FK Distribution A/S

Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Det er den værste flok idioter der er i FK på bredebjergvej. De fatter ikke en skid. De forbandede lorteunger der skal levere, gider ikke rende med reklamerne. En dag ude på genbrugspladsen, holdt en... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Respekterer ikke NEJ TAK skilte Ansætter meget unge mennesker og sætter dem tydeligvis ikke nok ind i hvad de skal være opmærksomme på mht. reklameomdeling De ringede og undskyldte i dag 27/... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Elendige og utroværdige igen igen og igen... Igennem over 1 år har de gentagne gange lovet at vi ville de ville sørge for at få leveret reklamer stabilt hver uge til vores ejendom... Det er ikke lykke... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Man burde kunne vælge ingen stjerner! Midtuge aviserne (Roskilde avis+ Paperboy) kom ikke i forrige uge - sidste uge kom de torsdag eftermiddag. De sidste to weekender ingen reklamer og ingen Roskild... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Tjae..

Tjae... der er vel ikk´ så meget at sige. Ingen omdeling i min postkasse de sidste 5 uger. Før det var der lige 3 gange, og før det ingen levering i flere uger. Har sendt mail til samtlige firmaer, DER ALLE HAR EN MERE ELLER MINDRE STANDARD COPYPASTE svar. Der siges en masse, og idag for 6 uge i træk har vi ikke fået een eneste reklame i postkassen. Kan godt forstå at hhv PostNord og FK Distrbution har komkurrence. Glæder mig til forbedringer

19 stycznia 2018

0 stjerner!

0 stjerner!
- FK afleverer posten hængende ud ad postkassen!
- FK respekterer IKKE Nej Tak til reklamer før man har klaget 3 gange og tapet postkassen til med Gaffatape!
- FK har i foreløbig 4 uger "glemt" at aflevere ugeaviser efter de har overtaget distributionen fra Post Nord!
- FK's online klage og kontakt formular virker ikke og besvares ikke!
- FK's kundeservice telefon er lige så utroværdig som resten af firmaet!

16 stycznia 2018
Oceniono na 1 z 5

INGEN stjerner fra mig, for dem skal man nemlig gøre sig fortjent til!!!

Jeg har ikke tal på de gange jeg har kontaktet jer - både telefonisk og ved brug af jeres reklamationsformular på nettet.....der sker bare INGENTING!
Sidst jeg kontaktede jer telefonisk (for få dage siden) talte jeg med en Carina - hun lovede, at jeg ville blive ringet op af en person der har med mit område at gøre. Det er så IKKE sket.....reklamer har jeg heller ikke modtaget....
Og hvad med Herlev Bladet????
FK Distribution A/S er bare et useriøst foretagende 😡

14 stycznia 2018

Utallige reklamationer

Har kun fået reklamer og lokalavis 2 gange på 4 måneder. Har reklameret stort set hver gang avisen og reklamer er udeblevet. Har også ringet til FK, men de virker fuldstændig ligeglade. Utroligt FK overhovedet kan eksistere.

12 stycznia 2018

Ikke stabile

Efter gentage klager modtog vi atter reklamer fra forbrugerkontakt, desværre holdt det kun godt 2 måneder ØV

8 stycznia 2018
Oceniono na 1 z 5

På trods af at jeg er tilmeldt nej-tak …

På trods af at jeg er tilmeldt nej-tak til reklamer ordning og har et tydeligt mærkat på postkassen med nej-tak til reklamer, modtager jeg alligevel tonsvis af reklametryksager!

På trods af flere telefoniske henvendelser til FK Distributions kvalitetsafdeling (reklamationer), sker der intet og jeg modtager fortsat reklamer.
Er der nogen, der har et godt tip til, hvad man skal gøre for at slippe for at modtage reklamer, når nu FK ikke ønsker at respektere mit nej-tak til reklamer?

28 grudnia 2017

udeblivende reklamer

Det virker som om i er komplet ligeglade med jeres kunder, har ikke modtaget reklamer eller aviser i ugevis.. jeg har ringet og skrevet, intet hjælper,det er virkelig som at slå i en dyne intet absolut intet sker.
Det kan ikke være rigtigt at i behandler jeres kunder på den måde, det er der trods alt ikke mange firmaer der gør, det er under al kritik.. hvis i ikke magter opgaven burde det overtages af andre der en anelse mere seriøse .

22 października 2017
Oceniono na 1 z 5

Intet modtaget i 2 mdr og reagerer …

Intet modtaget i 2 mdr og reagerer overhovedet ikke på klager!!!

I 2 mdr nu har vi ikke modtaget weekendens reklamer+søndagsavis!!!

KUN 1 gang fik dem om mandagen i stedet for senest fredag kl. 21:00!!! Efter at have klaget via hjemmesiden har vi stadig intet hørt. Forstår slet ikke at det bliver ved. Så nu må vi klage også her!!!

Er FK Distribution fuldstændig ligeglade??? Er det så svært at få avisbude, at avisbudet på vores vej ikke en gang får en løftet pegefinger eller noget??? Eller bliver fyret så vi kan få en, der rent faktisk er engageret i sit arbejde.

Er begyndt at mistænke FK Distribution for ikke at følge op på klagerne eller følge op på deres avisbude, som sikkert bare smider aviserne/reklamerne væk!!!

Har også tjekket deres ledige ruter ud, og kan se, at ruten hvor min vej og de omkring er ledig. Kender flere fra sidevejene, der heller ikke får reklamer + søndagsavis. Hvad ligner det, at et firma ikke kan finde afløsere, men skider på deres kunder??? Hvis der ikke var nogen, der havde brug for de fysiske aviser/reklamer, så var jeres firma lukket for længst. Men nej, sådan er det ikke, og I sidder bare og skovler penge ind på kundernes bekostning!!! Så må I sku da selv ud og aflevere dem!!! Hvor er det dog et amatør firma!!!! Det burde være POST DANMARK der også deler de reklamer og søndagsavisen ud, så er man da sikker på at modtage dem.

Har selv gået med aviser sammen med min lillebror, og så svært er det altså ikke at gå 1-2 timer om ugen afhængig af ruten.

8 października 2017

De er total uduelige

De er total uduelige. Har prøvet flere gange at skrive til dem, at vi ikke modtager reklamer, og de reagerer overhovedet ikke, om jeg fatter at firmaet insisterer er simpelhen ikke til at fatte :-( :-(

5 października 2017
Oceniono na 1 z 5

I er ligeglade med Jeres arbejde.

Nu er det fjerde uge, at jeg har klaget over, at jeg ikke har fået mine tilbudsaviser. I er bedøvende ligeglade. I andre virksomheder havde I fået et spark ud af vagten, for ikke at varetage Jeres arbejde. Den måde, som I arbejder på, er meget kommunistisk. Der er det nemlig kunderne, som skal indordne sig over firmaerne.

25 sierpnia 2017

3 måneder stort set uden weekend avis

3 måneder - 13 uger - 8 - 9 udeblevne weekendaviser. Jeg reklamerer og får en mail (noreply). Derudover sker der ikke noget. De har mit tlf.nr min adresse og mail adresse, men de mener åbenbart ikke, det kræver en forklaring. Det kunne være en søforklaring men dog hellere en forklaring med substans.
Reklamationer er tilsyneladende en ting, der tages let på i dette firma.
Annoncørerne betaler i den tro, at avisen uddeles til det antal husstande, der er opgivet af avisen. Distributøren (FK Distribution) er ikke deres ansvar bevidst. Avisen skulle måske overveje en ny distributør f.eks PostNord, de leverer da midtugeavisen uden problemer.

6 maja 2017

Virkelig en latterlig virkesomhed

Hvis man kunne give jer 0 stjerner havde i fortjent det, hvordan kan i som virksomhed ikke levere reklamer til alle når det er forretningerne som betaler jer, for at jeres bud skal levere til os? VI har gentagende gange klaget til jer, men der sker nada, ikke noget som helst overhovedet. Da jeg gik med reklamer på landet fik jeg bare besked på at komme afsted og levere et sæt samme dag hvis en mangle/ var blevet våde.
I har ringet en gang for at beklage med at døren nok var låst så de ikke kunne komme ind? Døren bliver låst kl. 23 om aftenen, meget længe før at buddet skal have leveret reklamerne.

I dag gik jeg ned for at se om vores reklamer var kommet men vores postkasse var der ingen i, til trods for de andre i opgangen har fået deres reklamer !?

11 marca 2017

ingen søndagsavis

Har ikke fået Søndags-avis i 5 til 6 uger. men har fået reklamerne.
I gamle dage når det ikke blev ordenligt omdelt blev budet sendt ud igen eller blev trukket i løn

17 lutego 2017

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej