frisørshampoo vil gerne have at jeg skriver min mening om dem det betyder så meget for dem. men helt ærligt,jeg bestilte en være d.5.7.18 og fik et autosvar Tak for din bestilling,din være er v... Zobacz więcej
Frisørshampoo.dk
Havde bestilt en specifik model af en vare og modtager så senere på dagen en mail fra frisørshampoo.dl, hvori de spørger om jeg ikke hellere vil have den nyere model til samme pris. Svært ikke at bli... Zobacz więcej
Mandag modtager jeg en mail (ikke blot en ordebekræftelse) på at min ordre afsendes senere samme dag. Onsdag bliver jeg ringet op og får oplyst at ordren ikke er afsendt, da den ene af mine varer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg bestilte en lækker shampoo til min veninde, til hendes fødselsdagsgave, som ikke kan fåes i butikkerne. Jeg bestilte den mandag, den var at afhente onsdag, jeg skulle til fødselsdag fredag. Perfek... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos frisørshampoo.dk finder du alle de kvalitetsprodukter du kender fra din frisør. Vi har altid masser af gode tilbud på hårprodukter hos frisørshampoo.dk
Gravene 28A, 6100, Haderslev
- info@frisorshampoo.dk
- www.frisorshampoo.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
alt perfekt og hurtig levering
Det eneste lille problem jeg havde, var en manglende ordre bekræftigelse. Det viste sig efter en henvendelse på mail og et meget hurtigt svar, at den var havnet i min spam boks. Så var alt bare jorden.
Hurtig, nem og perfekt levering
Det kom som det skulle, lynhurtigt - og varen var i perfekt stand.
Ingen problemer what so ever - samme oplevelse, når jeg har handler der tidligere, så kan kun anbefale det.
Meget velfungerende, hurtig .
Jeg havde udset mig en vare i en frisør salon, pris 239.tænkte at det må ku gøres billigere. Jeg fandt bemeldte varer på Frisørshampoo- til 99 kr. . To dage efter bestilling var den bestilte varer på min adresse. Mega fint. Søndergaard i Esbjerg
Handel uden problemer
Efter jeg bestilte min vare, blev jeg ringet op af en ansat, som ville fortælle mig, at min vare desværre var forsinket, men at de i butikken havde et tilbud på samme vare i en nyere og forbedret version til samme pris, hvis jeg var interesseret i denne. God service, som går ud over det forventede.
Varen kom hurtigt med posten og der har ikke været problemer med handelen på nogen måde.
Hurtig levering. Havde bestilt en hårtørrer og den var pakket fint og forsvarligt ind, så den ikke blev stødt under transporten.
Fin handel
Alt forløb fint. Jeg bestilte onsdag i sidste uge og modtog pakken i går tirsdag. Havde ikke regnet med hurtigere levering, da det jo var pinse og Grundlovsdag. Frisørshampoo får kun 4 stjerner, da pakken ikke blev leveret til den pakkeshop jeg havde bedt om. Så jeg måtte ud på en mindre omvej for at hente den.
Firma med styr på tingene
Dette firma kan varmt anbefales. De svarer hurtigt og varen bliver sendt hurtigt.
Pengene bliver først trukket, når varen er leveret. Bedre kan det ikke gøres :))
Bedst, billigst og hurtigste levering!
Det bedste sted at købe hår produkter. De er billigere end alle andre og har den hurtigste levering.
Jeg fik det jeg købte og en overraskelse af den gode slags!
Jeg købte et GHD gold glattejern ved frisørshampoo.dk. Der gik desværre lidt længe inden jeg modtog det pga. helligdage, men da det kom, blev jeg positivt overrasket over at åbne pakken og se at en lille gave (rejsestørrelse af shampoo og conditinor) var vedlagt.
Da jeg modtog ordrerbekræftelsen, modtog jeg samtidig en mail med et login, jeg troede fejlagtigt at det login gjorde at jeg kune følge status på min ordrer, og skrev derfor til kundeservice da jeg ikke kunne finde et sted at logge ind. De svarede hurtigt at det var til næste gang jeg skulle handle hos dem... Efter min mening, så kunne en upgrade til at det var en dobbelt funktion i det log in, både næste handel OG tjek på ordrestatus, være ret smart...
Jeg kan anbefale at man handler hos frisørshampoo.dk
Alt iorden
Jeg bestilte en GHD rejse føntørrer som var til MEGA tilbud. Den kom med posten allerede næste dag. TAK !
Perfekt handel, hurtig levering og billigste pris
Bestilte i weekenden og varen lå klar til afhentning i pakkeshoppen tirsdag, hurtigere kan det ikke gøres.
Kanon nemt, hurtig levering.
klart anbefale det, god kundeservice og hurtigt levering.
super go' service
Ikke så meget at sige .... andet end go service og hurtig levering