Fredmans Ur AB Recenzje

2,4

Undvik!! Lämnade in min klocka i början av april för reparation och har per dagens datum inte sett röken av den. Har ringt flera gånger för att få en statusuppdatering och antingen möts av bortförk... Zobacz więcej

Kontaktade kundtjänsten innan jag beställde klockan via Fredmans hemsida. Fick ett snabbt och sakligt svar, ja, klockan är helt ny med orig. förpackning, papper & garanti, och den finns på lager för o... Zobacz więcej

Katastrofal kundrelation. Arbetsorder från 19 december 2023 är ännu ej klar. 14 månader för service och värdering av en äldre Ohmega klocka. Inte en sån enkel sak som att bekräfta skriftlig e-post f... Zobacz więcej

Jag lämnade in 2 klockor för ett försäljningsuppdrag. Det tog 1 år för att få en av klockorna såld. Båda klockorna är/var i gott skick är väldigt lätta att få sålda. Under årets gång var det extremt s... Zobacz więcej

1. Sklep z zegarkami

Fredmans är en klockaffär belägen på Strandvägen 15 i Stockholm med online klockbutik som erbjuder nya och begagnade exklusiva schweiziska klockor av hög kvalité. Fri frakt på alla klockor

Słaba

Nöjd

Supernöjd! Allt gick smidigt och med tydlig information hela vägen! Kan bara rekomendera!

27 stycznia 2022

Odpowiedź od Fredmans Ur AB

Tack för ditt omdöme Jens! Vi är glada att du år nöjd med vår service. Välkommen tillbaka!

Fredmans team

Thank you for your service

Thank you for your service! Very pleased with my new watch)

20 stycznia 2022

Odpowiedź od Fredmans Ur AB

We are happy that you are delighed with your new watch and our service. Thank you for choosing us.
Best regards,
Fredmans team

Omega speedmaster

Köpte en begagnad Omega speedmaster på nätet, snabba mailsvar på alla mina frågor direkt, kunnig personal, otroligt trevligt bemötande när jag hämtade upp klockan i butiken. Hit vänder jag mej gärna igen när jag ska köpa klocka 10/10

2 października 2021

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra, leveransen dröjde lite eftersom klockan fick beställas hem, men jag fick bra hjälp när jag ställde frågor via chatten. Leveransen till mig gick bra.

30 września 2021

Proffsiga

Proffsiga, snabba svar och vänligt bemötande. Verkar inte göra skillnad på om man köper i butik eller på nätet! Väldigt nöjd och kommer bli en återkommande kund.

31 sierpnia 2021

jag är väldigt nöjd med det snabba…

jag är väldigt nöjd med det snabba hanteringen som jag bemöttes

16 sierpnia 2021

Hej Gyula,

Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att du är nöjd med vår service. Du är välkommen tillbaka till oss!

Med vänlig hälsning,
Fredmans Team