejl hvilket har gjort at vi ikke har sendt inden for disse dage. Dette var vi ikke opmærksom på og har derfor ikke kontaktet Jakob omkring levering. Har efterfølgene skrevet og beklaget til jakob.(uden respons)
Vil dog gerne tilføje at Jakob hverken har mailet eller ringet i perioden, hvilket jeg går ud fra at man skal ha fået (0 "point") for at få en så dårlig bedømning.
Vi sender alle lagerførte vare inden for 48 timer.

jeg fik god betjening

bestilte en prinsessekjole til min datter. De havde den så ikke hjemme men forsøgte at få den hjem. Det lykkedes ikke, så de sendte i stedet en anden ligeså flot kjole (efter aftale med mig), som min datter blev meget glad for. Og så fik vi en ekstra lille gratis gave på grund af ventetiden.
De er til at få fat på, er servicemindede og venlige, så de kan bestemt anbefales.

20 sierpnia 2010

God Service hver gang

Jeg kan kun tilslutte mig Jespers ros af Fuglsang og Co.
Jeg har købt hos Dem flere gange, og har været tilfreds hver gang. I år kunne de dog ikke skaffe den bestilte dragt hjem, hvilket gav lidt sure miner hos knægten, men istedet sendte de luksus udgaven uden ekstra beregning. Det kalder jeg service. Tak for det!

20 lutego 2009
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej