Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Snabb service
Beställde ammunition 308w. Sjysst pris! Jättesnabb respons från detta företag och blev förvånad hur snabbt jag fick paketet,2d. Dessutom fraktfritt! Inte ofta man blir imponerad nuförtiden men tackar för det.
Toppen
First time buying from Frysen. They handled an unexpected situation with generosity, and shipped very fast as well - highly recommended!
Detta måste vara Sveriges bästa airsoftbutik!
Detta måste vara Sveriges bästa airsoftbutik. Garanterat störst utbud! Prisgaranti på allt i butiken, öppet sju dagar i veckan och helt underbar personal. Servicen är personlig och väldigt trevlig. Handlar och spelar här ofta
Utmerket butikk for airsoft++
Utmerket butikk for airsoft++
Det aller meste av produkter man skulle trenge, har dem her. Min go-to butikk dersom et produkt ikke er tilgjengelig i Norge.
Prisene og kvaliteten på produktene er også gode, og omfanget av sortimentet er veldig bra.
Kundeservicen er kjempegod og fenomenal, og man blir alltid møtt med hyggelige og dyktige ansatte ved hver henvendelse.
Utmärkt Service och Extremt bra Utval på produkter.
Min Go-To Airsoft butik, beställer nästan alla saker härifrån. Får produkter inom ~2 Dagar. Lätt det största utvalet på produkter i jämförelse med andra airsoft-butiker.
De svarar snabbt på mejl och ger bra svar. Utmärkt Service, man får den hjälp man behöver om det uppstår problem.
Ända nackdelen är att priserna är något högre än vad man kan hitta på flesta andra airsoft-butiker.
En riktig proffsbutik!
Jättestort utbud och väldigt kunnig, trevlig och ödmjuk personal! Ordnade snabb leverans av varor som inte fanns i butiken! Stort tack!
Bra kvalite på vapnet och snabb…
Bra kvalite på vapnet och snabb leverans.