Fluentbe Recenzje

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Patrząc na 88 recenzji, recenzenci mieli niezwykłe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci niezwykle mocno chwalą zatrudnionych w firmie lektorów za ich ogromne zaangażowanie, pełny profesjonalizm oraz codzienne wsparcie w procesie nauki języka obcego. Uczniowie z wielką przyjemnością regularnie uczestniczą w zajęciach, podkreślając, że są one niezwykle ciekawie prowadzone i w pełni dostosowane do ich aktualnych potrzeb edukacyjnych. Konsumenci zwracają również uwagę na bardzo dobrze przygotowane materiały dydaktyczne oraz intuicyjną platformę online, która znacznie ułatwia codzienną naukę i utrwalanie wiedzy. Niektórzy recenzenci nie byli zadowoleni z kompetencji niektórych nauczycieli, uważając ich za mało doświadczonych, a także napotkali nagłe usterki techniczne w działaniu platformy.

O czym najczęściej mówią ludzie

Staff

Konsumenci uważają personel za niezwykle pozytywny, chwaląc kompetentnych, zaangażowanych i cierpliwych... Zobacz więcej

User experience

Recenzenci wyrażają pełną satysfakcję z doświadczenia użytkownika, chwaląc świetnie zorganizowane i... Zobacz więcej

Service

Użytkownicy wyrażają ogromną satysfakcję z usługi, chwaląc profesjonalizm lektorów oraz elastyczne podejście... Zobacz więcej

Product

Klienci konsekwentnie zgłaszają pozytywne doświadczenia z produktem, chwaląc różnorodne lekcje, bardzo dobrą... Zobacz więcej

Quality

Recenzenci podkreślają pozytywne aspekty jakości, chwaląc wysoki poziom lekcji oraz bardzo dobrze dobrany... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Ogromne znaczenie z tego, że jesteśmy zadowoleni w uczestniczeniu w lekcjach ma przede wszystkim nauczyciel, który prowadzi zajęcia. Jest osobą, która prowadzi lekcje w sposób przyswajalny dla syna.... Zobacz więcej

Uczę się angielskiego na lekcjach indywidualnych średnio dwa razy w tygodniu. Program i materiały są bardzo dobrze przygotowane. A od niedawna wprowadzone testy sprawdzające poziom postępów po 5 lekcj... Zobacz więcej

Po ukończeniu podstawowego kursu języka angielskiego, który trwał 3 lata często wspominałam Fluentbe, jak lektorzy byli profesjonalni, jak zaopiekowali się mną, jak sprawna była organizacja nauki. Nie... Zobacz więcej

1. Szkoła języka angielskiego
  2. również w kategorii:
  3. Dostawca kursów językowych
  4. Szkoła językowa

Skuteczna i szybka nauka angielskiego. Angielski online z najlepszymi lektorami na żywo. Gwarantujemy, że będziesz mówić płynnie po angielsku!

Doskonała

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

4,8

Bardzoo polecam fluentbe ponieważ stawiają na mówienie i są małe grupy

Bardzoo polecam fluentbe ponieważ stawiają na mówienie, grupy są małe do 4 osób, mozna samemu ćwiczenia przerabiać, są słówka do uczenia się, tematyczne opowiadanki, odsłuchiwanie opowiadań, wbudowany AI, oraz słownik, przygotowania do lekcji, mozna lekcje pod nrzec, i praca domowa. Dla mnie rewelacja!

24 marca 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Dzięki za tak szczegółową opinię! Bardzo nas cieszy, że wykorzystujesz potencjał platformy w 100% – od małych grup po naszego AI-asystenta i opowiadanki. O to nam chodziło, żeby nauka była i skuteczna, i przyjemna. Do usłyszenia!

bardzo dobrze dobrany materiał

bardzo dobrze dobrany materiał. Wielokrotne powtórki pomagają zapamiętać słówka

16 marca 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Super, że doceniasz naszą metodę utrwalania wiedzy. Cieszymy się, że dzięki regularnym powtórkom czujesz, jak słownictwo naturalnie wchodzi Ci w krew. Dzięki za polecenie i do usłyszenia!

Fajni lektorzy

Mega fajni lektorzy

3 marca 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Wielkie dzięki za opinię. Cieszymy się, że atmosfera na lekcjach Ci odpowiada. Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu!

Jesteśmy zadowoleni z nauczyciela dla…

Jesteśmy zadowoleni z nauczyciela dla dziecka. Pani prowadząca zajęcia dostosowuje się do potrzeb i predyspozycji ucznia.

18 marca 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Dziękujemy za opinię i 4 gwiazdki! Bardzo nas cieszy, że lektorka tak dobrze radzi sobie z dopasowaniem zajęć do potrzeb dziecka. Chętnie dowiemy się, czego zabrakło do pełnej piątki – każda sugestia pomaga nam być jeszcze lepszymi. Do usłyszenia!

rzadko można trafić na dobrego nauczyciela na tej platformie

uczę się na tym portalu już ponad rok
w tym czasie mieliśmy 4 nauczycieli pierwszy jako jedyny potrafił coś nauczyć niestety po roku zrezygnował z współpracy z fluentbe reszta nauczycieli to porażka jeden w czasie lekcji prasował, poszedł na zrobić kawę i wrócił po 8 minutach zupełnie nie słuchał co mówią uczniowie nie poprawiał nawet jeśli ktoś celów powiedział błędnie

16 marca 2025

Polecam!

Polecam zajęcia z fluentbe!

11 marca 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Krótko i konkretnie – bardzo dziękujemy. Cieszymy się, że współpraca z nami się sprawdza. Do usłyszenia!

Uczę się języka angielskiego już parę…

Uczę się języka angielskiego już parę miesięcy i jak najbardziej z czystym sumieniem mogę ją polecić. Szybki i łatwy kontakt. Nauka jak i same lekcje na wysokim poziomie, lekcje grupowe w bardzo przyjemnej atmosferze. Uwagę przyciągają też różne oferty, które mają do zaoferowania. Jeszcze raz polecam

12 marca 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Dziękujemy za zaufanie. Miło słyszeć, że nasze podejście do nauki i oferty, które przygotowujemy, trafiają w Twoje potrzeby. Cieszymy się, że atmosfera w Twojej grupie sprzyja nauce. Do usłyszenia!

PRZEZ JUZ 3 LATA UCZYMY SIE Z FLUENTBE…

PRZEZ JUZ 3 LATA UCZYMY SIE Z FLUENTBE I WIDAC EFEKTY W SZKOLE

11 marca 2025

Odpowiedź od Fluentbe

Bardzo nam miło! Cieszymy się, że po takim czasie współpraca wciąż przynosi konkretne efekty. Powodzenia w dalszym szlifowaniu języka i do usłyszenia.

Bardzo dobry i szybki kontakt z…

Bardzo dobry i szybki kontakt z infolinią.
Szybkie i profesjonalne załatwienie problemu.

2 marca 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Fajnie, że pomoc zadziałała tak, jak powinna. Staramy się, żeby wszelkie sprawy organizacyjne załatwiać od ręki. Dzięki za sygnał i do usłyszenia!

Polecam!

Zapisałam córkę za zajęcia z angielskiego aby popracowała konkretnie nad mówieniem. Nauczyciel cudownie daje sobie radę i cierpliwie pracuje motywując dziecko do mowy. Nie spieszy się z materiałem tylko daje czas i ćwiczenia na mowę. Postęp widać już po 2mcach nauki. Testowałam wielu nauczycieli z innych szkółek, jednak tutaj córka czuje się najlepiej. Z chęcią łączy się na zajęcia, co sprawia że nauka angielskiego staje się dla niej przyjemnością.

10 marca 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Dziękujemy za miłe słowa. Miło wiedzieć, że córka chętnie siada do lekcji i że po dwóch miesiącach widać już pierwsze efekty. Staramy się, żeby nauka była dla dzieci naturalną przyjemnością, a nie tylko kolejnym obowiązkiem. Do zobaczenia!

Odpowiedź od Fluentbe

Dzięki! Dobra komunikacja to dla nas podstawa, więc miło, że to doceniasz. Wiemy, że zawsze może być jeszcze lepiej, więc działamy dalej, żeby następnym razem ocena była "na piątkę". :) Pozdrawiamy

Same dobre odczucia

Świetna lektorka Ewelina, potrafi dostosować zajecia do moich potrzeb i poziomu języka. Platforma jest czytelna, łatwo pracować i korzystać z materiałów. Dobry kontakt z obsługą klienta.

25 lutego 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Dzięki za zaufanie! Miło słyszeć, że podoba Ci się praca z naszą lektorką, a platforma ułatwia Ci codzienne korzystanie z materiałów. Cieszymy się też, że nasz zespół obsługi klienta stanął na wysokości zadania. Tak trzymaj i do zobaczenia!

Korzystam z lekcji indywidualnych

Korzystam z lekcji indywidualnych. Sama mogłam wybrać lektora, który najbardziej mi pasował. Poziom dostosowany do studenta, elastyczny lektor - możemy pominąć jakiś temat lub poświęcić więcej czasu na jakieś zagadnienie. Lekcje ciekawe, różnorodne.

28 stycznia 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Dziękujemy za tę opinię! Cieszymy się, że elastyczność i możliwość wyboru lektora pomagają w nauce. Właśnie o to nam chodzi – żeby lekcje były w 100% dla Ciebie. Powodzenia w dalszych postępach!

Poprostu było super

Poprostu było super

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Dziękujemy za te 'super' słowa. :) Takie opinie dają nam mnóstwo energii do dalszego działania. Do zobaczenia na kolejnej lekcji!

polecam

przez dłuższy czas korzystam z tej platformy, pracowałam z kilkoma lektorami i wszystkie moje doświadczenia są zdecydowanie pozytywne, polecam

23 stycznia 2026

Odpowiedź od Fluentbe

Dziękujemy za zaufanie! Niezmiernie cieszy nas fakt, że Twoje doświadczenia z różnymi lektorami są tak pozytywne. Przykładamy ogromną wagę do selekcji osób, z którymi współpracujemy, więc Twoja opinia to dla nas najlepsze potwierdzenie, że warto stawiać na jakość. Do zobaczenia na zajęciach!

złe doświadczenia

FATALNI, MALO DOSWIADCZENI LEKTORZY. U KONKURENCJI WIDZĘ LEPSZY WYBÓR.

1 marca 2025

Odpowiedź od Fluentbe

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że Twoje doświadczenie z Fluentbe było rozczarowujące i że lektorzy nie spełnili Twoich oczekiwań.

Rozumiemy, jak ważne jest poczucie, że czas i pieniądze są inwestowane w naukę z osobami, które realnie wspierają rozwój językowy. Jeśli tego zabrakło, traktujemy to bardzo poważnie.

Zależy nam, aby każdy kursant miał dostęp do zajęć, które faktycznie pomagają osiągać jego cele językowe, dlatego stale pracujemy nad podnoszeniem jakości doświadczenia nauki i lepszym dopasowaniem zajęć do potrzeb uczniów.

Jeśli masz ochotę, zachęcamy do kontaktu z nami mailowo lub przez wsparcie klienta — chętnie lepiej zrozumiemy Twoją sytuację i sprawdzimy, czy możemy coś jeszcze poprawić lub zaproponować rozwiązanie.

Dziękujemy za szczerą opinię. Pomaga nam ona się rozwijać i robić to, co najważniejsze — skutecznie wspierać naszych uczniów w nauce języka.

Z tak niekompetentną obsługą klienta…

Z tak niekompetentną obsługą klienta nie miałem do czynienia od lat.

Zacznijmy od tego, że wprowadzili "AI", które ma ocenić twój poziom języka. Niestety nie działa prawidłowo, ale co tam, wrzucamy na produkcje.
System nie ma opcji zmiany poziomu nauczania języka, więc gdy zmiana jest konieczna, trzeba pisać maila do wsparcia. Z jakiegoś powodu support zmienił poziom dla całej grupy, a gdy zwrócono im uwagę… przywrócili stary poziom również dla mnie.

To nie koniec tej komedii. Obecnie ponownie zmienili poziom dla całej grupy, mimo mojej prośby o zmianę mojego poziomu nauczania. Ręce opadają.

16 grudnia 2025

Odpowiedź od Fluentbe

Dzień dobry, dziękujemy za Pana głos. Przykro nam, że proces aktualizacji poziomu był dla Pana frustrujący.

Wyjaśniając szerszy kontekst: Pana kurs jest częścią projektu grupowego dla pracowników, gdzie ostateczne zdanie w kwestii przypisania do grup zastrzegł sobie koordynator firmy w porozumieniu z lektorem prowadzącym. System celowo nie pozwala studentom na samodzielną zmianę tych parametrów, by nie wprowadzać chaosu w harmonogramie całej grupy.

Nieporozumienie przy mailowej próbie zmiany poziomu wynikło z nałożenia się na siebie Pana prośby oraz wytycznych od koordynatora, które otrzymaliśmy w tym samym czasie.

Cieszymy się, że obecnie wszystko jest już ustawione poprawnie.

Po 2 latach nauki

Po 2 latach nauki, nie czuję progresu.

3 grudnia 2025

Odpowiedź od Fluentbe

Dziękujemy za szczerość. Przykro nam, że po takim czasie nie czujesz satysfakcji z postępów. Czasami bariera w nauce wynika z niedopasowania metody lub potrzeby zmiany rytmu pracy. Bardzo chcielibyśmy to przeanalizować i pomóc Ci ruszyć z miejsca. Prosimy o kontakt z naszym Doradcą – wspólnie zastanowimy się, co możemy zmienić, żeby nauka znów była efektywna!