Elendigt
Lang leveringstid, svarer ikke på spørgsmål. Generelt bare en dårlig oplevelse….
Design eller byg selv din egen højttaler. Har du stuen så har vi lyden
Elendig service eller mangel på samme bestilte noget så simpelt som loddetin en mandag formiddag og først modtaget mandagen ugen efter så jeg intet kunne lave på min forstærker i en hel uge hvor den bare stod adskilt det er første og sidste gang jeg har handlet her alt for sløvt
Fik ordrebekræftelse for 4 dage siden på netordre. Har intet hørt siden, intet modtaget, ingen svar på mail, ingen tager telefonen gennem hele dagen 5 forsøg?
Måske "bare" corona-lukket, men burde så i det mindste have et auto svar der indikere det på mail og telefonsvarer!
ingen info hvis varen fra deres shop ikke er på lager og de kender ikke leveringstiden
Jeg har handlet der flere gange og været forbi en enkelt gang. Jeg fik dem anbefalet af en ven, og ville helt sikkert gøre det samme!
Fornuftige priser, fine vare og fantastisk service ;)
Jeg har handlet en del hos frequence.dk og aldrig oplevet problemer. Kan huske for ca. 1 år siden hvor jeg blev ringet op pga. de ikke kunne levere til den lovede tid da de vidst nok havde haft en forkert lagerstatus på en vare - det er da fin service, og varen kom en dag senere end ventet - ikke noget der giver minus i min bog.
De svarer fint på henvendelser vedr. deres produkter og retter i øvrigt hurtigt op på fejl på deres hjemmeside hvis man informerer dem om det.
Jeg har aldrig haft brug for support og har heller aldrig returneret en vare (så vidt jeg husker), men giver alligevel de fulde 5 da jeg hos dem føler mig helt tryg - hvilket jeg kun kan sige om meget få webshops.
Købte 4 stk hypex forstærker moduler og tilhørende SMPS under deres "spar momsen" kampagne. Hurtig levering og gode priser!
Jeg fandt noget frontstof til mine højtalere som var ca. 50% billigere end på en anden jeg side jeg havde kigget. Levering gik hurtigt og ukompliceret. Kvaliteten var helt ok, selv om den var lidt træls at montere - det ville hjælpe med lidt tekst til hvilken lim man fx skulle bruge. Ellers rigtigt godt og kan kun anbefale siden :)!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.