Product (Fobo Tire Lite car) was niet op voorraad maar er werd aangeboden een melding te krijgen wanneer het weer op voorraad was. Na melding hiervan direct besteld en snel geleverd. Met persoonlijke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooi product, werkt echt heel goed! Snelle levering, eenvoudig bestelproces en voldoende info m.b.t. de verzending en levering van de bestelling. De app (IOS) werkt ook prima. Een absolute aanrader!... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nadat we de fobo tire lite dopjes ontvangen hadden, bleek dat er 1 niet goed was en de band liet leeglopen En hoewel het oplossen van dit probleem ongeveer 3 weken heeft geduurd, is de service van... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Doet precies waarvoor bedoeld. Geeft mooi weer de bandendruk en je krijgt meldingen als het teveel gaat afwijken.
Uraniumweg 17, 3812RJ, Amersfoort, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Excellent customer service. Super fast shipping. Immediate communication. Highly recommended

Odpowiedź od E-mission & Fuel Control
Duurde even voordat het pakketje kwam. Mail hierover werd direct beantwoord.
Sensoren geïnstalleerd. Werkt prima.

Odpowiedź od E-mission & Fuel Control
Service rapide, très bonne communication et produit très intéressant.
Placé sur un camping car de 7 m50, l’avantage est l’application compatible carplay, surveillance en permanence …

Odpowiedź od E-mission & Fuel Control
Nadat we de fobo tire lite dopjes ontvangen hadden,
bleek dat er 1 niet goed was en de band liet leeglopen
En hoewel het oplossen van dit probleem ongeveer 3 weken heeft geduurd, is de service van Dhr Klomp uit Baarn fantastisch en heeft hij ons constant met raad en daad terzijde gestaan.
met andere woorden, wij zijn tevreden klanten

Odpowiedź od E-mission & Fuel Control
Kwalitatief product. Contact met Ben verliep vlot en de reactie op een vraag kwam binnen enkele uren. De tpms sensoren zijn zeer precies en kunnen al een bij een minimaal beginnend drukverlies alarm slaan. Perfect voor camper, auto en nu ook motorfiets en E-bike. Zeer intuïtieve app. Ik kan het bedrijf E-mission & Fuel Control alleen maar aanbevelen. Ben benieuwd wat ze in de toekomst nog allemaal gaan aanbieden.

Odpowiedź od E-mission & Fuel Control
Snel geleverd met een persoonlijk briefje erbij. De app en de installatie prima. De nauwkeurigheid van de sensor verrassend goed.

Odpowiedź od E-mission & Fuel Control
Prodotto perfetto per tenere sotto controllo la pressione degli pneumatici della moto. Arrivato a casa in tempi brevissimi e nella confezione ho trovato un cordiale messaggio di ringraziamento per l'acquisto scritto a penna dal Sig. Ben, che devo dire mi ha fatto molto piacere perché ha reso l'esperienza di acquisto a distanza più umana! Complimenti per tutto, continuate così!!!!

Odpowiedź od E-mission & Fuel Control
Een heel mooi product! Mijn toepassing is misschien een beetje a-typisch, maar o-zo-handig: ik gebruik de sensors op mijn vliegtuig (tri-gear, dus 2 main gear wielen en 1 nose gear wiel). Voordat je gaat vliegen wil je natuurlijk graag weten of je banden goed zijn, maar het kan zomaar voorkomen dat je bij het opstijgen van de startbaan merkt dat er iets niet helemaal OK lijkt met een wiel en dan zou je ook tijdens de vlucht eens willen checken hoe je bandjes er bij hangen. En uitstappen tijdens een vlucht is geen goed idee... FOBO tmps sensoren is dan een perfect idee! Nu hopen dat FOBO het zelf ook oppakt en in de app een plaatje toevoegt van een trike, maar dan in vliegtuig vorm 😃!

Odpowiedź od E-mission & Fuel Control
Very serious, after a few days, i receive my order. Thank you very much

De 5 sterren zijn gegeven voor twee onderdelen:
1. de communicatie met FOBO liep buitegewoon goed en snel. Zelfs op zondag antwoorden! Duidelijk en to the point. In overleg gekozen voor het FOBO Ultra 2 systeem vloor mijn camper die ook bruikbaar zou zijn op mijn personenauto waarbij gewaarschuwd werd dat de sensoren wat groter waren dan van het Tire 2 systeem.
2. Snelle en correcte levering. Echter de grootte van de sensoren valt nogal tegen (zelfs op de camperbanden!) en ik ben bang ze op de personenauto te plaatsen omdat ze wat uitsteken en je dus absoluut niet iets moet raken (stoeprandje of zo). Jammer omdat de camper ongeveer 6 maanden per jaar in de stalling staat.
Systeem nog niet geïnstalleerd omdat camper begin mei eerst een servicebeurt krijgt en APK gekeurd noet worden.

Odpowiedź od E-mission & Fuel Control
El servicio ha sido perfecto en tiempo, y el producto es acorde con las especificaciones

Odpowiedź od E-mission & Fuel Control
Gaaf apparaat, geeft exacte bandenspanning weer op de app. Je ziet aan alles dat er over nagedacht is en dat het van uitstekende kwaliteit is. Service van Ben en zijn meedenken is van ongekend hoog niveau. Aanrader!

Odpowiedź od E-mission & Fuel Control
Het lukte mij niet om het systeem te koppelen. Samen met Ben via Zoom hebben we het probleem opgelost