Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Pinsamt att bingolotto inte bryr sig om kommentarerna här . Tre spelbrickor med högsta vinst 25000/15000/75000. Var har alla hög vinster tagit vägen som bilar ,100.000 och andra höga kontanta hög vi... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

vinstplan V40 Bara 16 lotter av 202000 ger vinst över 1000kr. Att dragningen är föutbestämd gör mig ingenting, men snälla fixa er vinstplan, den är pinsam. Antal lotter 202 000 st V... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fördela fler mindre vinster istället för att ruinera folk genom förhoppningar att vinna med samtal som kostar 20 sek/ styck. Istället för att 1 person ska vinna minst 2,5 miljoner, så skulle 25 pers... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vill ej ens ge 1 stjärna. Men ni som köper lotter tänk på en sak ALLA osålda lotter är med i dragningen så dom kan när dom dragit serie o lottnummer eller bara lottnummer gratta sig själja sjukt! O... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ni vill att man ska prenumerera på…

Ni vill att man ska prenumerera på Bingolotto, för inte missa några vinster osv, vi stödjer div föreningar.. Men det som stör mig otroligt mkt är att ni skickar ut fysiska lotter, dessa är kopplade till mig som prenumerant, MEN om en lott råkar hamna i soporna eller någon annanstans, då är min vinst förlorad. Jag har ringt er kundtjänst för att fråga hur jag ska göra och där var det minsann nobben. Varför ska jag då prenumerera? För att ni ska få in pengar varje månad men det är inte tvärtom? Nää såå dåligt system, det här behöver ni se över! Tack o hej för mina pengar, köper nog andra lotter!

3 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Inkompetensen och dålig goodwill från BINGOLOTTO.

Var inom företaget ligger inkompetensen?!! Styrelsen borde avgå. Att ha så dålig kontroll på vad som går ut i form av lotter. En gång är okej, men tre veckor i rad har det strulat. Sen sitter Mathias Skoglund vice VD och säger att det inte blir kompensation då ringa in är ett tilläggsspel. Vad är han för en inkompetent människa? Tänk då om alla som missat chansen att ringa in som ni ju också tjänar stora pengar på, för att ni skrivit fel starttid. Korrekturläser ni inte innan lotterna går i tryck. Nä, tack å hej till Bingolotto. Snåla, dålig kundservice, inget goodwill. SLUTA SPELA DETTA, ni blir lurade på vissa tillgängliga möjligheter att spela. Och det enda som händer är att en inkompetent person ger ett svar som inte längre duger. Ni som spelar blir ju lurade på konfekt efter konfekt.

5 stycznia 2025

Köpte bingolott till nyår

Köpte bingolott till nyår. Sämsta programmet någonsin. Gäsp. Färdigspelat för min del, känns så uppgjort och "färdigt" i alla dragningar. Tacka vet jag bingo när det var på RIKTIGT och man kunde se dragningar direkt.

31 grudnia 2024

Läs här innan ni köper

Vilket skämt. Å andra sidan spelar jag aldrig, framförallt bingolotto. Köpte för första gången i mitt liv för uppesittarkvällen och vann en hundring.

Reggade den på folkspels hemsida som vinstlott. Efter det tog det en bra stund för att hitta hur man ska lösa in den. Konton, mina sidor osv. Tydligen kan man få pengarna swishade till sig.

Dock är det första gången jag är med om att det tar tid att få sin swish. Det står pågående haha. Är inte tanken med swish att det ska gå på ett swish :D.

Lägg ner skräpet och sluta lura folk på deras surt förvärvade pengar. För min del kunde jag inte bry mig mindre. Anledningen till att jag skriver här är för att jag hoppas folk går in här och läser era recensioner innan de köper lotter från er.

Oceniono na 1 z 5

KÖP INTE DIGITALA LOTTER!

Köpte en digital lott för uppesittarkväll den 24/12 men systemet krachade så att jag och alla andra digitala spelare inte kunde vara med och spela de tre första spelen. Ringde idag till kundtjänst för att reklamera lotten men fick beskedet att digitala lotter inte ersätts eftersom man kan rätta dem i efterhand. Det är i och för sig riktigt men man missar ju även chansen att ringa på eventuell vinst.

24 grudnia 2024

Köpte 4 digitala bingolotter

Köpte 4 digitala bingolotter, 5 brickor i varje. Kunde ej logga in förrän sista brickan! Det var den uppesittarkvällen! Värdelöst!
Folkspel borde ersätta lotterna!

Oceniono na 2 z 5

Intressant att bara svenska namn…

Intressant att bara svenska namn vinner. Försökte ringa ca 20 ånger olika nummer,
Utan resultat. Du blev inte utvalt… väljer man bara dem med svenskt namn fram……

Oceniono na 1 z 5

Bluff företag som bara vill blåsa folk…

Bluff företag som bara vill blåsa folk på pengar. Utnyttjar folks föreningslojalitet för få dom att lägga mer pengar på spel. Sjukt i en värld där spelberoendet är så utbrett!
Undvik, jobba aktivt för att få era föreningar att lämna!

18 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Hemsidan och appen låg nere

Hemsidan och appen låg nere, tappar hela grejen. Kass upplevelse, 2h utan någon lösning i sikte, ingen kommunikation heller. Sista gången det blev bingolottos uppesittarkväll,

Värdelöst

Värdelöst. köpte en lott och fick inte vara delaktig på grund av er oförmåga att hantera era digitala service
Kanske ska ni byta ut era inkompetent medarbetare

Oceniono na 1 z 5

Hade sett fram emot att spela bingo…

Hade sett fram emot att spela bingo eftersom att jag är ensam, men digitala lotten funkade inte och det blev en krasch tydligen är det något som hänt förut och ofta, kanske dags att utöka plats servern om det är det som är problemet. Otroligt besviken. Köper alltid vanliga lotter i affären

Oceniono na 1 z 5

Lurar på en lott men kan inte va med…

Lurar på en lott men kan inte va med och spela på uppesittarkvällen för hemsidan är kraschad kommer aldrig köpa en lott igen riktigt värdelösa. Vill skriva ord som jag inte kan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inte ens 1 stjärna. -100000000000 stjärnor

Oceniono na 1 z 5

Köpte en Bingolotto (till…

Köpte en Bingolotto (till uppesittarkvällen) på Folkspels hemsida. Så snart spelen skulle starta så försöker jag logga in för att delta i spelet. Systemet ligger nere och får felmeddelande. Laddar om sidan flera gånger utan resultat. Testar att ladda ner appen, samma sak, det fungerar inte. Känns tråkigt att det inte krävs stabilare lösningar när det säljs lotter på detta sätt.

Plåster på såren skulle vara välkommet, kommer nog annars aldrig köpa någon bingolott eller rekommendera någon annan att göra det.

Over and out.

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej