Beställt soffgrupp i skin vilket levererades med transport skada. Bra bemötande om skadan. Lång leveranstid av ny del. Beställt en köks möbel (bord+ 6 stolar) under tiden. Fabriken fick störningar vi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Rekommenderar ingen att handla här. Soffan gnekade, blev nedsutten och tappade formen på dynorna och tyget blev slappt redan efter 6 (!!) veckor. Kontaktade Folkets Möbler direkt, och har nu 1 år sena... Zobacz więcej
- Trevliga säljare, 5 stjärnor! - Snabb leverans, 5 stjärnor! (Varan kom i utlovad tid) - Fick hjälp med att bära in min soffgrupp jag beställde. (Trots att de egentligen körs till tomtgrän... Zobacz więcej
Köpte en spegel av de många månader sen… den var försenad 3-4veckor. Spegeln är kvaliten från wish. Den är så dåligt gjord. Kontakta de 1a gång när den var försenad. De svara snabbt och spåra min or... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Vårt beställda bord kom tidigare en…
Vårt beställda bord kom tidigare en beräknat och allt har funkat bra.
Hasse i Eskilstuna
P,S. Alla jag pratat med har varigt mycket trevliga.
Fin utställning i butik samt trevliga…
Fin utställning i butik samt trevliga killar.
Blev en fin soffgrupp och en skön ställbar säng.
Order 43656 :)
Mina varor hade 6-8 veckor leveranstid
Mina varor hade 6-8 veckor leveranstid. Efter 6 veckor fick jag telefonsamtal när jag var på jobbet. -vi tänka leverera dina varor idag. Det hade varit perfekt om man fick samtalet dagen innan. Men trevlig chaufför som kom i tid och som tur var, jobbade min man i närheten och kunde ta emot varorna.
Super
Super butik! Exakt som förväntat..
Rekomenderas. Trevliga säljare & fraktkillar.
Beställde en soffa
Beställde en soffa. Det var den ena ursäkten som avlöste den andra, det fanns helt enkelt ingen soffa!
Beställde ett soffbord fick den med…
Beställde ett soffbord fick den med många repor på kanterna det blev retur

Odpowiedź od Folkets Möbler
Otroligt snabbt svar på mina frågor
Otroligt snabbt svar på mina frågor, och mycket hjälpsamma och vänliga.Snabb och smidig leverans, inget att klaga på. Toppbetyg⭐️
5 Stjärnor
- Trevliga säljare, 5 stjärnor!
- Snabb leverans, 5 stjärnor!
(Varan kom i utlovad tid)
- Fick hjälp med att bära in min soffgrupp jag beställde. (Trots att de egentligen körs till tomtgränsen), 5 stjärnor.
Sist men inte minst så var varorna fina och hela. Rekommenderas.
Laddar upp en bild på Instagram senare.
Mvh Nöjd kund, order 9387
Mycket nöjd med mitt köp
Mycket nöjd med mitt köp. Snabb återkoppling och snabb leverans. Fick mina byråer inburna till och med! Den ena hade en liten skada. Jag fotade och mailade, blev direkt erbjuden en ny vara eller reducering på priset.
Kan rekommendera dem. För mig flöt det perfekt.
Supersnabb leverans och mycket god…
Supersnabb leverans och mycket god service och kommunikation!!
Var osäker först pga några omdömen här, men chansade och beställde, tog Klarna som betalningsalternativ.
Blev uppringd dagen efter ordern (lade den på kvällen) och fick leveransen bokad till dagen därpå! Helt fantastiskt bra!!!!
Jag är supernöjd!!! Möbeln gjorde mig inte heller besviken, jag har finaste soffbordet ever! Till bra pris!
Jag beställer gärna från Folkets möbler igen! Tack så jättemycket!!
Oseriösa
Oseriösa! Har väntat 8 veckor på en soffa chester de är sena med att svara via mail gällande order , från första början kände jag mig osäker med denna möbel bolag då jag läst recensioner om dom men jag beslöt mig ändå att ge dom en chans så min mamma och jag gjorde en order! Skrev till dom och fick svar efter en vecka redan då så ville de lägga ner ordern då det skulle ta 6 till 8 veckor för leverans jag skrev att jag kunde vänta och inte hade några problem med att vänta på min order trots jag sitter på en madrass och väntar! Inget svar efter mitt mail så 7 veckor senare valde jag att ringa det var en ung man som besvara och redan då så klaga han om att de har problem med denna soff leverantör av chester vilket jag inte trodde på eftersom jag har beställt samma soffa från den ursprungliga soff bolagen som tillverkar denna soffa från Polen:) och de levererar sina soffor som lovat efter 4-8 veckor! Den unga mannen lova att höra av sig nästa dag gällande min order vilket han ej gjorde , 1 vecka senare idag 10 sep så ringer jag igen och han klaga igen angående denna soff leverantören och sa att han skulle kolla mail från dom! Ringer mig tillbaka 8 minuter senare och säger tyvärr så har de gått i konkurs (lögn) då jag vet att de levererar sina soffor fortfarande, jag är en lung person (renare sagt snäll och gillar ej konflikter) jag beställde med faktura så det va inga problem och jag var beredd på att få dåliga nyheter eftersom jag upplevde något oseröst och skumt redan första början! Jag antar de aldrig La en beställning på ordern eftersom jag valde betala via klarna! Tyvärr väldigt tråkigt och oseröst att ljuga rakt i ansiktet på än , mitt tips till denna möbel affär ta bort alla era varor som ni ej kan utlova/leverera på er hemsidan och ta bort alternativ köp med klarna vilket ni uppenbarligen inte verkar gilla , ge inte folk hopp om förväntan va rakt på sak från första början så de slipper vänta så länge på något de ej kommer få! Mycket fult beteende som en dag kommer få sina konsekvenser!
Nöjd med servicen från början till…
Nöjd med servicen från början till hemkörning o hjälp att bära in soffan. Så nöjd med bäddsoffan Bellus till bästa pris på marknaden. Betalade med Klarna efter leverans. Kan varmt rekommendera att köpa från detta företag.
Oseriösa!
Oseriösa!!
Vi beställde en soffa från bellus i början av februari som skulle levereras inom 6-7 veckor. Nu efter över 10 veckor hörde vi av oss och ville dubbelkolla om det är förseningar pga av rådande omständigheter.
Fick till svar att de inte längre har avtal med bellus och att vi därför inte kommer få vår soffa :(
Man kan dock fortfarande köpa soffor från bellus på deras hemsida vilket känns skumt om man nu inte längre samarbetar med bellus. Är det då i hopp om att folk ska välja direktbetalning med pengar som de sen inte får igen? Vi hade valt faktura och det var väl antagligen därför de ”glömt” beställa den och bara struntat i vår order.
Sjukt tråkigt då vi nu efter 10 veckors väntan får köpa soffan hos en seriös återförsäljare och vänta ytterligare på den faktiska leveranstiden.
Beställde en soffa i slutet av januari…
Beställde en soffa i slutet av januari med löfte om leverans i början på mars och men så har ännu inte skett.
Efter påtryckningar blev vi lovade att soffan skulle levereras i dag april 4 men har nu fått ett mail om att så inte kommer bli fallet då deras lastbil tydligen är upptagen men annat.
Min uppfattning är att detta företag inte står för vad de lovar i alla fall när det kommer till leveranser..
Efter att ha varit i kontakt med Folkets möblers kundtjänst så uppgraderar jag betyget från en stjärna till 3 stjärnor.
Detta då jag fått en rimlig kompensation för förseningen.
Jag gillar att de tar sitt ansvar när det har gått fel.
Mycket trevligt bemötande och leverans…
Mycket trevligt bemötande och leverans i tid med både säng och soffa. Hjälp i hemmet med båda leveranserna. Kan rekommenderas.👍
OSERIÖSA
OSERIÖSA! Inga mejl, inga sms som bekräftar att varan är på väg. När jag sedan själv ringer efter 2 månader och frågar var soffbordet är säger de att varan är slut. Jag hade betalat 4000 kr redan och fick alltså själv ringa och be dem makulera köpet så att Klarna förhoppningsvis nu sätter in pengarna tillbaka till mig. DÅLIGT!!
Oerhört nöjda med Folkets Möbler
Oerhört nöjda med Folkets Möbler. Leveransen kom exakt kl 14 och ägarfamiljen är så vänliga trots att leveransen var 30 mil bort.Bara massa +++
Supernöjd näthandlare!!
Fantastiskt bra att näthandla här! Bra priser och framförallt älskade kvalitén....blev positivt överraskade. Kan starkt rekommenderas.
Stort Tack!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.