Oplichter schrijft op zijn website dat alles goed gaat en dat alleen ivm personeels tekort ze het niet aan kunnen en dat bestellen nog steeds kan en in eens is deze oplichter failliet! Als je een b... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestel hier mijn Funko Pops! De spulletjes zijn altijd de volgende dag binnen. Stevig ingepakt wat belangrijk is als collector! En netjes altijd geholpen bij vragen of opmerkingen. Met een grappige... Zobacz więcej
Hele goeie klantenservice. Ik had heel lang kunnen zitten wachten op een product die niet door de fabrikant geleverd zou worden. Ze hebben contact opgenomen en me aangeboden hetzelfde product met een... Zobacz więcej
Gewoon een goede no-nonsens club die nakomen wat ze beloven. Ze hebben verstand van zaken en geven advies waar je die nodig hebt, daarnaast is de levering van producten naar wens en wanneer het... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
ForeGames is gespecialiseerd in alles wat met gaming te maken heeft, van consoles uit de jaren 70, tot de laatste nieuwe releases. En of je nu iets zoekt dat overal te verkrijgen is, of juist net dat ene ding zoekt dat je nergens anders kunt vinden, wij zijn er om je te helpen, en dat doen we graag.
Dane kontaktowe
Ronde Hil 7, 4822 AJ, Breda, Holandia
- 0031628657846
- foregames@ziggo.nl
- www.foregames.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Supersnelle levering Top.Zeer content…
Supersnelle levering Top.Zeer content van deze aankoop.
Mvg Thierry
Vriendelijke klantenservice
Vriendelijke klantenservice, goede prijzen, snel verzonden. Top!
Goede en snelle levering en service. Ben al jaren tevreden klant!
scherpe prijzen en goed verpakt.
Uitstekende communicatie en prima…
Uitstekende communicatie en prima service.
Pre-order keurig op tijd ontvangen
Pre-order keurig op tijd ontvangen. Zeer tevreden.
Perfect 👌
Perfect, altijd optijd. Gewoon goede quality aan communicatie levering alles goed

Helemaal fantastisch
Online een product gekocht dat bij vrijwel alle andere winkels al uitverkocht was. Binnen een dag was het pakketje bij mij bezorgd. De prijs was goed, en geen extra verzendkosten. Het product was nieuw en helemaal in orde, en zeer goed verpakt in de doos. Ik zou zeker aanraden om hier iets te kopen.

Odpowiedź od ForeGames
2 bestellingen niet ontvangen, geld pas na 3 weken terug!
Bestellingen gaan keer op keer fout, ik ben helemaal klaar met Fore Games! Afwikkeling duurt weken!
Voor mij geen Fore Games meer!

Prima webwinkel snelle levering
Prima webwinkel goede producten en snel geleverd
Zeer goede service en contacten
Zeer goede service en contacten.
Bestelling is persoonlijk geleverd door de grote Directeur him zelf.
Perfecte en supersnelle service!
Prima afgeleverd in korte tijd en zeer…
Prima afgeleverd in korte tijd en zeer scherp geprijsd.
Scherpe prijs en snelle verzending.
Scherpe prijs en snelle verzending. Bij mijn 1e bestelling was er een probleem met foutieve inhoud maar dat losten ze professioneel op 👌 De 2de bestelling verliep vlot en zonder problemen.
Ik zal hun webshop in de toekomst zeker nog raadplegen als ik op zoek ben naar games en toebehoren. Ik kan ForeGames zeker aanraden!
Snelle levering en genoeg betaal…
Snelle levering en genoeg betaal mogelijkheden
Uitstekend!
Doświadczenie Trustpilot