Mooie, scherpe foto op posterformaat (80 x60). De poster zag er net zo uit als de preview (mijn man vond het eindresultaat zelfs mooier!). Snel geleverd in een stevige doos. Ik zou hier zeker weer... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Besteld. Absoluut geen aanrader, waardeloze survice! Ik heb alleen de fotos geupload, verder niks. Vervolgens kreeg ik het geleverd, maat 100x100, 151,-!!! met een cursor op het gezicht van degene... Zobacz więcej
Net mijn fotomozaiek, na 14 dagen geleden besteld, binnen. En wat een teleurstelling!! De fotootjes zijn onderin erg wazig! Niet te zien welke foto het is. Extra betaald voor scherpere instelling per... Zobacz więcej
Goede service, snel geleverd en een fantastische kwaliteit. Het uploaden van de foto's gaat erg snel en binnen een uur had ik een preview van de mozaïk poster, die je vervolgens makkelijk kunt bewerke... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Mooie mozaïek op aluminium, snel geleverd.
Voor de tweede keer dit jaar een foto mozaïek besteld met een van onze katten erop geprint op aluminium, bestelproces is redelijk eenvoudig, de fotos worden mooi geprint en zijn als je goed kijkt allemaal herkenbaar, de mozaïek is niet een mozaïek gemaakt op basis van de kleur in de fotos, maar op basis van dat de fotos donkerder en lichter gemaakt worden, resultaat is gewoon zeer mooi, levering binnen 1 week vis UPS zelfs in de Sinterklaas tijd.
Mijn ervaring met dit bedrijf is uitermate teleurstellend
Mijn ervaring met dit bedrijf is uitermate teleurstellend. De presentatie van hun producten, de preview genoemd met heldere (zelfs met de donkere kleur) en kleine foto's, is zeer misleidend. In werkelijkheid zijn de artikelen aanzienlijk donkerder dan op de afbeeldingen weergegeven. Het verschil wat je besteld en ontvangt is groot. De hoofdfoto bleek te donkere kleuren te hebben. Hiervan was geen enkele verwachting na het zien van de preview waar je een keuze uitmaakt. Ook staat er nergens beschreven dat dit anders kan uitvallen.
Mijn verbazing en teleurstelling was dus ook erg groot toen mij het origineel onder ogen kwam.
Geen enkele compensatie of tegemoetkoming was mogelijk.
Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.
Keuze is fijn
De mozaïek was snel klaar en goed gemaakt. Er waren wat problemen met UPS waardoor het cadeau bijna niet op tijd was, maar gelukkig is het op tijd opgelost. Ik kreeg twee opties van de mozaïek toen ik mijn foto’s had ingestuurd, waarvan 1 meer ging om de ‘achterliggende’ foto’s en de ander meer om de hoofd foto. We hebben gekozen om meer de focus op de hoofd foto te leggen en zijn er erg tevreden over.
Alles verliep zeer gemakkelijk en het…
Alles verliep zeer gemakkelijk en het resultaat was verbluffend mooi! Echt een aanrader, een super leuk en origineel cadeau om te geven! Volgende keer neem ik de canvas, nu moet ik er nog een lijst bij zoeken.
Mozaiek erg mooi geworden
Mozaiek erg mooi geworden. Het was een verrassend kado.
Mooie mozaiek
Mooie mozaiek, de foto was exact zoals de ingestuurde foto is.
Met alle andere foto's is de hoofdfoto gemaakt, heel mooi en ik ga zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten.
Dit is GEEN mozaïek.
Dit is GEEN mozaïek.
De hoofdfoto is gewoon een filmlaag die over de geuploaden foto’s is geprint. Je geuploaden foto’s staan gewoon willekeurig overal. Dus de kleuren uit die foto’s maken zeker niet de hoofdfoto. De foto’s in de witte delen v d hoofdfoto zijn melkwit. Je kan hierdoor heel slecht zien welke foto’s het zijn.
Zonde van het geld, er is geen geld terug garantie.
Doświadczenie Trustpilot