Frilandskoed Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt nogle gange hos Rosenbecks nu og har altid været glad for kødet. Jeg kan læse herinde, at andre har kritik ift. kvalitet, men jeg har ikke oplevet problemer med dette. Kødet er lækkert,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækkert kød. Vi bestille en 4 kg. porchetta til rottiseri på grill samt grillpølser. Både wiener, frilænder griller og brisket griller er helt fantastiske med masser af smag og en ægte kødst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har nu i et år været kunde. Bestiller oftest hakket svin/kalv og okse, men somme tider også kylling, pølser og flæskesteg. Bortset fra at vi spiser kød med lidt bedre samvittighed, når det kommer fra... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bliver superglad for jeg kan bestille flæskesteg med ben fra glade grise. Bestiller to i samme størrelse til levering lige inden jul. Der kommer så to flæskestege uden ben og de er skåret fra hver... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep mięsny

Napisane przez firmę

Hos Rosenbeck Frilandskød priotere vi dyrevelfærd, kvalitet og en god smagsoplevelse. Via vores webshop er vores lokalproduktion af frilandsgrise og kalve tilgængelig for alle danskere. -Frisk Frilandskød lige til døren!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Kan anbefales

5 store flotte stjerner.
Kvalitet, service og altid god kød, fra dyr der har lavet et naturligt liv :)

28 marca 2022
Oceniono na 5 z 5

Super kvalitet og service!

Super kvalitet og service! - Købte et udvalg af forskellige slagtervarer hos Rosenbeck Frilandskød; alt af udsøgt kvalitet, ikke mindst den supermøre oksefilet - Blev i forlængelse af ordreafgivelse, straks, telefonisk kontaktet af Peter Rosenbeck, da én af de bestilte varer ikke umiddelbart kunne leveres - Også seriøs emballering og forsendelsen skal roses - Handel hos Rosenbeck kan anbefales!

28 lutego 2022
Oceniono na 5 z 5

lækker tapas med rigeligt mad

Vi fik tapasanretning til vores datters barnedåb og alt var som det skulle være, fra bestilling til afhentning.

Maden var bestemt i top og der var rigeligt til dagene efter.

Super venlig betjening.

11 maja 2021

....

Vi køber alt vores kød hos dem og har gjort det i nogle år nu. God kvalitet de Kan kun anbefales.

6 kwietnia 2021

lækre pølser

økologiske grisebassers opvækst pakket ind i et velgennemtænkt projekt, spises med fornøjelse og god samvittighed.

Nemt måltid eller mellemmåltid.

Nem og hurtig kommunikation med Peter.

Savner leveringsalternativer som fx PostNord (grundet modtagerforholdene her)

Tak for mad!

8 maja 2020

Top kvalitet

Super gode smage, kvaliteten er i top, glæder mig allerede til at afgive endnu en bestilling 😊😊

2 kwietnia 2020

Det lækreste højreb

Til min mors fødselsdag fik vi 3 kg. højreb fra Rosenbeck Frilandskød og det smagte simpelthen fantastisk. Kødet var noget af det møreste og saftigste jeg nogensinde har smagt og den opfattelse blev delt af hele selskabet. Derudover gik betillingen smertefrit og bestillingen blev leveret til tiden.

Rosenbeck Frilandskød kan varmt anbefales herfra.

14 października 2017
Oceniono na 1 z 5

Fersk kød med forfærdelig bismag fra røgeri

Bestilte 2kg hakker kalv & flæsk,2kg hakket svin, 10 skaft koteletter samt 8 stk. 150g hakkebøffer den 27/7.2017 på ordre 1498.
Så langt så godt.
Indpakningen var fin og pakken kom rettidigt, men ved åbning af kølekasse lagde jeg godt mærke til en røget lugt,som jeg ikke tænkte mere over,indtil jeg stegte 4 koteletter samme aften, og de havde en meget udtalt kvalmende bismag af røg,en smag som ikke skal være på frisk kød. Nu viser det sig at også alt det hakkede kød har en udtalt bismag af røg,og det er bare ikke i orden. Jeg kan ikke fordrage røgsmag,og frikadeller skal ikke have en kraftig bismag af røget spegepølse.
Ved kontakt til firmaet efterfølgende,har de valgt ikke at svare på henvendelser,så alt i alt en forfærdelig oplevelse og spild af 778,- kr fordi firmaet ikke har styr på enten deres pakkeri eller forarbejdning så fersk kød bliver kontamineret med røgsmag fra deres røgeri.

Vil aldrig igen handle ved dette firma.

16 sierpnia 2017
Oceniono na 3 z 5

Julemaden der blev væk

Vi har egentlig været glade for jer og jeres kød. Ja faktisk så glade at vi anbefalede jer til min mor.

Hun havde bestilt alt julemaden plus ekstra, hos jer og hvad sker der? I levere det ikke. På trods af flere telefon opkaald og e-mail, som bekræftede at alt var ok..
Det er bare ikke i orden! Vi sad en hel familie og gik glip af steg mm. Fordi i ikke kunne magte opgaven. I har mistet 2 kunder på den bekostning. Håber at i, i fremtiden får retttet op, så andre ikke får den samme triste oplevelse.

Opdatering: frilandskoed.dk har kompenseret for uheldet og der kan selvfølgelig ske fejl i jule stresset. Den efterfølgende service og den normalt gode kvalitet, skal ikke afspejles i en 1 stjerne anmeldelse. Normalt en 5'er men denne gang og indtil videre en 3,er.

25 grudnia 2016

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej