Oceniono na 1 z 5

Jeg har svært ved at anbefale at købe frø hos Camilla Plum, Fuglebjerggård. Jeg bestilte 12 forskellige poser frø hos Camilla Plum. Jeg har haft have i over 40 år og har god erfaring med at saml f... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Alt gik nemt - bestilling var nemt, hurtigt levering og fantastiske produkter. Fik dejlig frekkeh, smukke og velsmagende bergamotter, den bedste sukat og herlig palo santo. Jeg vil helt sikkert handl... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

2stjerner man trækker beløb på konto inden man sender varen har fået frø fra divs lande i EU samt fra UK på 3 dage selv i denne corona tid så jeg tror at der er et troværdigheds problem i dette t... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

+ Hurtig forsendelse, og varene kom vel frem. Noen sjældne sorter. - Det Fuglebjerggaard selger, og tar seg betalt for, er «sjældne arvesorter» av ribs og stikkelsbær, det de faktisk sender deg er... Zobacz więcej

3,2

1 gwiazdka

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Fin og hurtigt betjening

Fin og hurtigt betjening , jeg har handlet flere gange i netbutikken, og har hver gang fået mine vare hurtigt,og kan varmt anbefale de dejlige kager , krydderiblandinger og de fantasiske bøger Camilla har skrevet

15 listopada 2019
Oceniono na 5 z 5

De bedste og mest spændende planter får man her!

Jeg har købt tomatplanter, bærbuske, krydderurter, tørrede frugter, m.m. hos Fuglebjerggaard flere gange. Camilla Plum er super dygtig, enormt vidende og dedikeret og rådgiver gerne både på stedet og på mail. Planterne har været i super kvalitet og hjemmedyrkede og kommunikationen om ordren (afhentning) var fin. Udvalget af sorter er vildt og som en slikbutik hvor det er svært at stoppe med at vælge. Fuglebjerggaard er autentisk og som at træde ind i gamle dage på den gode måde. Jeg glæder mig til at skulle bestille her igen næste sæson til haven og drivhuset. Jeg kan anbefale at handle i Fuglebjerggaards webbutik. Camilla sælger kun det bedste.

23 października 2019
Oceniono na 1 z 5

Har modtaget den forkerte varer og…

Har modtaget den forkerte varer og bliver frækt nok bedt om blende granatæblekernerne, som jeg slet ikke har bestilt, jeg skulle have haft granatæblekernePULVER mv.
Jeg har fremskreden kræft & kan så stå uden mad fordi jeg mangler det vigtigste krydderi.

E-mail fra Camilla Plum
Det beklage rjeg, har du ike en blender elle rfood processor du kan male dem i ? mvh Camill

E-mail fra mig til Camilla Plum

Nej det har (der skulle have stået kan) jeg ikke, for at blende krydderier kræver det en specialblender og jeg har altså bestilt og BETALT for GranatæblekernePULVER, hvor jeg oveni har givet 81 kr for fragt.
Kernerne er fugtige ovenikøbet, du kan enten sende mig det reelt bestilte (granatæblekernepulver, 1,5 dl) eller tilbagebetale alle pengene. Jeg har fået den forkerte vare og jeg kan slet ikke bruge det - Granatæblekernepulver er det VIGTIGSTE krydderi i den ret jeg skal lave.

Ser man på linket for granatæblekernerne, så skulle der oveni have været 100 gram og der KUN 60 gram, det er virkelig at tage "måsen" på folk at give folk det forkerte og oveni 40 % for lidt.

Jeg kan slet ikke bruge det

6 października 2019

Odpowiedź od Fuglebjerggaard

hej nea, jeg kan se at du har skrevt til mig og til trustpilot samtidigt, g skrive rlige samme svar her ; Hej nea, jeg sender gerne pulveret, men kan pt ikke skaffe det,dte e rnok derfor at pakkeriet gar sendt dig de hele kerner- som i øvrigt skal vær efugtige, eller ser de for gamle.
derfor spørger jeg om du måske kan male det selv. Jeg kan devsærre ikke gøre andet end at refundere din ordre og fotæle sig at du kan spise dem som de er , i alle mulige retter, selvom du skal bruge malede kerne rtil din opskrift så vil de have same effekt som hele kerner, og i øvrigt er dte nu sæson for frsle granatæbler som har en endnu medre virkening, mvh Camilla

Oceniono na 4 z 5

Autentisk.

Jeg har, trods min bopæl i Sverige bestilt en del sjove og anderledes frø af grøntsager og andet sjov.
Jeg har et par gange drejet ind på gården på min vej til Rågeleje, og finder faktisk gården præcis så slidt som et “rigtigt bonderøvs sted” i bedste mening, skal se ud. I min verden. Her er intet forkromet eller forgyldt, og det er nok heller ikke det som er meningen.
Her er det som at “komme på privat besøg”
Lidt øv at alt nu er flyttet til Nørrebro men forståligt set i antallet af kunder😄
Ps. Alt jeg har bestilt og plantet har fungeret 100%

23 września 2019
Oceniono na 4 z 5

Køber ofte på netbutikken

Generelt helt tilfreds med Fuglebjerggaard Netbutik, har ofte handlet der og fået hvad jeg har bestilt, indimellem med ventetid på levering, men intet har manglet.

31 lipca 2019
Oceniono na 2 z 5

ikke et besøg værd men søde katte

Besøgte først gården pga reklame for selvplug jordbær, Dette var der ikke mere da det var afskaffet. En venlig mand i bar mave viste os nogle grise og katte. Det var ikke muligt at købe noget og man følte man ikke skulle være der.
Tog derhen igen 27/7 da mine børn kan lide katte. Der skulle være åben fra kl 10:00
Vi kom 10:20 der var ikke noget personale, der kom en forbi der skulle lave kaffe og gik derefter ud i drivhuset. Vi gik rundt på gårde. 1 time uden at møde nogle igen. Cafe’en var lukket og gårdbutikken kunne man selv åbne døren til men igen mennesker. Vi så ikke mere personale og der var mange mennesket der bare gik rundt og vidste ikke hvad det var for noget.
Gennralt er gården meget beskidt og ikke et besøg værd. dog har man slet ikke et indtryk af man skal bruge penge der, da dette virker umuligt. De mange 20-30 katte der går rundt får en stjerne og den venlige mand vi mødte første ved første forsøg får også en.

28 lipca 2019

Odpowiedź od Fuglebjerggaard

hej Christoffer, ja jeg beklage rjeg var syg lørdag og derfor ikke på gården, som i øvrigt var lukket, Det kan man se på hjemmesiden, jeg har egentligt lidt svært ved at forstå at du ike lige tjekker om vi har åbvent fårør du brokker dig ove rat der ikke er personale (-: Vi skrive rså i øvrigt selv ingen steder at vi har selvpluk af jordbær m n det er der andre de rgør og jeg har prøvet forgæves at stoppe det hele sommeren. Vi skriver heller ikke at vi har cafe, og gårdbutik, da vi har flyttet gårdbutiken til københavn, og vcafeen blev lukket efetr sidste sommer.
Jeg kan godt fortså du er ærgerlig, men det er ikke rimeligt at du komme rudenfor åbningstdien, tror vi har alt muligt som vi ikke reklamere for at vi har, og skriver sure anmedlelser før du lige tjeker hvad der foregår og måske skriver til mig først ?? mvh Camilla

Oceniono na 3 z 5

Ok service

Da jeg bestilte frø hos Fuglebjerggaard fik jeg en automatisk mail om at ordren var modtaget. Da jeg efter 2 uger ikke havde hørt fra dem sendte jeg en mail, og fik svar samme dag om at pakken allerede var afsendt. Den ankom efter endnu en uge, så 3 uger i alt.

Plads til forbedring: Hos de 2 andre online shops hvor jeg har købt frø modtog jeg pakkerne indenfor 2-3 arbejdsdage (plantekasse.dk og kerneliv.dk), og modtog mails med ordrebekræftelse, når pakkerne var klargjort til afsendelse, og når de var blevet afsendt. Kommunikationen hos Fuglebjerggaard kan forbedres og det kan automatiseres

Det gode: Frøene fra fuglebjerggaard var pakket meget pænt og professionelt.

Jeg er ikke negativt overrasket over at det tager 3 uger at sende en pakke på 2-300 kr, (tænk på den mængde små ordrer butikkerne skal have for at kunne løbe rundt) men jeg er utroligt positivt overrasket over den fantastisk hurtige service de andre to online butikker har.

24 czerwca 2019

Rod i butikken.

Jeg må desværre stille mig enig med de dårlige anmeldelser Fuglebjerggaard får. Jeg har handlet der af flere omgange og frø kvaliteten er ringe eller ikke tilsvarende hvad der er bestilt. Leverings tiden har også været forbløffende lang. Jeg håber at Fuglebjergaard kan rette op på det logistiske rod der må være i butikken, for det er et virkelig godt projekt hvor jeg utrolig gerne vil købe frø.

MVH. Thomas O´Grady

21 czerwca 2019

Ubegribeligt ringe.

Camilla Plum sendte mig tre planter som brevpost, uden track and trace. Ifølge hende, så sendte hun det afsted d. 5. juni (igen, ingen officiel kvittering fra post på afsendelse andet end en mail fra CP, hvor hun siger, hun har sendt det). Jeg har netop modtaget planterne i dag, d. 11. juni.

Planterne er blevet pakket i en papkasse med pap omkring hver, men ikke noget til at støtte dem eller holde dem fast, og ikke noget på kassen, der angiver "forsigtig" eller "denne side opad" eller lignende, så de er tydeligvis blevet kastet rundt og mast undervejs. Ikke overraskende er planterne i elendig stand, maste og triste, dog utroligt nok levende (den ene af de tre virker desværre til at være lige på kanten til at dø) trods den lange tur, de har været på.

Har aldrig oplevet noget lignende hos en webforretning. Fuldstændig ubegribeligt og utilgiveligt. Jeg ville ønske, jeg havde checket Trustpilot, inden jeg købte noget på Fuglebjergaard.

11 czerwca 2019

Odpowiedź od Fuglebjerggaard

Kære Johanne, jeg vile ønske at du havde henvendt dig til mig, for naturligvis skal du ikke have smadrede planter r, men du kan jo nå det endnu, bare send mig en mail. Vi pakker jo tusindvis af planter , og det virker i 98 % af tilfældene meget fint, på den måde , men i de få tilfælde hvor posten eller gls kaster rundt med pakken og det gør de en gang imellem uanset om der står op elelr ned ellle r forsigtig på pakken, så er det ret ligegyldigt hvordan de er pakket, så bliver de ødelagt, ,det kan vi ikke sikre os imod, men vi refunderer naturligvis plnat rsom har taget skade, eller sender nogle nye til dig, mvh Camilla

Dårlig kvalitet!!!!

Sidste år har jeg bestilt hos Camille Plums hjemmeside både plante OG frøer inkl. økologiske. Jeg har bestilt for 307 kr.
Allerede med bestillingen var problemer. Nogle af dem er stadigvæk ikke dukket op. De plante hun sendte til mig var dårlig- knækket/ næsten dødt, peberfrugt havde ingen kerne i.
I år har jeg plantet ned de ting jeg har bestilt. Meget får kom op. Hverken tomater eller agurker kom.
kvaliteten på frø er DÅRLIG. Jeg har bestilt fra andre steder, samt jeg samlede frøer fra de frugt/grønt vi har købt i supermarked. Alle andre er kommet op, de er pænt.
Hun har hverken styr på hjemmeside, bestilling eller NOGET SOM HELST!!!!
Jeg er RASENDE!!! Men jeg er meget glad for at jeg har IKKE købt alt hos hende, og det kommer jeg heller ikke nogen siden....
Jeg vil under INGEN omstændigheder anbefaler hendes side, ELLER hendes ting!!!

26 maja 2019

Hej

Hje gabriella, du købte hos mig sidste år i august, Men du købte faktisk ikke nogen nogen agurkefrø . Du fik leveret din ordre i to omgange med 10 dages mellemrum, da vi ventede på nye forsyninger af et af frøene, - en salat. Vi sendte to chiliplnater til dig , og jeg har intet som helst hørt fra dig om at der var problemer med dem, det sker naturligvis atde knækker, og så refunder vi dem straks.
Jeg har refudneret en pose caroter til din konto, som jeg skrev til dig, så dem har du ike modtaget. Hvis der e randet du ike har modtaget så hardu i hvert fakd ike skevet det til mig.I betragtning af hvor urimelig jeg sybne sdin anmeldelse er , at den er fejla gtigt og at jeg intte har hørt fra dig siden og derfor ike har mulighed for at reagere har jeg her kopiret vores korespondabnce ind. camilla

Godmorgen gabrialla, selv tak, vi sender hurtigst muigt, godeftersomme rtil dig, mvh camilla

Sendt: 7. august 2018 21:53
Emne: Re: ordrer #205837

Hej Camilla
Jeg har en ekstra spamfilter på min konto, men jo jeg har godkendt jer. (jeg stoler ikke meget på net handling )
Jeg ser meget op på dig, som økologisk vært har anskaffet nogle af dine bøger, og har set alle dine programmer. For mig du er en gudinde, hvad angår dyrkning af frugt/grønt, MEN jeg er stoler stadigvæk ikke meget på at handle på net, og går hurtig i panik, når jeg ikke får ordrebekræftelse. Jeg har altid drømt om at komme en skønne dag, på din gård, men mine sygdom gør at jeg kan ikke køre ret meget og langt, og/eller bevæger mig meget. Vi bor på Fyn, og har været på Sjælland måske 3-4 gange på 20 år. Jeg har ikke så mange mulighed for at dyrke/sylter frugt/grønt, som du gør, men de ting du beskriver/fortæller, bruger jeg punkt til punkt. Jeg har KUN økologiske grøntsager (pga. fødevareallergie) og jeg lavet også min øko. gødning.
Jeg ved det ikke om du modtager en STOR undskyldning, men jeg er dybt beklager over min tone, til dig. I værste tilfald, så må jeg nok lad være med at handle hos dig.
Jeg er ked af det den ballade/panikslag og grusomt tone over for dig.
Håber selvfølgelig at jeg får mine vare og jeg må stadigvæk handle hos dig, og kommer de, vil jeg gerne modtager dem, i morgen jeg skal nok snakker med banken igen, at de skal IKKE tilbageholder pengene.
Jeg har gennemsøgt min spammail, og ordre bekræftelse var der.
Igen jeg er virkelig beklager meget
Vh. Gabriella T.

Den tir. 7. aug. 2018 kl. 09.59 skrev Camilla Plum <kontor@fuglebjerggaard.dk>:
Hej gabriella, Du har sendt to mails, til to forskellige adresser, jeg har svaret på den anden, mail i forgårs. Hvis du ike modtager dem s[ er det nok fordi de havner i din spam, hvis man har et meget aggresivt spamfilter s[ n[r de slet ikke frem, medmindre du har gidkendt os som afsender.
Vi er i fuld gang med ta ekspedere din ordre og du behøver ikke vare bekymret. Vi er et p;nt og ordentligt forma som kun h;ver de penge vi har fortjent mvh Camilla Plum

Sendt: 6. august 2018 18:18
Emne: Re: ordrer #205837

Hej
Eftersom Jeg har stadigvæk ikke hørt et ord, en ordrebekræftelse eller noget andet, end citat: "den får du meget snart, ordren er modtaget " vil jeg annullerer mine ordre. Jeg har kontaktet min bank, at hvis I prøver at hæve penge fra min konto, skal STRAKT holdes tilbage. Hvis I sender pakken til mig, bliver den sendt tilbage.
VH. Gabriella T.

Den fre. 3. aug. 2018 kl. 14.05 skrev Camilla Plum <kontor@fuglebjerggaard.dk>:
Hej gabrialla, den får du meget snart, ordren er modtaget

Sendt: 3. august 2018 12:18
Emne: ordrer #205837

Hej
Jeg har bestilt frø hos jer i går, og jeg har stadigvæk IKKE fået noget som helst bekræftelsesmail fra jer.
Hvor lang tid går det til varerne kommer?
mit ordre nr.: #205837
På Forhånd tak
Gabriella T.

Oceniono na 1 z 5

Ikke en net butik jeg vil handle i…

Ikke en net butik jeg vil handle i mere..har handlet d.23-4-19 efterlyser mit køb d.7-5-19. For et kort svar at det modtages en af dagene.. har idag.14-5-19. igen efterlyst mit køb da jeg fortsat intet har modtaget.. absolut ikke en butik jeg kan anbefale med nogen form for service. Håber nu kun på at modtage mine vare.

Camilla Plum. Tak for dit svar.. Jeg har da mms og mail korresponderet med dig,har givet dit mit kunde nr der igennem og via mail. Hvis du bare forholder dig til den,så er det underordnet hvad jeg hedder.. (Det kunne jo være der var en grund)

14 maja 2019

Odpowiedź od Fuglebjerggaard

Denne ameldelse er en scam, Jeg har ikke haft nogen kunder der hedder Helle christensen, men to som hedder Helle på den pågældende dato, som jeg ikke har skrevet med, som ikke har skrevet til mig, og som jhar fået deres varer for længst. Hvishelle hedde rnoget andet så var det åske mere i orden at træde frem og klage dirkete til mig, istedet for at gemme sig bag et falsk navn, på trustpilot, Jge har desvære olevet disse falske anmeldelser nogle gange og det er rimeligt belastende, Camilla Plum
og ang din kommenstrårh hold op, giv mig en mulighe dfor at gøre noget ved det, jeg andet jo ikke hvem du er .

Oceniono na 1 z 5

Chokeret over så ubehøvlet kommunikation og så ringe service

Jeg ser mig selv som et meget tålmodigt og tolerant menneske, men oplevelsen af at handle via Camilla Plums netbutik og indtil nu (2,5 måneder senere hvor jeg stadig ikke har modtaget mine varer) har været sådan en dårlig oplevelse, at jeg aldrig har prøvet noget lignende i en købssituation. Dels er der ingen gennemsigtighed i, hvor ens varer befinder sig og hvornår man kan forvente dem, dels får man - når man spørger til status på varen - svar med leveringsdatoer, som gang på gang overskrides. Havde jeg blot fra starten vist at varen ville være 2,5 måneder undervejs kunne jeg have forholdt mig til om jeg ville vente på dette eller købe mine planter et andet sted. Da jeg endelig fik besked om at kunne hente mine varer i landhandelen i København, var de ikke at finde, da jeg mødte op. Jeg begriber ikke hvordan kommunikation kan gå så galt, hvordan en forretning kan løbe rundt på denne måde..
At få forkerte informationer om levering og endda i en kortfattet og flabet tone gør, at jeg aldrig vil handle hos Camilla Plum igen. At blive talt ned til, hunset med og ikke få information om sine varer er ikke acceptabelt, når man blot vil købe nogle varer. Jeg kan se her på Trustpilot, at jeg ikke er den eneste, der har haft denne oplevelse, og jeg håber de tager kritikken til efterretning.

9 maja 2019
Oceniono na 1 z 5

virkelig dårlig service! manglende bestillinger

virkelig dårlig service!
bestiller en tomatplante, en vindrueplante og 1 pk. tomatfrø.
da jeg havde problemer med portoen tog jeg kontakt til CP som efter henvendelse rettede til og jeg bestilte.
et par dage efter modtager jeg en mail om manglende porto og da jeg til sidst melder ud at jeg nægter at betale yderlig 175kr for 1 tomatplante vil jeg annuller min ordre.
pludselig er den indbetalte porto nok og ordren forsætter.
jeg bestilte min ordre den 7 april og trods flere lovninger om afsendelse inden ugen er omme måtte jeg til sidst den 1maj rette henvendelse for 8 gang og sige at jeg vil have mine penge retur. sammen dag modtager jeg en mail om at planterne pakkes og afsende med det samme. nu har jeg endelig modtaget min pakke og desværre mangler min vindrueplante som pludselig er i restordre hvilket den ikke var da jeg betalte...
seriøst en dårlige virksomhed og helt klart sidste gang jeg handler her!

3 maja 2019
Oceniono na 1 z 5

Første og sidste gang jeg handler der

Første og sidste gang jeg handler der. Virkelig dårlig service. Ingen information om noget som helst. Sender man mail eller skriver på Facebook, går der længe inden man får svar. Når man så får svar føler man at man har gjort noget forkert, får korte og uforskammet svar. Ikke den måde man driver butik på!!

24 marca 2019
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej