Reakcja na opinię
Ik was op zoek naar duurzame sokken. Ooit katoen met zeewier sokken gehad en de winkel verkocht ze niet meer. Erg lang gedragen. Nu via AI jullie webshop gevonden en meteen mijn slag geslagen! De sokk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat een prachtig product! Het zijn hele fijne sokken, ze zitten goed en hebben mooie dessins. Maar bovenal vind ik de manier waarop deze sokken worden geproduceerd helemaal fantastisch. Er zijn mooie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Binnen enkele dagen ontvangen in de brievenbus. Wel veel onduidelijkheid over de datum van bezorging. Het gaat mij niet om de SNELHEID van levering, maar onder ONDUIDELIJKHEID. Dat moet toch echt bete... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn Forebel. Wij geloven dat het beter kan. Dat het beter moet. En daarom maken wij sokken zoals Seas Socks en om een positieve bijdrage te leveren aan deze wereld. Onze sokken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en hergebruikt afval. Ze dragen bij aan een betere woon- en werkomgeving en een deel van de opbrengst gaat altijd naar organisaties die werken aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Op Forebel.com vindt je een uitgebreide collectie Seas Socks. Seas Socks combineert geregenereerde nylon (deels gemaakt van visnetten) met 100% biologisch GOTS katoen. Een deel van de omzet van Seas Socks wordt gedoneerd aan het Healthy Seas initiatief. Onze missie gaat verder dan alleen het maken van modebewuste, duurzame sokken; we streven naar een echte verandering in de industrie. Onze passie voor duurzaamheid drijft ons en we zijn vastbesloten om het milieu te beschermen en bij te dragen aan een meer duurzame toekomst. Door gerecyclede materialen te gebruiken in onze sokken, verminderen we de vraag naar nieuwe grondstoffen en helpen we de afvalberg te verminderen. Wij zijn Forebel. De makers die het anders doen. Voor de mensen die geloven dat het ook anders moet.
Parklaan 14, 5061 JT, Oisterwijk, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Ik had kennis gemaakt met Forebel toen ik sokken had gewonnen met de postcode loterij. De sokken zijn zo goed bevallen en zo sterk dat ik toen weer sokken voor de zomer heb besteld. Dus vandaar de hoge score. Ik had wel de sea socks genomen. Die zijn zo goed super !!!!

Odpowiedź od Forebel
Omdat hetgeen wat ik besteld had, mooi op tijd geleverd is.
Het product bevalt goed en is van goede kwaliteit

Odpowiedź od Forebel
Drie paar sokken besteld. Snel geleverd. Aflevering paste in brievenbus.

Odpowiedź od Forebel
Fijne sokken. Prijs zou iets minder mogen maar hopelijk is het echte kwaliteit en doe je er dan lang mee.

Odpowiedź od Forebel
Blij met mijn sokken. Prima service. Beschadiging aan 1 paar werd snel opgelost door een nieuw paar sokken te sturen.

Odpowiedź od Forebel
Forebel is de enige internet winkel die een grote selectie van seas socks heeft en die ook voorradig zijn t.o.v. anderen. De prijs is hetzelfde. De levering is snel. Draag al jaren seas socks en wil geen andere sokken meer. Ze zitten heerlijk, gaan lang mee en ze hebben leuke prints. Tevens draag ik een beetje bij aan een beter milieu.

Odpowiedź od Forebel
Leverancier van Seas Socks, sokken van hoge kwaliteit.

Odpowiedź od Forebel
Goede bestelling procedure. prima sok, leuk voor hem en haar. Verpakking kan bij het GFT, mooi!!!

Odpowiedź od Forebel
Ik had 4 paar sokken besteld maat 36-40 maar kreeg 4x maat 41-46 geleverd. Mailtje gestuurd en ze stuurden gelijk die dag nog de juiste maat toe. En omdat ze duurzaam werken mocht ik de verkeerde maat behouden en aan iemand geven die ze zou passen.
Ik noem dat service van de bovenste plank!

Odpowiedź od Forebel
veel langere levertijd dan aangegeven.
En zie de reactie van forebel. Heel netjes opgelost!

Odpowiedź od Forebel
Zoals altijd, zeer netjes verpakt en snelle levering. Zo fijn dat het een brievenbuspakket is. Sokken zijn ook van goede kwaliteit

Odpowiedź od Forebel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.