Man skriver sjældent en anmeldelse på Trustpilot, når noget bare fungerer og har gjort det i mange år – man tager det vel nærmest for givet. Men efter for nylig at være blevet ringet op af en aggressi... Zobacz więcej
Har været kunde / partner i flere år, hver gang man er i dialog med Fonet bliver man positivt overrasket modsat andre i marked, hvor selv simple problematikker er kæmpe opgaver, hvor hos Fonet er... Zobacz więcej
Levering til tiden, og hurtig og venlig respons ved henvendelser. Ingen problemer med Fonet. Porteringen fra TDC tog dog en evighed (udelukkende TDC og min egen skyld), men under hele forløbet har Fon... Zobacz więcej
Har benyttet fonet adskillige år Har jeg haft brug for support er der kommet udførlige mail svar på meget kort tid. Har jeg ønsket personlig kontakt, har ventetiden altid været sekunder, og alle... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hvorfor FONET? Det er enkelt, gennemskueligt og fleksibelt Ingen oprettelsesgebyr og bindinger Gratis flytning af dit nuværende telefonnummer Stort udvalg af services er inkluderet i abonnementet Intuitiv selvbetjening samlet et sted Konkurrencedygtige priser Benyt eget udstyr eller få leveret 'Plug & Play'
Trekronervej 5, Vinderslev, 8620, Kjellerup, Dania
- salg@fonet.dk
- www.fonet.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Super god service
Super god service. Har altid virket stabilt siden jeg begyndte at bruge dem i 2012.
Fonet er en god oplevelse
Det er en god oplevelse, at være kunde i Fonet. Jeg har nu været kunde i mange år, og alt har fungeret perfekt altid.
Med snart ti år som kunde hos Fonet har…
Med snart ti år som kunde hos Fonet har jeg kun ros. Specielt til meget imødekommende og hjælpsomme medarbejdere i supporten. De har hver gang hjulpet kompetent og reageret hurtigt.
Enestående support og kundeservice.
De bedste på markedet.
Jeg har været kunde hos Fonet i flere år.
De kan bare deres kram og de har været meget stabile i drift.
De få gange jeg har haft brug for teknisk hjælp har de været meget hurtige i aftrækkeren og utrolig professionelle.
Jeg har ikke haft brug for hjælp fordi der var noget galt fra deres ende men fordi jeg har skiftet udstyr og haft behov for at hen konfigurere det.
Kan varmt anbefale Fonet til alle der gerne vil have telefoni der virker.
Super tilfreds.
Super tilfreds.
God support. og har typisk gerne en løsning til vores konkrete problem, også selvom at det er vores egen utraditionelle løsning! :D
Særdeles tilfreds!
Jeg har benyttet mig af FONET i omkring 10 år. Jeg har været særdeles godt tilfreds, ingen problemer overhovedet. Der har været én eller to gange linken har været død et par timer, det må siges at være ret god klasse.
Eigil, Færøerne
Kører som det skal, uden problemer.
De få gange (2-3 gange over 7 år) hvor jeg har haft behov for at kontakte supporten, har det *altid* været en behagelig oplevelse.
I al den tid jeg har været kunde hos Fonet, har jeg kun oplevet 1 gang at deres system var nede kortvarigt.
Rigtig god support
Jeg havde problemer med mine VOIP-adaptere, men fik hurtig og god hjælp fra Marin i FONET supporten.
Fint produkt
Fint produkt. Fin pris (lige bortset fra opkald til DK mobil).
Fremragende og venlig service (support).
ALTID TOP service
ALTID TOP service - altid tid til de justeringer vi har brug for.
Fantastisk firma!!
Har været kunde hos Fonet i mange år, deres produkter og kunde service er fantastisk.
Sidst jeg skrev en email til dem, for at få hjælp til et problem, svarede de tilbage efter 2min. Ganske enkelt imponerende!!
Som sædvanlig ingen problemer
Som sædvanlig ingen problemer ved portering af et fastnetnummer. Selv om der var lidt problemer med ejerskab efter et dødsfald, klarede Fonet det hurtigt.
Har været kunde i mange år og har…
Har været kunde i mange år og har aldrig haft nogen problemer. Supporten er også rigtig god.
Det er virkelig godt
Det er virkelig godt, jeg bruger det idag på 3CX system, perfekt
Virkelig god pris
VIrker bare..
Fonet IP telefoni er bare super godt.. virker altid også her fra Asien, så klart at ingen bemærker man er 20 timers flyvning borte.. super godt..
Danmarks bedste telefonselskab
Tak for en problemfri overførsel af mine 3 mobilnumre. Jeg var i mange år godt tilfreds med BiBob. Da det blev købt af Telenor og senere omdøbt til CBB gik det ned af bakke. Senest har CBB meddelt af de overgår til minuttaksering. De har forsøgt at skjule eller bagatelliserer det. Jeg opfatter det som en voldsom prisstigning og det slog hovedet på sømmet. Fonet er fremragende og jeg har allerede anbefalet det til venner og bekendte.
Altid hurtig svar på mail fra support…
Altid hurtig svar på mail fra support ved ændrings ønsker - Super service og stabilt produkt.
Uovertruffen service fra Support
Jeg har haft flere henvendelser til Support vedr. tekniske spørgsmål/ problemer. Der er altid hurtigt svar, og hvis der er behov for nærmere tekniske undersøgelser, bliver disse gennemført. Hvis det overhovedet er muligt at finde en løsning, så skal man nok finde den. Når prisen så oven i købet er særdeles rimelig, kan jeg kun på det varmeste anbefale firmaet.
Stabil og god service
Har haft Fonet i nogen år nu, og det har bare virket uden problemer med fin lydkvalitet til en fornuftigt pris. Er meget tilfreds.