Frkskrump Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt flere gange hos Frkskrump og jeg er yderst tilfreds, både med varerne og hver eneste gang jeg har bestilt varer, er ordren altid bekræftet pr. mail med det samme og ydermere afsendt selvs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg køber ofte varer i netbutikken, og det er rigtig dejligt, at produkterne er beskrevet så godt, både hvad anvendelse, sammensætning og kalorier angår. Bøgerne om flad mave m.fl. Giver en grundig in... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bestilt fra frk. skrump et par gange og hver gang har oplevelsen været helt i top. Godt udvalg, varerne er perfekt og sikkert emballeret, der er ingen mangler eller fejlleverancer og man blive... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Når man ønsker at spise sundt, synes jeg udbuddet i butikerne er en jungle at finde rundt i. Mange fødevarer markedsføres som sundt/lav fedt indhold, men hvor sukker indholdet er ekstremt højt. På d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Jedzenie, napoje i tytoń

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Egen butik og netbutik med sukkerfri slik og sukkerfri chokolade. Online diæt behandling. Speciale i PCO.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

fantastisk koncept!

Så skønt at kunne handle alle varer samlet til min flad-mave kost - virkelig godt koncept! og fedt at kunne hente det gratis i den lokale boghandel tre dage efter bestilling! Frk. Skrump kan virkelig anbefales til alle der gerne vil leve sundt og nemt :-)

7 lutego 2011

Netbutik.

Jeg har bestilt vare på jeres netbutik, og er meget tilfreds med varene og vil frem over handle i jeres netbutik. jerse ekspeditions tid er bare super, når jeg bestiller har jeg som regl varene næste dag

2 lutego 2011

Lige til at gå til.

netbutik@frk. skrump hvor jeg købte forskellige produkter som jeg ikke kan finde i andre butikker når jeg vil spise maven flad:-). Nemt at finde rundt på netsiden og skønne varer som holder alt hvad de lover. Har før købt hos dem og varene kommer lynhurtigt og jeg kan hente dem uden fragtgebyr i centeret hvor jeg alligevel kommer ofte, så nemt og bekvemt, det er det.
Super fantastisk butik

31 stycznia 2011

SÅ GLAD

jeg er simpelhen så glad for at have fundet denne fantastiske butik, med et stort udvalg af lækker mad, som ikke sætter sig på sidebenene :)

jeg er vild med deres ISIS produkter, og kan især anbefale deres bolcher. Varerne forhandles selvfølgelig til en lidt krydret pris, men det er ikke dyrere end i alle andre supermarkeder som forhandler samme produkt.

Mere af det!

28 stycznia 2011
Oceniono na 5 z 5

Kvalitet og tillid er nøgleord

Alle varer lever helt op til mine forventninger og jeg er også meget tilfreds med den hurtige levering.
En anden ting der betyder meget for mig er, at det er muligt at få varer leveret til min arbejdsadresse, det sparer mig for en tur til posthuset.
Alt i alt en service i topklasse.

Endnu en gang en dejlig oplevelse - godt frkskrump.dk findes
Foreslog en lille ting og vips fik jeg svar, se det er klasse

22 listopada 2010
Oceniono na 5 z 5

Kan ikke leve uden denne netbutik

Frk. skrumps netbutik gør det meget nemmere at leve med PCO, og prøve at tabe sig. De har et godt udvalg af varer til PCO-piger, og endnu flere lækre varer til dem der bare skal passe på kalorierne.
Jeg køber altid to pakker chokolækker-bar, og tit også andre slik-varer, der gør det lidt nemmere at få hverdagen til at hænge sammen når man har travlt.
Varerne bliver altid sendt hurtigt efter man har bestilt!

3 listopada 2010

Rigtig godt sted

Her er et rigtig godt sted hvis man vil have slik uden for mange Kcal. og sukker, mange af de ting de sælger er svære at opdrive i forretningerne, der er også god holdbarhedsdato på deres varer, hvilket også tit er et problem i de få butikker der sælger disse varer, derudover hurtig levering og rimelig priser, ,,, så her er jeg nød til at forsøde min tilværelse en anden gang :-) .

30 października 2010

super netbutik

hos frk skrump købte jeg diverse nødder, olie og brød. Siden var overskuelig og nem at finde rundt på. jeg bestilte en fredag og varerne var der tirsdag. super levering.

29 września 2010

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej