Rebel Sport Australia Recenzje

2,6

Dokonałem w ostatnim czasie zakupu butów Nike. Byłem pełen obaw zwłaszcza, że kontakt z tą firmą jest dość specyficzny. Telefonu nie odbierają lub włącza się auto odpowiedź a na maile odpisują z opóźn... Zobacz więcej

Bardzo zdziwiły mnie te negatywne komentarze. W moim przypadku wszystko było w idealnym porządku. Zapłaciłam, dostałam maila o realizacji, poźniej maila o wysyłce, poczekałam kilka dni i kurier przyni... Zobacz więcej

czesc, zamówiłam buciki jakoś 16 marca, dostałam dopiero dziś. terminu się nie trzymają, aczkolwiek z tego co sprawdziłam buty wydają się być orginalne. jednak szczerze przestrzegam, na fb oraz na inn... Zobacz więcej

Słaba

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

negatywna

Buty zapłacone 11.04.24, prawie 500 zł dziecięcych oszczędności,
do 07.05.2024 brak towaru, a zgodnie z informacją e-mail wysłano 15.04.2024 r., potwierdzono w In post, że nadawca nie przekazał do wysyłki,
brak odbierania telefonów
brak odpisywania na wiadomości,
Oszuści, nie polecam, zgłaszam do UOKiK

7 maja 2024

Jest Ok :)

Po opiniach które zobaczyłam po zakupie już butów (air force 1) byłam przestraszona, że zostałam oszukana. Nic bardziej mylnego, 4 gwiazdki zostawiam tylko za 2/3 dnia oczekiwania na odpowiedz mailowa pytania zadanego do sprzedawcy oraz czas oczekiwania. Mogliby śmiało to zmienić bo buty kupiłam 15.04 a dostałam je 06.05, gdzie sama przesyłka inpost poszła bardzo szybko. Gdyby napisali, że buty ściagają pewnie z zagranicy i czas wysyłki jest przedłużony niż piszą (10 dni) myśle, że wiele osób mniej by się zamartwiało. Same obówie wydaje się oryginalne przy porównaniu do tych zakupionych w sklepie firmowym i ogólnie nie mam zastrzeżeń. Przy cenie która była mocno zaniżona od normalnej; polecam!

6 maja 2024

Myślałam że będzie gorzej.

Buty przyszły jeden dzień bo terminie.
Oczywiście nie sprawia to kłopotów
Kontakt z firmą był w miarę dobry bo odpisują po 2/3 dniach lub na 2 wiadomości nie odpisali wogole, nie przychodzi powiadomienie na maila o złożeniu zamówienia. 1 dzień opóźnienia mógł być
spowodowany kurierem bo po około tygodniu przyszła wiadomość że została nadana paczka. Buty są oryginalne (air Force1). Przez brak maila myślałam że buty wgl nie przyjdą. Myślę że nie ma się czym martwić. Zostawiam 4/5 gwiazdek przez brak kontaktu.

6 maja 2024

Buty szły prawie miesiąc

Buty szły prawie miesiąc. Brak możliwości zwrotu. Brak dokumentu zakupu w postaci paragonu czy faktury. Czas odpisywania na wiadomości to jest kilka dni. Jeśli chcesz odesłać buty to musisz zapłacić sam za wysyłkę. NIE POLECAM !!!

26 kwietnia 2024

Buty doszły po miesiącu

Buty doszły po miesiącu. Zwykle podrobki, które rozpoznała nawet moja 12 letnia córka. Buty zwrócone. Brak zwrotu środków. Brak kontaktu. Zgłaszam sprawę.

1 kwietnia 2024

problem ze zwrotami

2 tygodnie od odebrania zwrotu, nadal nie otrzymałem pieniędzy. Na wielokrotne maile brak odpowiedzi.
Zgodnie z regulaminem - 7 dni od otrzymania zwrotu pieniądze powinny być na koncie.

30 kwietnia 2024

Firma godna polecenia

Firma godna polecenia, odpowiadają na email, telefonu brak, buty szły dwa tygodnie gdyż były wysłane z zagranicy dlatego tak długo, po otwarciu paczki wszystko w jak najlepszym porządku i wyglądają obłędnie

30 kwietnia 2024

Termin realizacji jest dłuższy niżpodany na stronie.

Buty oryginalne. Dostawa trwała prawie 3 tygodnie, czyli dłużej niż podana na stronie sklepu. Telefon nie odpowiada. Na maile odpowiadają po 24h. Powinni od razu napisać jaki jest prawdziwy termin dostawy to nie byłoby nerwówki czekając na spóźnioną przesyłkę. Buty kupione w dobrej cenie.

29 kwietnia 2024

Średnio

Buty zamówione 3 kwietnia przyszły 25 kwietnia, więc po 3 tygodniach. Sama usługa InPosta trwała 2 dni - wina długiego czasu oczekiwania ewidentnie po stronie firmy. Pudełko butów wygniecione, ale buty wyglądają dobrze, przysłali właściwy rozmiar. Kontakt mailowy ok. Drugi raz bym nie zamówiła, bo nie ma pewności kiedy (i czytając inne opinie) czy w ogóle przyjdą.

25 kwietnia 2024

Buty przepadły podczas reklamacji

W pierwszej kolejności długi czas oczekiwania na dostawę butów. Jak już dotarły to wszystko wydawało się ok, poza szybko schodzącym kolorem przez co w niektórych miejscach buty robiły się białe. Następnie odkleiła się "pięta" w jednym bucie i wtedy zdecydowałem się je zareklamować przez odstąpienie od umowy. Po odesłaniu butów odczekałem regulaminowe 14 dni, a gdy nie otrzymałem odpowiedzi postanowiłem się skontaktować. Numer telefonu podany na stronie nigdy nie odbiera. Na pierwszych kilka maili wprawdzie odpowiedzieli, natomiast po mailu z informacją, że pan zajmie się sprawą priorytetowo od poniedziałku kontakt się urwał i na następne wiadomości nie otrzymałem już odpowiedzi. Finalnie nie mam ani butów ani zwrotu pieniędzy. Nie polecam.

11 kwietnia 2024

Nie polecam tego sklepu

Nie polecam tego sklepu. Na buty czekałam 3 tygodnie!! W końcu zrezygnowałam z zakupu i od ponad dwóch tygodni pisze z nimi maile o zwot pieniędzy za buty. Nie chcą ich zwrócić!! Zgłaszam sprawę do rzecznika.

11 kwietnia 2024

Nie kupujcie tego nie dajcie się oszukać

Buty dostałem po 3 TygodniACH NOOO
Ludzie nie kupujcie naprawdę miało przyjść po 48 dniach nie wiadomo czy legit coś z nimi jest nie tak nie wraca zawsze przednia część buta na miejsce

Kupcie se z Zalando albo z kądś indziej nie dawajcie się oszukać

23 kwietnia 2024

Zamówienie

Zamówiłam buty 14.04. i przyszły mi 23.04. Jestem zadowolona z zakupów. Buty są oryginalne. Dostawałam powiadomienia mailowe odnośnie potwierdzenia zamówienia potwierdzenia płatności oraz przekierowania paczki do kuriera. Czas dostawy jest wydłużony w tym sklepie bo od 6 do 10 dni. Zamówienie przyszło w określonym czasie. Jest dużo negatywnych komentarzy i opinii odnośnie sklepu, ale najlepiej jest samemu sprawdzić i dowiedzieć się jak naprawdę jest. U mnie wszystko przebiegło bezproblemowo. Po opiniach obawiałam się o to czy w ogóle przyjdą te buty i w jakim stanie one będą, ale teraz wiem że bezpotrzebnie.

23 kwietnia 2024

Cześć

Cześć. Jestem na maxa zadowolony z zakupu. Buty na żywo jeszcze fajniejsze niż na zdjęciach. I do tego mega wygodne. A 200 zł taniej niż były na zalando.

19 kwietnia 2024

Brak kontaktu z firmą

Brak kontaktu z firmą. Zamówienie dotarło po prawie 3 tygodniach. Numer telefonu nie działa, na wiadomości odpowiada automat z informacją, że odpowiedzą po 48h.

19 kwietnia 2024

Zamówiłem buty Nike jordan 1 które…

Zamówiłem buty Nike jordan 1 które dotarły z dużym opóźnieniem po prawie 3 tygodniach! Buty wydają się być oryginalne lecz nic nie jest pewne. Polecam firmę lecz ilość dni które trzeba czekać na buty jest za duża!

18 kwietnia 2024