I slutet av april gjorde jag en beställning hos FreakyKitchen, och fick en orderbekräftelse den 23 april. Idag är det den 7 juni, och jag har fortfarande inte sett till några varor. Jag har försökt... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snabb leverans, väldigt bra packat! Det stod att det skulle skickas efter 3-6 dagar pga beställning från ett externlager, vilket det också gjorde. Dock så valde jag att få paketet levererat till... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
FreakyKitchen säljer smarta köksprylar, ovanliga ingredienser, recept och annat kul. Förkläden, jäskorgar, marsipan, spännande råvaror och funktionella köksredskap. Inspireras i din matlagning och bakning av kökets favoriter för bagaren och kocken.
Dane kontaktowe
Måsgatan 10, 582 39, Linköping, Szwecja
- www.freakykitchen.se
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
URUSEL SERVICE! VARNING!
Idag är det den 7 juni, och jag har fortfarande inte sett till några varor. Jag har försökt kontakta dem ett antal gånger för att efterfråga status på beställningen, men inte fått några som helst svar. URUSEL service! VARNING!
Varan var trasig
Varan var trasig, skrivit mejl men inte fått svar.
Borde läst recensionerna innan jag handlade...
Sämst kundsupport
Varning för Freaky Kitchen - Jag la en beställning hos FreakyKitchen den 21/11. De skickade ut den 24/11 som anlände till ombud den 26/11. Då var jag bortrest. Kom hem den 6/12. Då hade paketet gått i retur efter 7 dagar hos ombudet. I deras Köpvillkor står det att paket returneras efter 14 dagar hos ombud. Kontaktade deras kundsupport. Efter en vecka, inget svar. Skickade ett email till. Då kom svar med en redogörelse för DHLs leverans, men ingen lösning på problemet. Svarade och frågade vad som händer nu? Har paket skickats ut igen? Fortfarande inget svar.
Great experience, quick and easy
I had a great experience! Responsive customer service and received my products really fast!
Wrote a comment when I checked out as worried it might not arrive before Christmas, got a response from Victor who made sure it was sent out as soon as possible.
Food items were as described with long expiry date. Would definitely order again.
Paketet skickas aldrig och ingen återkoppling från företaget
Jag beställde kryddor, som de lade in i Postnords app att de är på väg, men paketet har inte lämnats in och nu har det gått två veckor. Jag har mejlat ett flertal gånger. EN gång svarade de "oj" och att de skulle skicka nytt, men sedan dess har inget alls hänt.
Hade rätt grejer hemma två dagar efter…
Hade rätt grejer hemma två dagar efter lagd beställning 👍🏼
Bluff?!
Paketet levererades inte under utsatt tid. Jag kontaktade freaky kitchen och sa att dom inte behövde skicka paketet för jag ville ångra mitt köp. Får svar några timmar senare att "paketet är nu på väg". Jag sa att jag inte kommer hämta ut det och jag fick hemskt snorkiga svar tillbaka. Enligt DHL: Den 15 sept åkte paketet i retur, den 17 sept ankom paketet till freaky kitchens lager och mottogs av en person vid namn "x". Dom svarar inte på några mail alls, det har gått över en månad sedan returen kom dit och dom krediterar inte min faktura. Köp inte härifrån. Kommer anmäla företaget till ARN om detta inte blir löst den här veckan.
Inget svar vid reklamation av sprucken skärbräda
Köpte en RiJo skärbräda för någon vecka sedan och nu har den spruckit och jag vill reklamera. Får inget svar efter flera email. Oseriöst företag. Undvik.
Omöjliga att få kontakt med
Lade order 19/1 har hänt absolut ingenting står bara under behandling. Mailat flera gånger o ringt men får inga som helst svar.
Snabb leverans, väldigt bra packat!
Dock så valde jag att få paketet levererat till ett ombud och att det skulle vara spårbart för en kostnad på 180 kr, så blev det inte. Fick en ospårbar hemleverans istället.
Hade jag fått beställningen till ett ombud hade jag gett 5 stjärnor.
False product pictures
Warning! False product pictures!
I ordered a teapot, what I received was not the same as in the picture. I got an product that I could have bought much cheaper with several other competitors. This is fraud and I would not recommend anyone buying from this company
Omöjliga att få kontakt med
Omöjliga att få kontakt med. Jag fick en felaktig vara som behöver returneras. På leveranssedeln står inget om hur man gör men på hemsidan skriver de att man ska mejla dem för att få en returadresslapp. Jag har meljat flera gånger utan att få svar. På telefon svarar de inte. Nu har jag alltså en faktura som ska betalas plus en felaktig vara. Uselt. Jag vill varna alla för detta företag.
Efter jag skrev omdöme här kom rätt…
Efter jag skrev omdöme här kom rätt leverans så jag blev nöjd med Freaky kitchen, men vore bra om de svarade på mail så man vet vad som pågår med ens leverans. Men det ordnade sig.
Väldigt trevligt bemötande och prima service
Gjorde en beställning på eftermiddagen den 15/12 mejlade och frågade om det fanns att få varorna innan jul. Fick snabbt svar att det borde inte vara något problem, sen mejlade de igen under helgen att varorna var packade och de beräknades komma fram den 19/12 , vilket de gjorde! Väldigt trevligt bemötande och prima service.
Varorna kom aldrig har väntat i flera…
Varorna kom aldrig har väntat i flera månader och mejlat men får inga svar.
Fick en felaktig leverans och svarar…
Fick en felaktig leverans och svarar inte på flera mail! Önskar jag läst omdömena innan beställning då det handlar om över 600kr.
Missade mitt bak av Brandbilstårta
Fick ingen avisering så missade mitt bak! Försökte ändå hämta ut mina varor trots missat bak. Där försökte FreakyKitchen hjälpa mig få ut med en QR kod då jag alltid tar ut med bank id slipper idhandling då! Det fungerade inte. Lika bra när jag ändå inte ska baka så det får gå i retur tänkte jag då! Skrivit en ångerrätt retur. Får nu ingen kontakt, telefonen fungerar inte, de svarar ej på Mail. Jag har aldrig råkat ut för något dylikt, handlar ofta på nätet gör sällan returer. Missnöjda kunder det värsta ett företag kan råka ut för.
Hoppas kunna klara ut detta och jag får en kreditering.
Ljusa Energier
Beställde en födelsedagspresent som det…
Beställde en födelsedagspresent som det var lite bråttom med. Mejlade läget och fick svar med vändande post. Fick den superfina kockkniven i god tid och dessutom ett väldigt trevligt bemötande.
Finfin service!
Toppen!
Bara bra upplevelser! Mailade och ställde en fråga om en produkt, fick svar i princip direkt. Efter beställning kom varorna enligt utlovad leveranstid. Handlar gärna här igen!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.