Har selv ringet og ventet, kørte der ud mandags og der sad en seddel på døren, Lukket midlertidigt grundet Corona, men forfanden siger de det ikke bare på telefon svaren så man ikke sidder og venter... Zobacz więcej
Jeg vil simpelthen ikke anbefale frihedens dyrklinik. De bryder loven ligeud sagt De følger ikke op på dyrenes konsultationer, medicin el. Dokumentation for betaling... Jeg står efter 2 års... Zobacz więcej
Vi er virkelig glade for at være hos Frihedens dyreklinik, både Dan OG de andre dyrlæger og personale. Vores hund fik brystkræft, og vi følte os virkelig tryg da hun skulle opereres. Det gik også r... Zobacz więcej
Det er virkelig skuffende og irriterende at man som nr 2 i køen når man ringer op og efter en time som nr 1 i køen intet svar, har nu siddet og ventet i over 2 timer. Det er virkelig uforskammet over... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
www.facebook.com/frihedensdyreklinik
Hvidovrevej 253 A, 2650, Hvidovre, Dania
- frihedensdyreklinik@hotmail.com
- www.frihedens-dyreklinik.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Elendig service
Dan er en fantastisk dygtig dyrlæge. Desværre ser vi os nødsaget til at finde en anden klinik. Det har to årsager: 1) det er stort set umuligt at ringe til klinikken. Hver gang jeg skal ringe sidder jeg i kø imellem 1 1/2 til 3 timer blot for at bestille en tid. 2) idag skulle mine dyr vaccineres da de skal i pension fra i morgen. Jeg sad i kø for at bestille tiden i 1 1/2 time for ca 2 uger siden. Kl 10 ringede de og sagde at de ikke kan vaccinere min kat da de ikke har mere vaccine. Jeg beder dem kontakte en anden dyrlæge med henblik på at skaffe vaccine. Det vil de ikke. Jeg forklarer at det så betyder at vi ikke kan komme på ferie da katten ikke kan komme i pension. De fralægger sig ethvert ansvar.
De anbefaler mig selv at ringe til en anden dyrlæge. Problemet er at jeg sidder på mit arbejde og ikke kan bruge dagen på det. Det eneste svar er at det kan jeg tanke apoteket for. Må indrømme at dette ikke er en sag imellem mig og apoteket men imellem Frihedens dyreklinik og apoteket. Jeg er dybt skuffet, vred og frustreret over så elendig service og kan ikke anbefale at bruge dette sted
Iskold service uden forståelse..
Min lille dejlige hund får dagligt en pille imod allergi der heldigvis gør at han ikke kradser sig selv til blods, hvilket sker allerede efter blot to dage uden pillerne. Nu prøver jeg så at få recepten fornyet, men får at vide at det pludselig uden varsel herom, kræver en komplet sundhedsundersøgelse. Noget jeg ikke har hverken regnet med, betalt før, eller budgetteret for.
Dette forklarer jeg sygeplejersken som iskoldt bekræftede; ‘bare ærgerligt, så må han jo bløde desværre.’
Hvad er det for en indstilling? Burde de ikke have sagt at der kræves en sådan i god tid? Måske INDEN man står med en hund der nu kommer til at mangle og bløde og klø de næste 2 uger???
Besøg hos Frihedens dyrlæger.
Vi har i dag d. 19-3-2020 været hos Frihedens dyreklinik. Er meget tilfredse kunder, og tusind tak til Dan. Er glade for at vi har skiftet dyrlæge, skulle have gjort det for længe siden.
Fantastisk service
Fantastisk service. God til at håndtere dyr og er villig til at prøve alle muligheder.
Jeg vil fraråde alle med reptiler mod…
Jeg vil fraråde alle med reptiler mod at gå til den læge.
Jeg var deroppe for et par år siden med min slange, der havde en bule i siden.
Dan's tilgang var at stikke en nål i ham for at sige væske ud. Det virker ikke, så han får et skud penicillin.
I mandags måtte jeg aflive mit elskede kæledyr, fordi Dan ikke kunne se at det var en tumor !!!
Den bulede ud for pokker !!!
Danmarks bedste dyrlæge min bare!!
Jeg er rasende.
Ingen tilbud om en scanning.
Det kunne have reddet han's liv.
Kan varmt anbefale Frihedens…
Kan varmt anbefale Frihedens Dyreklinik. Vores lille chihuahua blev meget syg af forstoppelse og vi måtte på Carlslunde dyrehospital den 24. december med hende, desværre fik hun det ikke bedre trods afføringsmiddel, så den 2. januar tog vi til Friheden Dyreklinik og kom til med det samme, hun blev røntgen fotograferet og fik smertestillende og penicillin da hun havde betændelse i tarmvæggen, samt tømt anal kirtler, det hjalp ikke, vi kom igen dagen efter og kom igen til med det samme, selvom der var travlt, blev røntgenfotograferet igen efter en portion foder med kontrast væske, intet galt andet end totalt fyldt op, heldigvis, fik nogle piller til 3 dage, det hjalp næsten med det samme, nu ser det ud til at hun har det helt fint igen. Mange tak for god behandling.
Jeg kan kun anbefale dem både til…
Jeg kan kun anbefale dem både til krybdyr og hunde 👍👍👍👍👍👍👍👍🥇🥇🥇🥇🥇
Så dejlig en behandling
Varmeste anbefalinger herfra!
For mig er der alfa og omga, at min dyrelæge har mit dyrs interesse sat højere end økonomisk gevinst. Da jeg i start 20’erne havde en lille Ragdoll killing der pludselig blev syg, tog jeg selvfølgelig min killing ned til Dan Herlev. Da han havde udtømt alle tænkelig “milde” årsager, stod jeg nu med worst case scenario, min lille 6 måneder gamle killing havde FIP.
Dan var bund ærlig overfor mig: “du vil sagtens kunne finde en anden dyrelæge, der gladeligt vil ligge din killing i narkose en gang om ugen, og vil ved kanyle “tømme” ham for den betændte væske, men det bliver ikke mig!” Jeg besluttede at han ikke skulle lide og fik roen og pladsen til at sige farvel til hvad der skulle have være min følgesvend de næste 12-15 måske endda 20 år. Efterfølgende fik jeg bedste tænkelig behandling.
Så nu hvor jeg er i start 30’erne og har sammen med min mand en hundehvalp, kunne jeg ikke forstille mig at gå til en anden dyrelæge. Samt hele min familie med både hunde og katte, ikke kunne drømme om at gå andre steder.
Varmeste anbefalinger herfra!
Jeg fik en ualmindelig god behandling
Jeg fik en ualmindelig god behandling, da en dumpet killing skulle ud og registreres/steriliseret. Intet problem at komme igennem på telefonen, aftale overholdt, alt gået fint.
Min samlever har brugt frihedens dyreklinik igennem 5 år, til sin kat..og han er også meget tilfreds med sine oplevelser.
Travlheden overskygger fagligheden
Dan er en enorm dygtig og empatisk dyrelæge. Det har i hvert fald været min opfattelse, når jeg (endelig!) har været i kontakt med ham. Dog vil jeg anbefale at kigge andetsteds, når nogen skal søge efter en fast dyrelæge. I juli måned sad jeg sammenlagt i telefonkø i 5 timer. Selvom de garanteret har de rette kompetencer, så er det tydeligt, at de generelt har alt alt for travlt, og at de har taget alt for mange kunder ind ift. hvad de fagligt kan tilbyde. Det bevirker desværre, at man ikke får den fornødne hjælp. Jeg vil spare alle for et langt skriv, men vil kort fortælle, at vi bl.a. oplevede at den studerende ikke havde taget sig tid/fået tid til at læse vores kats journal. Det er enormt utilfredsstillende. Dan ringede os ved anden lejlighed op og fortalte, at vores højtelskede kæledyr skulle aflives pga én specifik sygdom. Da vi ankom var det en anden der skulle aflive. Her fik vi en helt anden årsag at vide til aflivningen. Igen oplevede vi, at der ikke var tid til at notere sig i den specifikke journal. De fik lov at obducere vores kæledyr, men glemte at ringe til os for at fortælle, at vi kunne hente ham igen, så vi kunne begrave ham i haven. Enormt utilfredsstillende, når man netop har talt om vigtigheden af dette, så vores to børn kunne være med til at lægge ham i jorden. Endvidere ringede én fra klinikken til os og opfordrede os til at klage over forløbet og dyrlægen. Det lugter desværre langt væk af dårligt arbejdsmiljø og pressede medarbejdere. Så om end deres faglighed højst sandsynligt er i top, spænder travlheden ben for dem. Jeg skrev til sidst en venlig klage over vores oplevelse...men har stadig intet svar fået (det er to måneder siden). Vi vil klart benytte os af en anden dyrlæge i fremtiden.
Den eneste grund til at jeg overhovedet…
Den eneste grund til at jeg overhovedet gider give dem en stjerne er fordi at de var gode til at tage sig af min hund, men synes simpelthen at det er for dårligt at man på INGEN måde kan komme igennem til dem, enten siger svaren at de har meget travlt og ikke kan tage telefonen, og ellers skal man være i kø i ekstremt lang tid.
Igår startede jeg ud som nr.3 i køen, og efter en time var jeg blevet nr.1, men efter jeg blev nr.1 i køen ventede jeg i 1,5 time før jeg endte med at give op, havde jeg ikke lagt på ville jeg sikkert stadig sidde i telefonkø som nr.1....
Synes simpelthen at det er for dårlig service, og jeg ved at jeg ikke er den eneste der har samme problem med den her dyrlæge, så mig og min kæreste har officielt skiftet dyrlæge til en hvor man rent faktisk kan få sine syge dyr plejet og raske igen...
Jeg kom ind med min hund Karla
Jeg kom ind med min hund Karla, som havde feber. Dyrlægen, Dan kunne konstatere at der var tale om en livmoderbetændelse, der således skulle fjernes akut. Da Karla havde modtaget noget beroligende, sagde Dan, at jeg kunne gå og komme tilbage senere. Jeg havde ikke lyst til at gå, og den fangede Dan ret nemt, og sagde med et smil på læben:"Du kan os blive, hvis du kan holde til det" Det ville jeg gerne. Under oprationen fortalte Dan informativt om hvad han gjorde, og med en ro og eksertise der ligeledes gjorde mig fuldstændig tryg. Det var meget tydeligt, at der her var tale om en mand, der havde fuldstændig styr på hvad han lavede. Da livmoderen kom ud, kunne jeg med egne øjne se betændelsen, hvorefter Karla blev lappet fint sammen. Vi lagde Karla ind i et tilstødende værelse, hvor jeg kunne være med hende, når hun vågnede. Meget meget fin behandling. TAK!
Super dyrlæge.
Super dyrlæge som gerne tager imod både, kanin, høns og rotter!
Tænker på dyrene først og er god til at…
Tænker på dyrene først og er god til at håndterer dem.
Det eneste er at de ikke er gode til at ringet tilbage med svar på prøver
Kan desværre ikke give nul stjerner.
Kan desværre ikke give nul stjerner.
Jeg er overbevist om at havde vi valgt en anden dyrlæge, havde vi ikke mistet vores elskede pige...
Har nu fejlbehandlet flere hunde
Har nu fejlbehandlet flere hunde, og er skyld i flere dødsfald. Stedet var engang det bedste sted, men ikke mere...
Sætter ALDRIG mine ben der igen.
Altid god og kyndig vejledning omkring…
Altid god og kyndig vejledning omkring mine hunde og jeg bruger kun Dan der ude 👍🏼👌🏼
Har brugt han de sidste 15 år
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Alle er så fagligt dygtige og søde
Priser overskuelige
Min hund og jeg elsker frihedens dyreklinik vi køre gerne fra Roskilde til Hvidovre
det samme gør vores familie ❤️❤️
De har for travlt
Vi var glade for at komme med vores fugl hos dyrlægen for lang tid siden hvor det var billigt her men nu har de så travlt at vi ikke engang kan få fat på dyrelægen telefon for opfyldning af antibiotika behandling for vores fugl og det er ret dårlig service.