Fluentbe Recenzje

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Patrząc na 88 recenzji, recenzenci mieli niezwykłe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci niezwykle mocno chwalą zatrudnionych w firmie lektorów za ich ogromne zaangażowanie, pełny profesjonalizm oraz codzienne wsparcie w procesie nauki języka obcego. Uczniowie z wielką przyjemnością regularnie uczestniczą w zajęciach, podkreślając, że są one niezwykle ciekawie prowadzone i w pełni dostosowane do ich aktualnych potrzeb edukacyjnych. Konsumenci zwracają również uwagę na bardzo dobrze przygotowane materiały dydaktyczne oraz intuicyjną platformę online, która znacznie ułatwia codzienną naukę i utrwalanie wiedzy. Niektórzy recenzenci nie byli zadowoleni z kompetencji niektórych nauczycieli, uważając ich za mało doświadczonych, a także napotkali nagłe usterki techniczne w działaniu platformy.

O czym najczęściej mówią ludzie

Staff

Konsumenci uważają personel za niezwykle pozytywny, chwaląc kompetentnych, zaangażowanych i cierpliwych... Zobacz więcej

User experience

Recenzenci wyrażają pełną satysfakcję z doświadczenia użytkownika, chwaląc świetnie zorganizowane i... Zobacz więcej

Service

Użytkownicy wyrażają ogromną satysfakcję z usługi, chwaląc profesjonalizm lektorów oraz elastyczne podejście... Zobacz więcej

Product

Klienci konsekwentnie zgłaszają pozytywne doświadczenia z produktem, chwaląc różnorodne lekcje, bardzo dobrą... Zobacz więcej

Quality

Recenzenci podkreślają pozytywne aspekty jakości, chwaląc wysoki poziom lekcji oraz bardzo dobrze dobrany... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Ogromne znaczenie z tego, że jesteśmy zadowoleni w uczestniczeniu w lekcjach ma przede wszystkim nauczyciel, który prowadzi zajęcia. Jest osobą, która prowadzi lekcje w sposób przyswajalny dla syna.... Zobacz więcej

Uczę się angielskiego na lekcjach indywidualnych średnio dwa razy w tygodniu. Program i materiały są bardzo dobrze przygotowane. A od niedawna wprowadzone testy sprawdzające poziom postępów po 5 lekcj... Zobacz więcej

Po ukończeniu podstawowego kursu języka angielskiego, który trwał 3 lata często wspominałam Fluentbe, jak lektorzy byli profesjonalni, jak zaopiekowali się mną, jak sprawna była organizacja nauki. Nie... Zobacz więcej

Korzystam z lekcji indywidualnych. Sama mogłam wybrać lektora, który najbardziej mi pasował. Poziom dostosowany do studenta, elastyczny lektor - możemy pominąć jakiś temat lub poświęcić więcej czasu n... Zobacz więcej

1. Szkoła języka angielskiego
  2. również w kategorii:
  3. Dostawca kursów językowych
  4. Szkoła językowa

Skuteczna i szybka nauka angielskiego. Angielski online z najlepszymi lektorami na żywo. Gwarantujemy, że będziesz mówić płynnie po angielsku!

Doskonała

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

4,8

Brak podjęcia pozytywnego do klienta

W awaryjnej sytuacji, brak podjęcia na korzyść klienta. Dlatego też z racji istnienia bardzo dużej ilości takich platform. Jak tylko skończy mi się subskrybcja przejdę do konkurencji. A szkodą bo zamiast lojalnego płacącego klienta będziecie mieć brak klienta

18 kwietnia 2024

Super lektorka

Super lektorka, lekcje dostosowane do moich potrzeb. Szkoła z indywidualnym podejściem do studenta. Elastyczność w opłatach. Wszystko na plus.

4 kwietnia 2024

NUDNE LEKCJE Z PLATFORMĄ-PLATFORMA DO…

NUDNE LEKCJE Z PLATFORMĄ-PLATFORMA DO NAUKI JEST BEZNADZIEJNA/
LEKTORZY CZYTAJĄCY Z PLATFORMY/ U MNIE W PRACY WIĘKSZOŚĆ OSÓB NICZEGO NIE WYNIOSŁA Z LEKCJI
LEKCJE INDYWIDUALNE OK JAK PRACUJESZ INDYWIDULANIE I NIE Z PLATFORMA DO NAUKI

4 kwietnia 2024

Zdecydowanie polecam lekcję z Fluentbe

Zdecydowanie polecam lekcję z Fluentbe, Michael to znakomity lektor - wyrozumiały, cierpliwy i dowcipny :) Tematyka lekcji przemyślana, tempo pracy ambitne, ale to dobrze, małe grupy umożliwiające wypowiadanie się w sporym wymiarze podczas lekcji.

3 kwietnia 2024

Zadowolona

Podobało mi się we Fluentbe to, że w momencie kiedy nauczyciel okazał się niezbyt dobry, nie pojawił się na lekcji, pracownicy Fluentbe sami zaproponowali nową, świetną lektorkę, która angażuje się w lekcje i w to żeby poznać kursanta.

21 marca 2024

Moja Lektorka jest świetna

Moja Lektorka jest świetna. Przede wszystkim dużo mówię. Tematyka bardzo ciekawa i aktualna.Wspaniale , że można wrócić do lekcji oraz że są prace domowe. Poza tym zawsze są dodatkowe zagadnienia przygotowane na każdy dzień. Polecam.

8 marca 2024

Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt, nie tylko podczas sprzedaży ale podczas wprowadzenia i dalej. Duża elastyczność usługi. Miły kontakt. Super lektorzy.

22 lutego 2024

Szczerze polecam

Profesjonalne podejście do klienta, od administracji przez lektora, system, umawianie zajęć. Lekcje na wysokim poziomie z sprawnie działającym systemem. Materiały pojawiają się natychmiast na koncie, dzięki czemu można przygotować się do lekcji i po niej utrwalać wiedzę. Lektorka dopasowana w pełni do moich potrzeb

7 lutego 2024

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona, ze zdecydowałam się na naukę języka angielskiego właśnie w Fluentbe. Mam świetną Panią Agnieszkę, która sprawia, ze nauka nie jest udręką i obowiązkiem a przyjemnością i daje satysfakcję. Zakupiłam właśnie drugi pakiet 60 godzin gdyż uważam, że poprzednie lekcje były skuteczne i pozwoliły pogłębić dotychczasową wiedzę. Lekcje umawiam tak jak chcę gdyż mam duży wybór dostępnych godzin również na weekendzie. Serdecznie polecam :)

18 stycznia 2024

Możliwości dostosowania godziny pod…

Możliwości dostosowania godziny pod swoje plany, małe grupy i ciekawy plan zajęć- beż typotewgo podręcznika, czy wycinków stron z książek. Dodatkowo swobodna atmosfera, która pomaga w przełamaniu bariery w mówieniu.

3 stycznia 2024

Fluentbe, to jest właściwy wybór formy i sposobu uczenia się języków.

Z usług Fluentbe, w zakresie indywidualnej nauki j. angielskiego, korzystam od kilku lat. Ponieważ wcześniej nie uczyłem się tego języka, stąd miałem duże ,,opory" aby rozpocząć naukę w formie, którą proponowało Fluentbe (zdalnie, z nieznanym lektorem, po uprzednim wypełnieniu formularza określającego poziom znajomości języka etc.). Opór przemogłem i do dnia dzisiejszego ,,jestem z siebie dumny". Mam przesympatyczną i merytoryczną nauczycielkę/lektorkę o imieniu Agnieszka, która mieszka w Walii. Uczę się bezstresowo. Lekcje umawiam indywidualnie. Poziom i tematyka lekcji/nauczania jest dopasowany/na do moich oczekiwań i możliwości. W ostatnim czasie, Fluentbe zmieniło metodykę nauczania, niejako ,,narzucając" tematy lekcji (dopasowane do poziomu studenta). Oceniam to bardzo dobrze, albowiem same tematy są ciekawe, słownictwo urozmaicone, na bieżąco wykonuję ćwiczenia z użyciem poznanego słownictwa i z zastosowaniem gramatyki (oczywiście przy pomocy Agnieszki). Żałuję tylko, że ze względu na sprawy zawodowe, nie mogę poświęcać uczeniu się we Fluentbe więcej czasu niżbym chciał. Uczenie się zapewnia mi stały i regularny kontakt z językiem, co przekłada się na ,,w miarę" bezstresowe podróżowanie po świecie. Polecam naukę języków we Fluentbe. Naprawdę, jest to bezstresowe, przyjemne i efektywne przyswajanie języka, z którego mamy zamiar korzystać.

9 stycznia 2024

Wyjątkowa szkoła językowa

Wyjątkowa szkoła językowa. Uczę się języka angielskiego online, z różnych miejsc na świecie. Lekcje są ciekawe, interesujące. Główny nacisk jest położony na mówienie, gramatyka przerabiana jest " przy okazji". Wykupiłam lekcje indywidualne i jestem bardzo zadowolona z mojej nauczycielki. Po odbyciu 60 lekcji kupiłam kolejne 60, ponieważ widzę efekty i progres. Polecam!

3 stycznia 2024

To już mój drugi zakup pakietu 60…

To już mój drugi zakup pakietu 60 godzin. Moja lektorka - pani Magdalena - jest najlepszą nauczycielką z jaką miałam do czynienia na przestrzeni wszystkich lat nauki angielskiego. Robimy zajęcia wg planu ale udostępnia mi również wiele materiałów dodatkowych. Robi również notatki z lekcji a także zadaje i sprawdza na bieżąco moje prace domowe. Realnie czuję że mój angielski się polepszył przez ten rok nauki i powoli odzyskuję swobodę w mówieniu. Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Fluentbe - zwłaszcza że niedawno został uruchomiony nowy panel, który umożliwia przeglądanie zajęć do przodu a także powtórki materiału z fiszkami.

2 stycznia 2024

Uczen

Jakiś czas temu uczęszczałam na zajęcia w tej szkole. Ogólnie jestem zadowolona z formy zajęć. Dużym minusem jest fakt, że aby znależć swój poziom i grupę trzeba poświecić kilka lekcji. Po rozmowie wstępnej zostałam dopasowana do danej grupy, następne po odbyciu 2 zajęć poprosiłam o przepisane, ponieważ grupa reprezentowała bardzo niski poziom. Po przeniesieniu do nowej grupy, lektor wysłał feedbacka, że powinnam wskoczyć na wyższy level. Czy nie po to są rozmowy klasyfikujące aby uniknąć takich zmian i straty lekcji przez klienta? Na trzech lektorów tylko jeden był profesjonalny i zaangoważowany w stopniu minimalnym w lekcje, a nie prowadził ich kropka w kropkę ze slajdami. Kolejnym minusem są ceny kursów, w ciągu roku podnieśli je dwa razy, ale na stronie jest zawsze promocja...czyli sztuczne zawyżanie cen.

16 stycznia 2023