Ogromne znaczenie z tego, że jesteśmy zadowoleni w uczestniczeniu w lekcjach ma przede wszystkim nauczyciel, który prowadzi zajęcia. Jest osobą, która prowadzi lekcje w sposób przyswajalny dla syna.... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
- Szkoła języka angielskiego
- również w kategorii:
- Dostawca kursów językowych
- Szkoła językowa
Skuteczna i szybka nauka angielskiego. Angielski online z najlepszymi lektorami na żywo. Gwarantujemy, że będziesz mówić płynnie po angielsku!
Warsaw, Polska
- +48 22 307 11 71
- kontakt@fluentbe.com
- www.fluentbe.com
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Opinia
Korzystam z indywidualnych lekcji od 15 miesięcy i widzę mój postęp w zakresie płynności językowej, zarówno w mówieniu jak i rozumieniu. Sposób powtórek materiału i organizacja pracy mobilizuje do systematyczności. Wsparciem jest oczywiście profesjonalny lektor, który tempo i sposób mówienia dostosowuje do aktualnego poziomu umiejętności. Gorąco polecam.
Łatwość zakupu
Łatwość zakupu, brak skomplikowanych umów wiążących na wiele miesięcy. Kurs przyjazny dzieciom.
Błędy aplikacji
Jeśli chodzi o lekcje, to ogólnie wszystko jest w porządku, chociaż pojawiają się te same typy zadań – zmienia się głównie temat lekcji. Jednak jeśli trafi się dobry lektor, to zajęcia naprawdę są wartościowe i przyjemne.
Niestety duży minus za aplikację, od ponad miesiąca zgłaszam problem z błędami w aplikacji, do tej pory nie ma żadnej reakcji. Dla osoby początkującej błędy w zadaniach są szczególnie frustrujące i zdecydowanie nie pomagają w nauce!
Lekcje indywidualne pozwalające…
Lekcje indywidualne pozwalające dostosować czas i tempo nauki. Świetny lektor z doświadczeniem i cierpliwością. Dobrze przygotowana platforma do nauki.
Wszystko super 10/10
Powinno być więcej możliwości zawieszenia
Powinno być więcej możliwości zawieszenia zajęć... nie zawsze można w nich uczestniczyć
Wybór lektora.
Wszystko było ok. oprócz możliwości łatwego wyboru lektora z którym już pracowałem po wygaśnięciu pakietu. To trzeba poprawić...
Recenzja rodzica
Szybkość reakcji na wszelkie wątpliwości czy problemy. Zaangażowanie lektora. Ciekawe lekcje.
doskonałość na każdym poziomie
Ann jest po prostu doskonała, za mną kilka lekcji z nią, a ja już mówię i wogóle się nie obawiama, odblokowała moją głowę po pierwszej lekcji. Wcześniej nie tylko nie mówiłam, ale nawet mało rozumiałam co mówi ktoś. Dzięki wskazówką mojej nauczycielki ANN ja mówię, po prostu mówię i rozumiem co mówi ktoś! To jest coś niesamowitego. Dla mnie to krok milowy i ogromna pewność siebie. Ann dmuchnęła w moje żagle.
super córka zadowolona
Nauka z Fluentbe to mega frajda
Nauka z Fluentbe to sama przyjemność. Oferują ogromny wybór lektorów więc każdy znajdzie coś dla siebie. W każdej chwili można również zmienić lektora, co jest bardzo dużym plusem. Mój aktualny lektor nie prowadzi naszych zajęć zgodnie ze schematem w aplikacji. Lekcje w aplikacji przerabiam sama, swoją drogą bardzo mi się podoba ich konstrukcja. Wracając do lektora, zależało mi żeby lekcje były fajne, humorystyczne - tak, żebym podczas zajęć zapomniała o stresie, jaki wywołuje u mnie mówienie po angielsku. Krzysztof świetnie pasuje do mojej wizji wymarzonego lektora, lekcje z nim zawsze wywołują u mnie uśmiech. Na podstawie krótkich filmików po angielsku uczy mnie języka mówionego, bo taki obrałam sobie cel. Jeżeli widzi, że mam problem z gramatyką albo wymową to omawia ze mną problematyczne kwestie. Dzieje się to jednak przy okazji, nie jest celem samym w sobie. Krzysztof zadaje mi też prace domowe, które omawiamy na kolejnych zajęciach. Zazwyczaj muszę obejrzeć jakiś filmik i na zajęciach o nim opowiedzieć, czasami mam też zadania z gramatyki lub czytania. Prace domowe, tak jak zajęcia z lektorem są bardzo angażujące.
Wartością dodaną Fluentbe jest również kontakt z obsługą klienta. Ta jest na najwyższym poziomie. Konsultantki zawsze służą pomocą. Czuję się naprawdę dobrze zaopiekowana.
Kolejna ważna kwestia to możliwość samodzielnego planowania spotkań (mam zajęcia indywidualne). Mogę umawiać spotkania w dogodnych dla mnie terminach, oczywiście pod warunkiem dostępności mojego lektora. Mogę również odwoływać zajęcia najpóźniej do 12 h przed planowanym terminem zajęć.
Sama platforma do nauki również jest bardzo przyjazna. Dodatkowo w ramach wykupionego pakietu mam dostęp do asystenta AI, z którego korzystam i daje mi to dodatkową możliwość ćwiczenia języka.
Bardzo polecam Fluentbe, to pierwsza szkoła językowa w której zajęcia językowe sprawiają mi taką frajdę.
Jak dotąd pozytywnie
Jak dotąd pozytywnie, ale również dzieci które się uczą dopiero potwierdzą obiektywniej.
Spamują i udostępniają twoje dane innym…
Spamują i udostępniają twoje dane innym firma
Bardzo miła i cierpliwa pani lektor, która bardzo fajnie tłumaczy. Bardzo intuicyjna platforma do nauki
Wszystko czytelne