Nu har jeg spist på Fuego en del gange og maden har altid været lækkert og delikat. Der er god stemning og betjeningen rigtig god. Jeg kan kun anbefale Fuego.
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte en 4-retters menu igennem EarlyBird, og blev forkælet over begge ører, med dejlig velsmagende mad, og endnu bedre vin fra Argentina. So if you are reading this, thanks for a lovely evenin... Zobacz więcej
Vi havde købt fire tre-retters menuer gennem earlybird, samt en flaske månedens vin til 300 kr. Vi havde spørgsmål til menuen, som af overtjeneren blev arrogant besvaret. Maden var god, vinen ok til p... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fuego Forever
Jeg har i mange år elsket Fuego og haft…
Jeg har i mange år elsket Fuego og haft gode stunder, men i fredags var det en skuffelse uden lige. Empanadas og kød var kolde, pommes fritterne ikke møre, og saucen kold. Jeg bestilte både en Pisco Sour og en Whisky Sour, men ingen af dem var gode. Det var min dårligste oplevelse hos jer. Det er med stor ærgrelse, at jeg siger farvel til et sted, jeg ellers har holdt af.
Venlig hilsen, Gustav Salinas.
Langt om længe kom det savnede beløb-tak
Langt om længe kom det savnede beløb-tak
Dårlig nytår Early seating på Fuego
Nytårsmeny Early seating. Menupris 650 kr pr. næse. Desværre virkelig dårlig oplevelse. Intet særligt over denne såkaldte nytårsmenu der blev "jappet" igennem. Efter 50 minutter havde vi fået alle 3 retter i et lyntempo som kunne gøre selv en leopard forpustet. Intet hyggeligt over middagen. Med en kuvertpris på 650kr havde jeg forventet noget mere, eller rettere jeg havde nok bare forventet "noget". Der gik under 2 minutter fra forret til hovedret, og da vi var færdige med hovedretten efter 30 minutter ved bordet fik vi lige "lov" at vente 10 minutter på desserten. Meget små portioner, og intet brød eller noget tilbehør til middagen. Vi var stadig sultne efter at have spist en meget lille forret med torske cappacio, hovedret en bøf uden noget til, hverken grønt eller en lille kartoffel, serveret på noget pastinakmos. og et lille chokoladeæg til dessert. Vi havde bord 17:30 og da klokken var 18:34 stod vi igen ude foran Fuego og havde fået indtaget 3 retter. Virkelig øv oplevelse og så endnu på en nyårsaften hvor vi havde iført os det helt store skrud. Nærmest en pinlig oplevelse :( Godt vi kunne bestille mad via room service på vores hotel
Were disappointed when Carluccio ceased…
Were disappointed when Carluccio ceased trading but Fuego has even better coffee and great service; manager superb,a breed apart who will go far.
Fantastisk aften med den lækreste Fuego…
Fantastisk aften med den lækreste Fuego aftenmenu inkl. vinmenu. Maden var super velsmagende og vores tjener gav os en sød og dejlig betjening.
Mærkelig prissætning, men god bøf, som det eneste.
God betjening, men maden var skuffende. Kedelige forretter, God bøf, men meget lidt tilbehør, meget lille dessert.
Det kan ikke være rigtigt, at man skal betale mere for at få en begrænset 3 retters menu, som i øvrigt kun kan bestilles til hele bordet, og kun hvis man bestiller det samme. Det burde man få rabat for. Men sådan er det ikke skruet sammen, næh, man skal skam betale MERE for det???? Det har jeg alligevel aldrig været ude for. :-(
Empanadas var tørre og græskarsuppen…
Empanadas var tørre og græskarsuppen meget kedelig uden smag overhovedet, og ribeye til hovedret var oversaltede. Og når det så oven i købet koster en formue bliver man ærgerlig
Verdens klasse betjening -:)
Vi var 6 personer og vi fik den bedste betjening og både maden og vinen var super gode. Vi kan kun anbefale Fuego.
8 stjerner. Vi var fem personer, der besøgte Fuego ifm. DinnerDays. Vi var der i god tid og stod og frøs udenfor, men vi blev alligevel lukket ind, selvom Fuego normalt først åbner dørene kl. 17. 1 stjerne. Vi blev meget venligt modtaget og blev vist hele vejen til et lokale, hvor vi kunne hænge overtøjet. 2. stjerne. Vi blev derefter fulgt til bordet, der hurtigt blev ændret fra fem til seks, fordi en sjette deltager ikke var mødt op. Ingen brok over, at den sjette person manglede. 3. stjerne. Maden var helt fantastisk - græskersuppe med dumpling, en kæmpe Angus-bøf (alle fem stegt perfekt efter vores forskellige ønsker) med lækre kartofler og spidskål og til sidst den bedste creme brulée, jeg nogen sinde har fået. 4. stjerne. Der var konstant tjenere omkring os, der hældte vin op, konstant kom med frisk vand og spurgte til vores tilfredshed med maden. 5. stjerne. Da vi stod med et sjette værdibevis, vi ikke kunne bruge, fordi den sjette deltager ikke dukkede op, tilbød Fuego, at vi kunne konvertere den til prisen for vand (vi var tre, der udelukkende drak vand) og valgfri kaffe til alle. 6. stjerne. Da vi gik, sagde alle tjenerne pænt farvel og fortsat god aften. Det er nogle af de mest smilende, venligste og professionelle tjenere, jeg har mødt på en restaurant, og der var mange af dem. 7. stjerne. Vi havde købt beviser ifm. DinnerDays, men jeg kommer helt sikkert tilbage og spiser til fuld pris. 8. stjerne.
Skuffende restaurant, samt betjening
Fin restaurant og fin mad, men elendig betjening, da man nærmest skal have fiskestang med for at få dem ned til bordet når man vil bestille mad eller dessert.
Derudover betalte vi for maden til slut, og jeg afventede at få penge tilbage eftersom jeg kun havde sedler, pengene kom aldrig retur (det var et lavt beløb) men et princip for mig.. vi endte med at gå i frustration og skuffelse.
Kommer vi tilbage igen ?? Nej det gør vi bestemt ikke, efter den dårlige service...
Årets bedste oplevelse!
Årets bedste oplevelse!! Efter et laaang år med corona, nedlukninger, restriktioner mm fik vi endelig muligheden for at holde 60 års fødselsdag for seks personer på Fuego midt i november - og hvilken aften det blev!
Hele aftenen blev vi passet op af Tomaz, der på alle mulige måder forstå at mandsopdække os samtidig med at han diskret puslede om os.
Vi startede med en lækker cocktail og fik så en skøn autentisk forret, SUBLIMT kød til hovedretten og den allerbedste kalorieholdige dessert. Som en lille krølle på halen overraskede Tomaz os med en servering af en helt speciel Malbec-sorbet kreeret af den sødeste pige i køkkenet - bare for at vi lige skulle smage den og forsøge at gætte os til hvad den indeholdt. Mums.
Skønne lækremvine, både røde og hvide, fik vi med god vejledning om drue, hus og tid.
Vi og vores gæster følte os fantastisk godt tilpas hele aftenen og det er absolut ikke sidste gang, vi gæster Fuego ----- de bedste anbefaling fra os
Delicious pizza
Delicious pizza. Thank you Melyssa for great service.
God mad og fantastisk betjening
Første besøg i Restauranten. Fik en god introduktion til maden og vinen af en meget serviceminded og opmærksom tjener. Vine var af god kvalitet og maden var rigtig god.
Maden kom hurtigt og tjenerne var meget opmærksommen og fulgte løbende op.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, alt for lang ventetid, alt for meget larm. Maden er der absolut ingen grund til at snakke om,, det var sådan en dårlig oplevelse.
Fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse ! Lækker og meget smagfuld mad, rigtig god og professionel betjening, og generelt meget hyggelige omgivelser ! Bestemt et besøg værdigt.
Dejlig mad i en god atmosfære.
So if you are reading this, thanks for a lovely evening, with good food and competent waiters. And thanks for the surprise regarding the bill ;-) We will definitely be back.
Bedste bøf i København.
Suveræn middag og betjening :-)
I forbindelse med min fødselsdag, valgte jeg at invitere min familie på Fuego i Holbergsgade (Der var ikke plads på Asador, som er ellers er vildt fantastisk)
Vi havde en ualmindeligt fantastisk aften, vi fik en suveræn betjening og en outstanding middag. Så mange tak for en dejlig fødselsdag 😊
Det er IKKE sidste gang jeg kommer på Fuego 😊
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.