En meget socialt belastet by og passiv uengageret kommune. Regn ikke med hjælp fra kommunen.
En af Danmarks mest socialt belastede byer, som ikke hjælper sine egne. Hjemløse der ikke var i live i -10 grader frost, hvis ikke det var for deres hund, får hverken hjælp til mad, bolig eller overnatning i den kolde tid.
Primært overvægtige bitre ældre damer bestrider funktionen på biblioteket ift bestilling af pas og kørekort. De kunne ikke være mere bitre, afvisende og ligeglad med hvad service er. De er der ikke for borgernes skyld.
Skrald der ikke afhentes.
+40cm sne der ikke fjernes på veje eller cykelstier.
Unge der ingen steder har at være om aftenen i en by som ingen aktiviteter har til dem. Så de hænger ud på gaden eller biblioteket, som de raserer (ødelægger).
Har forsøgt at søge et tilskud til bolig depositum og tandlæge hjælp men et blevet udmyget med tonsvis af krav begge gange, jeg ikke kan imødekomme pga manglende økonomi hertil.
Det er ydmygende at bede om hjælp, men forventer yderligere ydmygelse - ved henvendelse.
Det er en nådeløs kynisk afvisende kommune og jeg vil ikke anbefale andre at søge hjælp her eller flytte hertil.