Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Beställt soffgrupp i skin vilket levererades med transport skada. Bra bemötande om skadan. Lång leveranstid av ny del. Beställt en köks möbel (bord+ 6 stolar) under tiden. Fabriken fick störningar vi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Rekommenderar ingen att handla här. Soffan gnekade, blev nedsutten och tappade formen på dynorna och tyget blev slappt redan efter 6 (!!) veckor. Kontaktade Folkets Möbler direkt, och har nu 1 år sena... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

- Trevliga säljare, 5 stjärnor! - Snabb leverans, 5 stjärnor! (Varan kom i utlovad tid) - Fick hjälp med att bära in min soffgrupp jag beställde. (Trots att de egentligen körs till tomtgrän... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Köpte en spegel av de många månader sen… den var försenad 3-4veckor. Spegeln är kvaliten från wish. Den är så dåligt gjord. Kontakta de 1a gång när den var försenad. De svara snabbt och spåra min or... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

värsta soffgruppen någonsin

Köpte en soffgrupp från dom som var väldigt ostabil och kändes som att man skulle förstöra den så fort man satte sig i den. När jag ringde dom om detta så förklarade dom för mig att dom aldrig haft problem med just den soffgruppen vilket är högst osannolikt. Benen var så smala att man trodde att dom skulle knäckas när som helst när man satte sig i sofforna. När man väl reklamerar tar de evigheter innan de svarar!! har mejlat flera gånger utan att få något tillbaka när de fått allt de begärt från mig.
Helt klart mitt sämsta köp.

27 lutego 2024

Högsta betyg

Vi köpte en säng genom folkets möbler, allt fungerade mycket smidigt. Hemleverans, montering och bortforsling av den gamla sängen rekommenderas, trevliga killar. Är så nöjd och vill ge folkets möbler högsta betyg.

25 stycznia 2024

Jag måste bara få säga…

Jag måste bara få säga, gud vilka fantastiska trevliga killar som körde ner hit med vår avlastningsbord med spegel som vi beställde ända ner till Landskrona. Ni får 10/10 på både er service och på er professionalitet!! Tack för bärningen och super tack för den fina beställningen ⭐️.

23 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk personal och service!

Kan vara den trevligaste och bästa kundservicen jag stött på. Allt var fantastiskt proffsigt skött från att jag såg annons på soffan, provsittning, beställning till leverans. Trevlig personal hela vägen och vi är mer än nöjda!

7 kwietnia 2023

Folkets möbler

Folkets möbler
En helt fantastisk bemötande
Och wow vilka fina möbler i perfekt kvalité.
Jag rekommenderar Folkets möbler för alla er där ute 🙂👌

11 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Köpte en fantastisk vacker spegel

Köpte en fantastisk vacker spegel. Supernöjd från beställning till leveransen!
Kundbemötande & snabbt svar vid frågor, utan anmärkning! Kan varmt rekommendera webbshoppen😊👌🏻

21 października 2022

Ställbar Kinnasäng

2021 fick jag levererat en ställbar säng märke Kinna. Dom var mycket trevliga när jag beställde och när dom levererade sängen.Efter dom gått och jag testade sängen gnällde den när man tog ner fotändan.Ringde Folkets möbler som kom när dom hade vägarna förbi. Försökte åtgärda det,ringde deras agent som också försökte.Efter ett tag blev det bättre,men när dom hade gått ville jag veta om det var ok tog ner fotändan då började det igen.Dom kom ännu en gång till och försökte men kunde inte åtgärda det.Jag krävde en ny säng men det ville dom inte ge mig.Då ringde jag til dom och upplyste om Konsumentupplysningen.Då fick dom bråttom med att byta ut nederkanten på sängen och en ny motor. När dom hade monterat klart och skulle gå frågade jag om inte dom skulle testa så den inte gnällde mer. Den gnällde!!! Då sa dom att agenten hade sagt att en del sängar gnäller!!.Har haft kontakt med Danmark där sängen tillverkas (dom har aldrig hört något liknande problem) och bad att agenten skulle ringa mig.Flera gånger har dom sagt till agenten men han ringer inte. Fick själv leta efter nr till Danmark då dom vägrade att ge mig det dessutom hade dom ingen aning var sängen tillverkades!? Själv tror jag att monteringen på sängen inte är ok.Ljudet på sängen har blivit lite bättre men är fortfarande inte ok.Grannen under mig frågade vad är det som gnäller.När jag bad om en kompensation svarade dom vi är så billiga så det får du inte. Min son som har samma säng likaså kusin några vänner också samma,köpt i andra butiker,gnäller inte. Jag har själv testat dom.Till en början var dom mycket artiga trevliga MEN blir det problem med varan då är det ditt fel och inte deras.Dom frågade nämligen vad jag höll på med.
Nu har det gått över 1år sedan jag köpte sängen och fortfarande väntar jag på svar varför min säng gnäller.
Nu blir det reklammation (ARN) på det!

1 listopada 2021

Grymt

Bästa leveransen jag har haft, beställde möbler fick dem inom 3 dagar. Trevliga personal o snabb leverans👌👍

7 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Helt otroligt fin och bra kundtjänst

Helt otroligt fin och bra kundtjänst. Sofforna är magiska. Såååå sköna. Blev lite tokigt med leveransen då der saknades ett paket. Men dom svarade direkt när jag ringde. Och skickade direkt delen som fattades på bara 1.5 dag.
Såååå otroligt nöjd.

14 kwietnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej