Ogromne znaczenie z tego, że jesteśmy zadowoleni w uczestniczeniu w lekcjach ma przede wszystkim nauczyciel, który prowadzi zajęcia. Jest osobą, która prowadzi lekcje w sposób przyswajalny dla syna.... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
- Szkoła języka angielskiego
- również w kategorii:
- Dostawca kursów językowych
- Szkoła językowa
Skuteczna i szybka nauka angielskiego. Angielski online z najlepszymi lektorami na żywo. Gwarantujemy, że będziesz mówić płynnie po angielsku!
Warsaw, Polska
- +48 22 307 11 71
- kontakt@fluentbe.com
- www.fluentbe.com
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Bardzoo polecam fluentbe ponieważ stawiają na mówienie i są małe grupy
Bardzoo polecam fluentbe ponieważ stawiają na mówienie, grupy są małe do 4 osób, mozna samemu ćwiczenia przerabiać, są słówka do uczenia się, tematyczne opowiadanki, odsłuchiwanie opowiadań, wbudowany AI, oraz słownik, przygotowania do lekcji, mozna lekcje pod nrzec, i praca domowa. Dla mnie rewelacja!

bardzo dobrze dobrany materiał
bardzo dobrze dobrany materiał. Wielokrotne powtórki pomagają zapamiętać słówka

Odpowiedź od Fluentbe
Jesteśmy zadowoleni z nauczyciela dla…
Jesteśmy zadowoleni z nauczyciela dla dziecka. Pani prowadząca zajęcia dostosowuje się do potrzeb i predyspozycji ucznia.

Odpowiedź od Fluentbe
rzadko można trafić na dobrego nauczyciela na tej platformie
uczę się na tym portalu już ponad rok
w tym czasie mieliśmy 4 nauczycieli pierwszy jako jedyny potrafił coś nauczyć niestety po roku zrezygnował z współpracy z fluentbe reszta nauczycieli to porażka jeden w czasie lekcji prasował, poszedł na zrobić kawę i wrócił po 8 minutach zupełnie nie słuchał co mówią uczniowie nie poprawiał nawet jeśli ktoś celów powiedział błędnie
Uczę się języka angielskiego już parę…
Uczę się języka angielskiego już parę miesięcy i jak najbardziej z czystym sumieniem mogę ją polecić. Szybki i łatwy kontakt. Nauka jak i same lekcje na wysokim poziomie, lekcje grupowe w bardzo przyjemnej atmosferze. Uwagę przyciągają też różne oferty, które mają do zaoferowania. Jeszcze raz polecam

Odpowiedź od Fluentbe
PRZEZ JUZ 3 LATA UCZYMY SIE Z FLUENTBE…
PRZEZ JUZ 3 LATA UCZYMY SIE Z FLUENTBE I WIDAC EFEKTY W SZKOLE

Odpowiedź od Fluentbe
Bardzo dobry i szybki kontakt z…
Bardzo dobry i szybki kontakt z infolinią.
Szybkie i profesjonalne załatwienie problemu.

Polecam!
Zapisałam córkę za zajęcia z angielskiego aby popracowała konkretnie nad mówieniem. Nauczyciel cudownie daje sobie radę i cierpliwie pracuje motywując dziecko do mowy. Nie spieszy się z materiałem tylko daje czas i ćwiczenia na mowę. Postęp widać już po 2mcach nauki. Testowałam wielu nauczycieli z innych szkółek, jednak tutaj córka czuje się najlepiej. Z chęcią łączy się na zajęcia, co sprawia że nauka angielskiego staje się dla niej przyjemnością.

Same dobre odczucia
Świetna lektorka Ewelina, potrafi dostosować zajecia do moich potrzeb i poziomu języka. Platforma jest czytelna, łatwo pracować i korzystać z materiałów. Dobry kontakt z obsługą klienta.

Korzystam z lekcji indywidualnych
Korzystam z lekcji indywidualnych. Sama mogłam wybrać lektora, który najbardziej mi pasował. Poziom dostosowany do studenta, elastyczny lektor - możemy pominąć jakiś temat lub poświęcić więcej czasu na jakieś zagadnienie. Lekcje ciekawe, różnorodne.

polecam
przez dłuższy czas korzystam z tej platformy, pracowałam z kilkoma lektorami i wszystkie moje doświadczenia są zdecydowanie pozytywne, polecam

złe doświadczenia
FATALNI, MALO DOSWIADCZENI LEKTORZY. U KONKURENCJI WIDZĘ LEPSZY WYBÓR.

Odpowiedź od Fluentbe
Z tak niekompetentną obsługą klienta…
Z tak niekompetentną obsługą klienta nie miałem do czynienia od lat.
Zacznijmy od tego, że wprowadzili "AI", które ma ocenić twój poziom języka. Niestety nie działa prawidłowo, ale co tam, wrzucamy na produkcje.
System nie ma opcji zmiany poziomu nauczania języka, więc gdy zmiana jest konieczna, trzeba pisać maila do wsparcia. Z jakiegoś powodu support zmienił poziom dla całej grupy, a gdy zwrócono im uwagę… przywrócili stary poziom również dla mnie.
To nie koniec tej komedii. Obecnie ponownie zmienili poziom dla całej grupy, mimo mojej prośby o zmianę mojego poziomu nauczania. Ręce opadają.

Bardzo dobra Pani prowadząca lekcje