1e levering zeer tevreden. 2e levering heel ontevreden. ik kon de helft van het boeket al na 3 dagen weggooien. klacht ingediend, geen respons gehad. we kijken het nog 1 keer aan. misschien was het ee... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zaterdag middag bloemen besteld voor vandaag( maandag). Zouden tussen 9 en 18 uur geleverd worden. De bloemen zijn netjes rond 16uur aangekomen. Mooi boeket zoals besteld. Nu is het alleen afwa... Zobacz więcej
Het was bijna onmogelijk om de levertijd te wijzigen. Dit moet via Dynalogic Tel.: 0900-40110 De wachttijd op dit telefoonnummer bedraagt meer dan 6 minuten, na 10 minuten wordt de verbinding aut... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
17/8/14: Een uitstekende reactie van FlowerService door direct aan tegeven dat een nieuw bos zou worden bezorgd op een door mij gewenste datum. Chapeau! 9/8/14: Zeer teleurstellende kwaliteit van... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bloemen, bloemstuk of kado bezorgen en sturen in heel Nederland? Flowerservice.nl is uw Fleurop bloemist. Bloemen sturen, kopen en bestellen met Thuiswinkel waarborg Garantie!
Dane kontaktowe
Bergstraat 9, 5427 EA, Boekel
- 0492-329207
- info@flowerservice.nl
- www.flowerservice.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Prima, bestelling volgens verwachting
Bestellingen tot op heden prima, voldoen aan verwachtingen
uitstekend
Bloemen in de vaas werden in een doos bezorgd. Zowel bloemen als vaas waren van uitstekende kwaliteit.
what you see is what you get
Ik vind dit fijn 'winkelen' om iemand te verrassen met een bloemetje, want wat ik uitzoek op het plaatje is ook precies wat die persoon ontvangt.
De laatste twee bestellingen zijn met vaas gekozen en ook die zagen er super uit. Ook goede kwaliteit.
Ik blijf terug komen.
Mvg Jennifer
Geslaagde poging om iemand blij te maken met een mooie bloemengroet!
Netjes verzorgd, mooi uitgevoerd en prima begeleid met statusmails. Prima dus!
super
alles is heel goed verlopen. het is volgens mij de tweede keer dat ik jullie gebruik en ben er heel blij mee. doe zo verder
Het bosje had wel iets groter gemogen voor het geld.
Mooie bloemen, maar een te kleine bos voor het geld.
snelle en perfecte aflevering en goede service
Goede site overzichtelijk en snelle levering
hartstikke goede service, ben zeer tevreden
Mijn beoordeling over flowerservice is hartstikke goed. Ze hebben het juist bezorgd, zag er goed uit. kortom mijn vriendin waarvoor het bloemetje bedoeld was , was zeer verrast en daar gaat het om!!! goed bezig, en ook de mailservice was uitstekend
Prima service en prachtige bloemen.
Nadat ik de bloemen besteld had heb ik nog 2 keer het besteladres veranderd. Dit was geen probleem. De bloemen werden in zeer goede staat afgeleverd.
Helemaal goed!!!
Flowerservice is topservice
Prima bestelprocedure, aantrekkelijke prijzen, zeer correcte informatie en prima terugkoppeling over bezorgingstijdstip
waardeloos
bloemstuk veel te laat op plaats van bestemming gebracht.
verjaardags geschenk op zondag besteld en pas op woensdag gebracht.
Kwaliteit en goede service
Hier vanuit het buitenland is het altijd moeilijk om bloemen te laten verzorgen in een ander land.Maar via de Flowerservice wat ik nu all meerdere keren heb gebruikt is het altijd op tijd en goed verzorgt en bezorgt.
Ik zal het zeer zeker weer gebruiken.Hartelijke dank voor de goede zorg.
Geweldige service
Zeker een aanrader !
Al een paar keer besteld , zowel voor bezorging in NL als Belgie.
Elke keer goede kwaliteit bloemen , goede bezorging volgens afspraak .
Prima !
De bestelling en levering is perfect verlopen alleen de kwaliteit van de bloemen is minder.
Het regelen via de site is perfect verlopen en keurig op tijd geleverd zoals ik het had verwacht. De kwaliteit van de rode rozen was een stuk minder enkele van de 42 stuks gingen al na een dag hangen bij voldoende water enz. Ik denk dat de rozen niet geheel vers waren. De prijs kwaliteit verhouding is dus niet zo als een klant het verwacht.
vanuit Zweden besteld, prima op tijd geleverd, boeket viel zeer in de smaak
Voor de eerste keer besteld vanuit Zweden. Levering was zoals gevraagd en degene voor wie de bloemen besteld waren, was aangenaam verrast door het prachtige boeket.
Doświadczenie Trustpilot