frisørshampoo vil gerne have at jeg skriver min mening om dem det betyder så meget for dem. men helt ærligt,jeg bestilte en være d.5.7.18 og fik et autosvar Tak for din bestilling,din være er v... Zobacz więcej
Frisørshampoo.dk
Havde bestilt en specifik model af en vare og modtager så senere på dagen en mail fra frisørshampoo.dl, hvori de spørger om jeg ikke hellere vil have den nyere model til samme pris. Svært ikke at bli... Zobacz więcej
Mandag modtager jeg en mail (ikke blot en ordebekræftelse) på at min ordre afsendes senere samme dag. Onsdag bliver jeg ringet op og får oplyst at ordren ikke er afsendt, da den ene af mine varer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg bestilte en lækker shampoo til min veninde, til hendes fødselsdagsgave, som ikke kan fåes i butikkerne. Jeg bestilte den mandag, den var at afhente onsdag, jeg skulle til fødselsdag fredag. Perfek... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos frisørshampoo.dk finder du alle de kvalitetsprodukter du kender fra din frisør. Vi har altid masser af gode tilbud på hårprodukter hos frisørshampoo.dk
Gravene 28A, 6100, Haderslev
- info@frisorshampoo.dk
- www.frisorshampoo.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Kerastase shampo holder hvad den lover. Har ikke oplevet nogen andre gør det.
Har en ret følsom hovedbund.
Bruger kerastase for sensibel hovedbund.
Det er den eneste shampo der gør, at min hovedbund ikke svier og kløer efter vask og dage efter.
Superb service
Perfekt service og levering :) Bestilte to varer lørdag eftermiddag, mandag får jeg så en mail om at varerne er på vej og tirsdag får jeg leveret pakken derhjemme. Intet mindre end superb service! Kan varmt anbefales.
Billige produkter, og hurtig levering :)
Stort udvalg af mærker og produkter!
Hurtig levering.
En butik, man vender tilbage til - og som giver gode gratis prøver.
Rigtigt godt indtryk af butikken, hvor de har et stort udvalg af kvalitetsprodukter til gode priser. Mit første køb blev leveret inden 4 dage - og så fik jeg små prøver med i pakken baseret på de produkter, jeg havde bestilt. Nu har jeg netop bestilt for anden gang, efter at have prøvet en af de små gratis prøver, som var lige mig.
Netkøb fungerer bare
Jeg har købt shampoo, som er vanskelig at finde i saloner, hos Frisørshampoo.dk to gange og modtaget det hurtigt og problemløst hver gang.
Hurtig service.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Frisørshampoo.dk. Ordren blev leveret allerede dagen efter bestillingen, og alt var som det skulle være. Bedre kan det ikke gøres.
God handel
Endelig fundet en dansk e-shop, hvor priserne kan konkurrere med udenlandske. Hurtig handel. Der gik mindre end 24 timer fra pengene var hævet på mon konto til jeg havde de bestilte varer😀
God og hurtig service.
ALDRIG SET BEDRE!
Igen en enestående oplevelse! Der handler jeg helt sikkert også næste gang
Perfekt handel.
Hurtig levering af det bestilte ( 1 1/2 døgn), og til den oplyste pris.
Konkurrencedygtige priser
Frisørshampoo.dk har konkurrencedygtige priser og fin service på telefonen. Bestil ikke i sidste øjeblik da der godt kan gå et par dage, før at varerne kommer.
hurtigt nemt
Hurtig og nemt betjening. Havde det jeg skulle bruge. Handler klart igen.
Hurtigt og billigt
Jeg fandt, hvad jeg skulle bruge allerbilligst her. Bestilling gik nemt og levering hurtigt. Intet at klage over.
Rabat på hårprodukter og hurtig levering
Enkel og let bestilling af kvalitets hårprodukter til lavere priser end i frisørsaloner.
Stort sortiment. Hurtig levering.
Lang leveringstid.
Har bestilt varer d. 04.02.2013, men har d. 12.11.2013 stadig ikke modtaget dem.
Det kan selvfølgelig være Post Danmark der er langsomme.

Odpowiedź od Frisørshampoo.dk
Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Luksus til fornuftige priser
Jeg vil gerne gøre noget godt for mit hår, så derfor handler jeg hos Frisørshampoo.dk.
Godt tilbud og hurtig levering... så kan det da ikke være bedre.