Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Der er desværre mange forretninger, der har meldt sig ud af ordningen, da det er blevet for dyrt for dem efter, at foreningen er overgået til nyt betalingssystem. Endvidere er de koncentreret i storby... Zobacz więcej
Desværre er der en del butikker som her trukket sig ud af foreningen. Nogle har heller ikke det udstyr til at beløbet bliver overført automatisk - så skal man selv indsende en indsigelse til FF. Hvi... Zobacz więcej
Bonus tilbageført efter flere måneder, hvilket er utrygt og ikke giver mening. Man kan åbenbart ikke kontakte jer via mail eller beskedfunktion, det er useriøst og chatbot på hjemmeside kan ikke svare... Zobacz więcej
Vi sparer. Sammen.: Forbrugsforeningen er en 100% medlemsejet, ikke-kommerciel, non-profit indkøbsforening for hele den danske fagbevægelse. Vi er end del af den danske andelsbevægelse og har i mere end 140 år skaffet fordele til foreningens mange medlemmer og omsætning til de tilknyttede danske butikker. Spar penge på alt det du alligevel køber: Tilknyt blot dine almindelige kredit- og betalingskort til dit medlemskab af foreningen og optjen automatisk bonus når du handler hos de flere tusinde tilknyttede butikker i fordelt over hele landet. Bonus optjenes automatisk og sættes ind på din medlemskonto hvorfra du kan udbetale den når du har mere end 200 kr. På MitFBF kan du på både app og web løbende følge med i dine køb og hvor meget bonus, og du behøver ikke købe mere end du plejer, du skal blot betale med et af de kort som du har tilknyttet dit medlemskab. Sidste år fik medlemmerne 185 mio. retur i bonus og fordele pba. en omsætning på knapt 3 mia. i de tilknyttede butikker. En omsætning vi er stolte over at have genereret gennem et stærkt partnersamarbejde og dyb datadrevet segmenteret kommunikation. I Forbrugsforeningen arbejder vi hele tiden på at forbedre bonus, tilbud og medlemskab, og glæder os over at 93% er tilfredse eller meget tilfredse med deres medlemskab. Med vores formålsparagraf har vi siden 1886 sat fokus på at skabe fordele til vores medlemmer gennem omsætning i flere tusinde tilknyttede butikker og webshops. Forbrugsforeningen vækster år for år og havde pr. 31. december 2025 flere end 240.000 medlemshusstande i Danmark så gør som alle de andre og meld dig ind via www.fbf.dk Det med småt: Forbrugsforeningen er en loyalitetsklub for dig, som er medlem af en fagforening i et af de organiserede fagforbund. Du kan også blive medlem, hvis du er pensionist - så skal du blot oplyse os hvilken fagforening, du var medlem af indtil du forlod arbejdsmarkedet. Der er nogle få ting du skal være opmærksom på, når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen. Bonus: Der er forskel på hvilke kort butikkerne giver bonus på og hvor meget bonus den enkelte butik giver. Den laveste sats er på 2% og den højeste er på 30%. De fleste ligger dog på 9%. Du kan altid se hvilke kort du får bonus med og hvor meget bonus butikken giver i vores app og på vores hjemmeside. Butikskæder: Selvom én butik i en kæde ikke er med i samarbejdet, kan en anden butik i samme kæde godt være med. Mange kæder består af selvstændige ejere, som individuelt beslutter om de vil samarbejde med Forbrugsforeningen. Webshops vs. butikker: Der kan være forskel på fysiske butikker og webshops. Selvom en fysisk butik ikke giver bonus, kan det godt være at butikkens webshop gør det. Det samme gør sig gældende omvendt, at en butik godt kan give bonus uden at webshoppen gør det. Andre kundeklubber: Du må ikke kombinere Forbrugsforeningen med andre rabatordninger og kundeklubber. Hvis du fx får 10% bonus når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen kan du ikke også få fordele med butikkens egen klub. Så må du vælge mellem de to fordele. Forhandlede priser: Hvis du forhandler om prisen inden et køb, eller du forhandler dig frem til andre former for besparelser, skal du oplyse at du er medlem af Forbrugsforeningen ellers kan butikken godt efterfølgende afvise din bonus. Gavekort: Det er op til den enkelte butik selv at vælge om du kan købe gavekort og få bonus.
Knabrostræde 12, 1210, København K, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Bortset fra lidt begyndervanskeligheder er jeg meget tilfreds med afskaffelsen af medlemskort. Det nye system fungerer fint og rabatter får man automatisk.
Efter at ens betalingskort er blevet tilknyttet, er det blevet meget memmere. Ved kontakt til jer på telefonen eller via mail, er der altid venlig hjælp og god tilbagemelding.
Brugen og tilbagebetaling fungerer fint.
Hjemmesiden er lidt bøvlet
Absolut så dejligt at bruge et kort og man automatisk får rabatten- måske en lidt kaotisk indføring til det nye system men ellers fuld tilfredshed.

Odpowiedź od Forbrugsforeningen
Havde ikke været inde og se på appen li lang tid og opdagede lige at både Neye og Silvan ikke er med i ordningen mere. Det er ret skuffende, især fordi jeg lige har brugt 900 kr i Neye og 500 kr i Silvan. Så er der næsten kun benzin og bauhaus tilbage for mig. Så vi må lige se om det kan betale sig på den lange bane.
Forbrugsforeningen er ikke det samme som tidligere. Efter forbrugsforeningens kort blev sløjfet er der mange butikker som ikke længere giver rabat til foreningens medlemmer. Og det virker som om foreningen ingen anstrengelser gør sig for at få disse butikker tilbage.
Syntes det ny system kører fint nu, var lidt skeptisk i starten. Så 4 stjerner herfra. Der er lidt problemer med MitID log ind af og til, hvor man skal prøve flere gange
Var meget skeptisk i starten, men det er så fantastisk at handle, uden at tænke på kortet

Odpowiedź od Forbrugsforeningen
Jeg er glad for den nye ordning, så man ikke skal huske at spørge, om de er med i Forbrugsforeningen, for at få rabatten.
Der har selvfølgelig været nogle børnesygdomme, og det var lang tid om at komme op og køre ordentligt, men nu oplever jeg ingen problemer.
Der kan gå lidt tid, før bonussen bliver registreret, men har ikke oplevet manglende bonus.

Odpowiedź od Forbrugsforeningen
Det er genialt, skulle være blevet medlem for mange år siden. Man tilmelder bare sine kreditkort og får rabatten helt automatisk. Har allerede i løbet af de færste måneder sparet flere tusinde kroner, bl.a. helt uventet på dyrlægeregning, benzin, tøjkøb, ja selv min mands indkøb i Bauhause.

Odpowiedź od Forbrugsforeningen
Klart en forbedring med den nye ordning. Overskueligt og nemt at bruge. Selvfølgelig giver en omlægning af det omfang start problemer. Men jeg synes i har klaret det flot tak.
Super godt 👍 Alt virker perfekt og vi optjener mange penge, når vi handler forskellige steder 👍👍👍

Odpowiedź od Forbrugsforeningen
Jeg er generelt godt tilfreds med mit medlemskab. Jeg må dog indrømme, at overgangen til det nye bonussystem har betydet, at flere af de favorable aftaler, jeg tidligere har benyttet mig af, nu er ophørt. På samme måde er der flere butikker, der alligevel ikke yder bonus, da der enten er tale om tilbud eller andre rabatordninger træder i kraft.
Jeg håber, at foreningen vil arbejde for, at antallet af bonusaftaler forøges, og at vi får flere af de gamle samarbejdspartnere tilbage igen.
Det er så godt og bekvemt at kortet er blevet afskaffet. Nu er man sikker på, at man får den bonus, som man er berettiget til.

Odpowiedź od Forbrugsforeningen
Blevet så dårligt med det nye kort. Jeg prøvede at melde mig ud, hvilket mislykkedes.
Det er dejligt, at bonus tilskrives via kortoplysninger. Så er man fri for at skulle spørge, bruge et andet kort, huske anden pinkode!

Odpowiedź od Forbrugsforeningen
Det fungerer så fint med betaling, bonus
Det har det nu altid gjort