Jeg havde bestilt og betalte et dækken på netshop men hov dagen efter blev jeg ringet op af en rar mand som fortalte mig at det jeg havde bestilt var udsolgt ØV ØV
Zobacz, co mówią recenzenci
fODERLAGERET - Jeg købte forskellige hesteplejeprodukter. Første gang jeg bestilte gik noget galt, jeg gjorde noget galt, således at min bestilling var tom, men jeg havde overført beløbet. Strak... Zobacz więcej
Jeg bliver altid positiv overrasket over foderlagerets hurtige leveringstid og gode service. Man når knap at trykke på ordreknappen før varerene står hjemme hos dig. Desuden har de gode produkter til... Zobacz więcej
Blev ringet op samme dag, som bestilling var afgivet, for at blive tilbudt et økonomisk mere fordelagtigt tilbud end sitet gav mulighed for. Ordre blev afsendt samme dag. Mine varmeste anbefalinger. B... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
abcdef
Dane kontaktowe
Dieselvej 3c, 6000, Kolding
- mail@foderlageret.dk
- www.foderlageret.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Rigtig god service
Jeg havde bestilt en vare som de skulle have på lager. Et par dage efter bliver jeg kontaktet pr tlf og de fortæller at de ikke kan skaffe varen. De tilbuder mig en anden og dyrere til samme pris.
Jeg takker ja, og dagen efter er varen hos mig.
Hurtig levering
Dejligt at få min vare leveret lige til døren.
Indpakningen var dog lidt for grundig. For meget tape at skulle igennem.
OK pris og hurtig levering
Jeg købte 10 kg. sneglegift, som blev leveret 2 dage efter bestilling.
Der var lidt problemer med betalingssystem - det så ud som om jeg havde afgivet samme ordre flere gange. Jeg sendte en mail til firmaet, som svarede samme dag og problemet var løst.
Jeg modtog ikke ordrebekræftelse på mail, men er i øvrigt godt tilfreds.
Leveringstid pris og service = Ok
Handlede en Flexi Classic 3 og er tilfreds med ovenstående.
Super betjening
jeg er tilfreds da vi ikke kunne hente det i butikken, sender de det gratis til mig, det er jeg meget glad for. de er søde og nemme og snakke med.
ok pris og ok levering
varen kom en dag efter forventet, men det var ok. Varen var til markedspris, så ikke specielt billigt. Men praktisk at bestille på nettet
iorden
hurtig svar og hurtig levering, handler der igen.
kun god anbefaling herfra.
Hurtigt
Har ikke anvendt virksomheden før, men blev glædeligt overrasket over hurtigheden (1½ dag ca fra bestilt på net) til der stod en kasse uden for hoveddøren med alt det rigtige i.
Levering til tiden
Jeg opleverede god service ved foderlageret. Min vare var desværre ikke på lager, men jeg modtog straks en mail om, hvornår den ville være der og hvornår jeg kunne forvente levering. Alt i alt en forsinkelse på 4 dage.
Klart et sted jeg vil handle igen.
Udmærket
Foderlageret arbejder hurtigt og sikkert - bortset fra at en enkelt mail ikke blev besvaret.
Kanon Fodersted til din kat
Jeg købte snacks til miin kat og det var en meget hurtig og flot ekspedition, og de var meget hjælpsomme i ekspeditionen da jeg havde goofet i den, min pakke var fremme i løbet af 2 dage
Kan kun anbefale
Hurtigt svar på afklarende spørgsmål pr. mail, hurtig afsendelse, godt og sikkert pakket ind, og varen var præcis som forventet. Eneste forbedring kunne være at lave en mere uddybende beskrivelse af varerne på hjemmesiden.
Meget tilfreds
Købte Vital-Animin.
Meget nemt at bestille og betale.
Levering 2. dag efter bestilling. Vi havde fået mail om levering så vi ikke forgæves skulle vente ved døren flere dage.
Har handlet der før og gør det helt sikkert igen.
Hurtig levering.
Bestilte et par musefælder, og handelen foregik 100% som man kan forvente fra en god internetshop.
Anmeldelse af Foderlageret
jeg har af flere omgange købt Altromin til mus/rotter ved Foderlageret, og er i bund og grund super tilfreds! Synes dog at fragen er høj og nogle gange er leveringstiden lidt lang (det varierer) men er overordnet set rigtig godt tilfreds!
Fremragende service
Købt fugle foder,pakket rigtigt godt ind,er meget tilfreds.
Billigt, LYN HURTIG LEVERING
Alt gik fint. Jeg modtog mit køb dagen efter! Var helt overrasket. Possitivt.
Dog købte jeg en lille bitte ting men modtog alligevel en kæmpe papkasse med unødvendigt papir og plast i. De kunne godt have sendt dem i en konvolut istedet og sparret lidt på portoen :) Men alt i alt rigtig god service og vare! Jeg vender helt sikkert tilbage!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.