De communicatie mag net wat beter, zo ontvang ik geen mailtje als het product is verzonden. Echter bestel ik vaak dingen bij FRS en laat ik deze naar Denemarken versturen, zeker gezien de pr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
bestelling liet lang op zich wachten .heb dat naderhand mede gedeeld waardoor er een dubbele bestelling ontstond.heb op tijd doorgegeven dat de 1e bestelling naderhand tussen bij was aangekomen werd... Zobacz więcej
Disneyfilmen zijn meestal 20 Euro bij bol.com en andere winkels, maar hier kun je Alice in Wonderland en Pirates of the Caribbean voor een tientje krijgen. Inglorious Bastards voor €4,99... Pupl Ficti... Zobacz więcej
Het assortiment is ok. Bestelgemak ook. Maar helaas is het al diverse keren voorgekomen dat de levertijd niet wordt nagekomen. Artikel voor 21:00h besteld. Levertijd zou dan volgende dag moeten... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Op zoek naar een CD, DVD, Blu-ray of game? FreeRecordShop.nl heeft het! Keuze uit meer dan 300.000 artikelen, direct online te bestellen en snel thuisbezorgd!
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle verzending, zelfs naar Denemarken!
Echter bestel ik vaak dingen bij FRS en laat ik deze naar Denemarken versturen, zeker gezien de prijzen hier in het koude noorden is dat mooi meegenomen!
Dat ze daarnaast maar 2,95 verzendkosten rekenen naar het buitenland maakt het alleen maar mooier!
Prima verpakt en snel verzonden. Ontvang mijn producten meestal binnen 3-5 werkdagen. Dit is dus naar Denemarken!
Prima!
Geweldige winkel
Aardig mensen, in welk filiaal je ook komt, Ze hebben een ruime assortiment,
Goede uitleg van de games
Ben tevreden over advies over de games, omdat ik niet alle games leuk vind.
Kon het makkelijk ruilen voor een andere game
uitverkocht
toen pokemon heartgold uitkwam was het de dag erna uitverkocht. dat was wel logisch maar ze hadden zich moeten voorbereiden. maar voor de rest een goede behandeling, ook voor kinderen en een redelijk ruim assortiment.
Redelijk
Vind niet altijd de juiste game, maar ze doen wel hun best om hem zo snel mogelijk voor je te vinden!
Bestelde dvd's niet kompleet geleverd
Op 8-11 heb ik bij Free record shop 2 TV series besteld en betaald.
De levertijd zal 3 tot 5 dagen zijn .
Na 5 weken zijn 3 van de 5 boxen geleverd.
Nu krijg ik een mail dat mijn bestelling is geanuleerd en het reeds betaalde binnen 3 weken wordt teruggestord.
De niet geleverde dvd's staan nog steeds gewoon bij hun te koop.
Op mijn vraag waarom ik die niet ontvang, krijg ik een standaard mail, dus geen antwoord.
Op mijn mail dat ik niets aan een onvolledige serie heb en dus de hele bestelling wil annuleren en terugsturen.
Krijg ik helemaal geen antwoord.
Just Cause 2.
Het spel Just Cause 3 een tijd terug ge-preordered, bleek 10 euro goedkoper te zijn dan aangegeven.
Jahoor, een mailtje dat ik een digitale waardebon kreeg ter waarde van 10 euro!
Helemaal top!
Snelle levertijd
Als ik een game of dvd koop worden deze altijd binnen de verwachte bezorgtijden geleverd. Alles is altijd in goede staat.
Doświadczenie Trustpilot