Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg har svært ved at anbefale at købe frø hos Camilla Plum, Fuglebjerggård. Jeg bestilte 12 forskellige poser frø hos Camilla Plum. Jeg har haft have i over 40 år og har god erfaring med at saml f... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Alt gik nemt - bestilling var nemt, hurtigt levering og fantastiske produkter. Fik dejlig frekkeh, smukke og velsmagende bergamotter, den bedste sukat og herlig palo santo. Jeg vil helt sikkert handl... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

2stjerner man trækker beløb på konto inden man sender varen har fået frø fra divs lande i EU samt fra UK på 3 dage selv i denne corona tid så jeg tror at der er et troværdigheds problem i dette t... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

+ Hurtig forsendelse, og varene kom vel frem. Noen sjældne sorter. - Det Fuglebjerggaard selger, og tar seg betalt for, er «sjældne arvesorter» av ribs og stikkelsbær, det de faktisk sender deg er... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Jeg har igen i år bestilt planter og …

Jeg har igen i år bestilt planter og frø fra Fuglebjerggaard.
Tak! Jeg fatter ikke hvordan det kan lade sig gøre at sende en kæmpe papkasse med Postnord, fyldt med levende planter, uden at de bliver smadret undervejs, men jeg har igen modtaget mine planter fine og fuldstændigt uskadte og i øvrigt lynhurtigt. Jeg sendte min bestilling meget sent om aftenen, fik en mail dagen efter og de var fremme hos mig dagen efter igen til middag. 1½ døgns leveringstid! Bum, dét er lækkert.

17 maja 2017

Bestilte chiliplanter

Bestilte chiliplanter.
Fik hurtigt ordrebekræftelsen.
Fik kort efter en mail om at man var kommet til at pakke frø til mig og at dem kunne jeg bare beholde. Det var umiddelbart en god service.... planterne kom - så langt så godt- men ingen frø... jeg har skrevet og spurgt til disse frø 2 gange, som jeg var blevet lovet... uden at få svar. Nu her 1,5 måned senere skriver jeg og spørger for 3. Gang....lad os se om jeg får svar..... :(

10 maja 2017
Logo Fuglebjerggaard

Odpowiedź od Fuglebjerggaard

Hej Helena , Jeg må lige pointere ta det du bestilt er lige præcis hvad du har fået, nemlig Chili planter.

Det er vist en misforståelse, jeg troede at vi havde sendt dig chili FRØ ved en fejltagelse, , og dem skrev jeg til dig at du bare kunne beholde, og at vi eftersendte chili PLANTERNE.

Da jeg ikke syntes det var værd at gøre mere ved, , og at du måske kunne have glæde af dem.
Der er jo ikke tale om noget du er blevet lovet, men at vi gør dig opmærksom på en fejl vi har gjort, og at du ikke skal have bøvl med det.

at det kunne være et problem for dig at modtage frøene, bare du endte med at få de planter du havde bestilt. Og at der ike var nogen grund til at sende dig returkuverter og lave bøvl ud af det.

Selve Planterne Dem har du betalt og modtaget , så det er jo i orden.
Jeg har simpelthen svært ved at se at vi har gjort noget forkert, udover at vi så rent faktisk ikke havde lavet den fejl at sende dig frø istemte for planter, i første omgang mvh camilla

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg og god kvalitet.

Har bestilt frø og blomsterløg her flere gange. Stort udvalg som gør det svært at vælge, god kvalitet og tingene kommer frem i løbet af relativt kort tid taget i betragtning at jeg altid bestiller i sidste øjeblik i højsæsonen 😊

Oceniono na 5 z 5

Varer i høj kvalitet og fremragende service

Jeg har flere gange handlet med Fuglbjergaard via nettet og oplever hvergang spændende varer af høj kvalitet og en rigtig fin service. Uanset om om jeg har købt planter, kogebøger eller julepynt. Vender som glad kunde tilbage og handler igen og igen og anbefaler gerne Fuglebjerggaard til andre

Oceniono na 5 z 5

Specielt dejlig specialbutik på nettet

Jeg er vild med udvalget af eksotiske madvarer og gamle frøsorter til køkkenhaven! Det er heller ikke helt dumt med inspiration til lidt skæve projekter :) der er fin kommunikation omkring ordrer og jeg har aldrig haft problemer - har handlet der 20+ gange. Min eneste anke er at jeg ikke hat råd til at købe endnu mere :)

skønt udvalg og kundeservice

Jeg er besværlig og ændrer gerne mine bestillinger af flere omgange. Hver gang får jeg behagelig og høflige svar fra fru plum.
Et par gange er en odre smuttet i svinget, men så snart jeg har gjort opmærksom på fejlen er den blevet rettet.
Handler her glad og gerne igen.

Oceniono na 4 z 5

Unikt udvalg og god kvalitet

Fuglebjerggaard har et meget stort og unikt udvalg af frø, planter, bøger mm. og på websitet kan man finde mange gode fifs og inspiration.
Jeg har (som andre) oplevet lang leveringstid og at ordrer blev delt op i flere omgange, men har til gengæld fået fin kundeservice undervejs og alle mine produkter nåede frem i tide.
Jeg vil anbefale alle der sætter kvalitet og unikt udvalg over leveringstid at handle her :-)

Oceniono na 5 z 5

Camilla Plum giver maden mening og duftende magi.

På gården (Fuglebjergaard), på nettet, på TV og i bøger fortryller Camilla Plum med sine varer, opskrifter, holdninger og erfaring med mad. På sin helt egen måde formidler hun madglæde og etik. Man kan følge med i hendes madrejse og stå på og af i det tempo, der passer ind i det liv, man selv kan overskue. Det er da en gave!

Skøn butik 💖

Har nu handlet hos Camilla Plum er par gange 😊 og er super tilfreds 😉Rigtig gode varer . Sidste år kørte vi derop og der var egentlig ikke åbent , men vi blev budt velkommen alligevel. Så jeg kan kun anbefale både netbutik og fysisk butik 😉😉.

Oceniono na 2 z 5

To uger - og ingen varer

Her vil jeg ikke bruge mine penge mere. Det er marts, og jeg bestiller frø til såning. Her to uger efter er mine frø stadig ikke kommet. Man kan ikke ringe til Fuglebjerggård udover et par timers telefontid om ugen. Jeg har så mailet et par gange, og tonen i svarene fra Camilla Plum er ikke særlig kundevenlig. Hendes undskyldninger er, at hun behandler ordrerne efter nummerorden (min fra to uger tilbage er hun åbenbart ikke nået til endnu), og at jeg har bestilt på et tidspunkt, hvor der er travlt. Øh, det kunne man jo nok forudse, når det er forår.
Det skal lige understreges, at der i mailen med ordrebekræftelse ikke står noget som helst om, hvornår man som kunde kan regne med at modtage varen.
Nå, nu har jeg afbestilt mine varer, for jeg vil gerne nå at så, før det bliver efterår igen. Er lidt spændt på, om de kan finde ud af at returnere mine penge, eller om det tager et par måneder :-(

23 marca 2017
Logo Fuglebjerggaard

Odpowiedź od Fuglebjerggaard

Du har fået dine penge retur,, som du ønskede,Jeg må sige at i dette tilfælde er jeg glad for at du ikke vil handle her mere,Forpligtelsen til at opføre sig ordentligt går faktisk bege veje, som kunde e r det ikke ok at svine fe.sks os til fordi man har en dårlig dag. Både i netbutikke rog i desociale medier glememr nogle menneske rat der rent faktisk sidde rigtige mennesker i den anden ende som får ens vrede lige i ansigtet.

Jeg fik en vildt vred og aggressiv og fuldstændigt grundløs mail kritik, af et nyhedsbrev , hvor vi gav tilbud som Fru Axelsen faktisk ikke´gav sig g tid til at læse. , før hun farer i blækhuset.
Hvor humlen vist var at det var forkasteligt af os at give nye tilbud- som vi gør hver uge året rudt - når vi ike havde ekspederet hende sordre endu-

14 dage slevering midt i højsæsone er for lang levering, men ikke helt usædvanlig , midt i ,marts, når man handler frø i små formaer. Det vil jeg meget gerne beklage. mvh camilla

Oceniono na 5 z 5

En god butik for kendere

Jeg har handlet her flere gange, og har fået de fineste frø, læggekartofler og andre ting. Det er et sted for kendere - her finder man ikke "kun" økologiske ting til sin have og sin mad, men man finder mange ting, man ikke vidste at man ville blive glad for at dyrke / spise. Det er ikke noget forkromet foretagende, der garanterer dag til dag levering, så jeg plejer at sætte en uges tid af til levering, og så er der plads i kalenderen til, at de kan nå at få det sendt også selv om der er ferie eller sygdom. Jeg har delt mange af mine ting med min have buddy :-) og hun har også oplevet, at alle varerne har været overordentlig gode. Frøene spirer, og tingene smager som Camilla har beskrevet det. SÅ :-), bestil i ro og mag, og i god tid, så bliver du glad og tilfreds :-)

14 marca 2017

langsom ordrer betjening

Trækker pengene straks efter ordren er afgivet men sender først varen halvanden måned efter nu er podekviste landet her og de er fine og pakket fint og forsvarlig

13 marca 2017
Oceniono na 2 z 5

venter stadig på mine frø

Det er så ærgeligt når noget går galt..

Jeg har bestil vare en lørdag og får ordrebekræftigelse samt at varen er sendt ud.
rykker den følgende lørdag, får svar der er sket en fejl og det bliver sendt ud mandag. Det er jo ok og der kan ske en fejl.
får så en ny ordrebekræftigelse onsdag og svar at en af mine ting er udsolgt og der bliver refunderet for denne..
Nu sidder jeg så 2 ugere senere en søndag dvs. 16 dage senere og har stadig ikke modtaget min pakke.

ØV

12 marca 2017
Oceniono na 5 z 5

Spændende netbutik med stort udvalg

Jeg Bestilte frø til køkkenhaven og drivhuset i 2016 og igen i februar 2017.
Hurtig levering og god service.
Virkelig spændende udvalg.
Jeg vil sikker handle hos Fuglebjerggaard Netbutik igen.

25 lutego 2017

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej