Happy Feet v/ Gitte Altid en udsøgt Fodbehandling med service og professionel behandling i TOP Har haft revner på hælene, som efter et utal af smørelse ikke ville forsvinde - men efter Gittes ma... Zobacz więcej
En meget venlig og behagelig behandler. Det færdige resultat med permanent farvning af bryn, er jeg ikke hel tilfreds med. Måske det er svært, at gøre det bedre på grund af alder og dermed ikke så “e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sanne From er en éner både som person og professionelt! Det er normalt en jungle på forhånd at tage stilling til, hvilken ansigtsbehandling man lige har behov for, men det behøver man ikke hos San... Zobacz więcej
Vejlbjergvej 27, 8240, Risskov, Dania
- 41119858
- kontakt@from8240.dk
- www.from8240.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg vil varmt anbefale From8240
Jeg vil varmt anbefale From8240. Klinikken har en høj grad af professionalisme, og det mærkes tydeligt, at Sanne altid møder hver enkelt kunde med oprigtig interesse og respekt. Hun ser mennesket bag behandlingen og formår at tilpasse sin faglige ekspertise til netop det behov, man kommer med.
Sanne skaber en rolig atmosfære, hvor man fra første øjeblik føler sig tryg og i kompetente hænder.
Flot klinik
Permanent farvning af bryn
En meget venlig og behagelig behandler.
Det færdige resultat med permanent farvning af bryn, er jeg ikke hel tilfreds med. Måske det er svært, at gøre det bedre på grund af alder og dermed ikke så “elastisk” hud.

Odpowiedź od From8240
Jeg er meget tilfreds med mit første…
Jeg er meget tilfreds med mit første besøg hos Gitte, hvor jeg fik professionel fodbehandling og voks af underben - og så er Gitte også en dejlig ligefrem og behagelig person.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Fantastsik
Jeg fik for nylig en ansigts behandling hos Sanne, og jeg vil gerne dele mine oplevelser.
Jeg havde booket en Magic Treatment, Sanne fik kigget på min hud, og hun konstatere at jeg ville have bedre af en mere blid behandling.
Det er lige præcis derfor jeg er så glad for at komme hos Sanne, fordi hun er så super professionel, og kunne se hvad der var bedst for min hud.
Jeg er så super glad for den behandling jeg fik, og min hud ser og har det virkelig godt.
Det var endnu en positiv oplevelse, og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Sanne.
Super god behandling
Jeg giver 5 stjerner for en super god behandling. Et rart sted at komme.🤗
Man kan se en tydelig forandring 🤩
Sanne får igen 5✴️ Har nu fået Monteil thread lifting/ trådløft 3 gange og allerede efter første behandling var der helt tydeligt virkning på mine lidt dybe rynker i panden.(Se billeder på Sannes INSTAGRAM side under trådløft.) FØR OG EFTER billeder. JEG ER STOR FAN🤩 og Sanne "tryller" hver gang og jeg føler mig ung igen når jeg hopper ned fra briksen. TAK FOR DIG 🙏😊
Meget behagelig
Meget behagelig, serviceminded og professionel fodbehandling.
Virkelig lækker og proff oplevelse hos From8240 Sanne og Gitte
Jeg har fået fodpleje hos Gitte og ansigtsbehandling hos Sanne og det har været SÅ lækkert 🤩🤩🤩🤩🤩
Virkelige en klinik der der er skarp i deres fag og sikke hyggelig stemning - bare skønt 🙌
Happy Feet v/ Gitte
Happy Feet v/ Gitte
Altid en udsøgt Fodbehandling med service og professionel behandling i TOP
Har haft revner på hælene, som efter et utal af smørelse ikke ville forsvinde - men efter Gittes magiske behandling, er mine hæle nu så fine og glatte.
Alt i klinikken er smagfuldt indrettet med masser af lækre produkter og i samme lokaler tilbyder Sanne, PMU, lækre ansigtsbehandlinger med langt mere
Aller bedste anbefalinger til Jer Begge
Kh Lotte A.
Altid en fornøjelse!
Jeg er kommet hos Sanne gennem det seneste halvandet års tid. Først til sugaring, som hun altid udfører til perfektion. Siden har jeg også fået en ansigtsbehandling, hvor hun tog udgangspunkt i min hud og hvad den havde brug for, da jeg ikke vidste, hvilken behandling jeg skulle bestille. Man bliver nusset og hygget om og hendes baggrund som sygeplejerske skinner igennem i både hendes tilgang til f.eks. sugaring såvel som hendes meget behagelige måde at være på. Det er altid en fornøjelse at være i selskab med Sanne og jeg kan kun anbefale at booke en tid hos hende :)
Har kommet ved Sanne til sugaring siden…
Har kommet ved Sanne til sugaring siden hun åbnede i de gamle lokaler, siden også hos de andre hun har haft i klinikken.
Kommer fortsat fast hos Sanne og kan ikke anbefale hende nok!
Byen bedste priser til sugaring og en god oplevelse hver gang. For mig betyder det meget hun har arbejdet som sygeplejerske for jeg ved hun er “cool” omkring menneskekroppen så er aldrig genert.
Og så er hun det bedste menneske! Altid en god stemning!
Fik den fineste behandling af Sanne som…
Fik den fineste behandling af Sanne som er rigtig sød og dygtig til at sætte sig ind i mine ønsker.
Meget fint resultat, jeg kan ikke være mere tilfreds.
De bedste anbefalinger herfra😀
Top service
Top service! Fik lavet touch-up på PMU (bryn og liner) - Sanne er top professionel og dygtig til hendes håndværk!
Kan varmt anbefale stedet
Det er 2. gang at jeg får en ansigtsbehandling hos Sanne. Hun er meget grundig og meget dygtig. Jeg føler mig tryg og i gode hænder. Hun er rigtig sød. Kan varmt anbefale stedet.
Sanne er et naturtalent
Sanne er et naturtalent
Så fik jeg Touch up BMU, på mine Bryn
Sanne er så sød og dygtig, man føler sig tryk i hendes hænder , hun lytter, forstår og laver utroligt smukt resultat.
Hun får mine varmeste anbefalinger
Kunne jeg give Linda mere end 5…
Kunne jeg give Linda mere end 5 stjerner, så skulle hun have dem.
Udover at man får de skønneste fødder i hendes hænder, så er man så glad og afslappet, når man går derfra. Lindas humør er så smittende.
De bedste anbefalinger herfra.
Naturligt resultat
Var meget skeptisk over Permanent Makeup, da jeg var bange for, det så malet og unaturligt ud (jeg havde meget tynde og usynlige bryn).
Men jeg er simpelthen så glad for resultatet, og det ser virkelig naturligt ud. Giver Sanne de varmeste anbefalinger.
Fantastisk resultat.
Fantastisk resultat.
Så fik jeg Touch up PMU, på mine skønne natur tro bryn.
Sanne er natur talent, hun lytter, forstår og laver utrolig smukt og naturligt resultat.
Hun får min varmeste anbefaling, det er så vigtigt at vælge den rigtige behandler 🙏🏻♥️
Fra første øjeblik man træder ind i…
Fra første øjeblik man træder ind i klinikken føler man sig tryg og velkommen. Her får man god og kompetent behandling. Kan kun varmt anbefale at komme her.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.