FOZZ

Oceniono na 5 z 5

Jeg lagde en bestilling fredag og en ny om mandagen og blev mandag middag ringet op for at høre om de måtte pakke det i samme pakke. I telefonen blev jeg lovet pakken leveret dagen efter, hvilket de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Til FOZZ, jeg har lige hentet min pakke :--)) Er dybt imponeret over hvor hurtigt og professionelt denne handel har været håndteret. Jeg bestilte den 18. december sent om aftenen - midt i jul... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte online Tog i butikken og hentede og prøvede tøjet, det fungerede perfekt! Det der ikke passede blev fratrukket beløb som var reserveret på min konto, med det samme. Derudover tog det ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fozz har et kanon udvalg - både online og i deres forretning! Synes det er en helt kanon service, at man kan bestille online og så prøve og hente i butikken, før man beslutter sig! Keep up the goo... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą uliczną

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

FOZZ er Danmarks ældste streetwear shop, vi har eksisteret siden 1994...

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

YNGLINGS!

Fandt jakken på tilbud til en fed pris om aften og bestilte, 2 dage senere kom den - hurtig ekspedition og levering. Rigtig positiv oplevelse, som kun kan anbefales!

19 marca 2013

Super god service!

Jeg købte en lidt dyr vare og derfor ringede butikken t mig for at sikre at informationer og handel var godkendt af kortindehaveren. Rart at se der var sådan et hensyn t kunden og at man samtidig ikke var for mistænksom da alle tråde var redt ud.

19 marca 2013
Oceniono na 5 z 5

Customer service that doesn't get you nervous

super service. Jeg bestilte hvad jeg nu skulle bruge, de ringede 10min efter og sagde at de ikke havde det på lager, men jeg kunne få et lingenene produkt. Det svarede jeg ja på og de sendte ordren efter, der gik ikke lang tid før jeg stod med varene.

18 marca 2013

Top 1.gangs køb

Bestilte to fede Carhartt skjorter til langt under halv pris, varerne kom to dage senere. Kan kun anbefale Fozz til alle andre.

15 marca 2013

Fantastisk

Bestilte mine sko torsdag eftermiddag, en time efter bestillingen får jeg afvide min bestilling er klar til afsendelse. Super god og flot service. Ikke sidste gang jeg handler hos Fods

14 marca 2013
Oceniono na 5 z 5

Ganske enkelt en bundsolid oplevelse!

Gennemførte for få dage siden mit første køb ved denne virksomhed.

Umiddelbart lokkede hjemmesiden med priser på visse former for tøj, der lå langt under hvad deres veletablerede konkurrenter kunne tilbyde, hvorfor jeg som udgangspunkt var en smule skeptisk da jeg aldrig tidligere havde hørt om Fozz og altid er lidt på vagt når priserne syntes FOR lave.

Ovenstående viste sig dog at være aldeles ubegrundet skepsis, for firmaet tager sig tilsyneladende rigtig godt af deres kunder.

Hjemmesiden er velfungerende og meget overskuelig, men som forbruger kunne man måske godt ønske sig en størrelsesguide - Dette hører dog til i den absolutte småtingsafdeling.

Leveringstid og priser for samme er nemt og overskueligt fremsat ud for alle produkter, således at man ikke er ét sekund i tvivl om den endelige pris - Noget der burde være en selvfølge for langt de fleste webshops idag, men som underligt nok ikke er det. Det er dejligt nemt at bestille i shoppen og på trods af mulighed for at logge ind, generer Fozz ikke brugerne med krav om dette for at kunne handle.

Jeg bestilte det ønskede tøj modtog med det samme en bekræftelse og varen ankom faktisk hurtigere til min adresse end angivet på hjemmesiden - Kan man forlange mere?

Alt i alt kan jeg kun anbefale andre at benytte Fozz.dk

1 marca 2013

Serviceminded

Rigtig god service - hvad enten det er ved fysisk køb nede i butikken eller om det er ved online køb fra netbutikken.

21 lutego 2013
Oceniono na 5 z 5

Super service! Altid smilende personale :)

Jeg har handlet i fozz de sidste 10 år.. mindst. (Den fysiske butik) Der har altid været super service og et godt udvalg af tøj der har skiftet stil i samme tempo, som jeg har.. Så lægger vejen forbi næsten hver måned. På det sidste er jeg begyndt mere og mere at bruges deres webshop, som fungere ligeså godt som butikken. Men tjek det ud :)

19 lutego 2013

Perfekt!

Har efterhånden købt en del tøj på Fozz og det har alt været uden det mindste problem. Udover det, så er det super levering.....har ingen dårlige oplevelser med Fozz overhovedet.

Keep up the good work

19 lutego 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej