1e levering zeer tevreden. 2e levering heel ontevreden. ik kon de helft van het boeket al na 3 dagen weggooien. klacht ingediend, geen respons gehad. we kijken het nog 1 keer aan. misschien was het ee... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zaterdag middag bloemen besteld voor vandaag( maandag). Zouden tussen 9 en 18 uur geleverd worden. De bloemen zijn netjes rond 16uur aangekomen. Mooi boeket zoals besteld. Nu is het alleen afwa... Zobacz więcej
Het was bijna onmogelijk om de levertijd te wijzigen. Dit moet via Dynalogic Tel.: 0900-40110 De wachttijd op dit telefoonnummer bedraagt meer dan 6 minuten, na 10 minuten wordt de verbinding aut... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
17/8/14: Een uitstekende reactie van FlowerService door direct aan tegeven dat een nieuw bos zou worden bezorgd op een door mij gewenste datum. Chapeau! 9/8/14: Zeer teleurstellende kwaliteit van... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bloemen, bloemstuk of kado bezorgen en sturen in heel Nederland? Flowerservice.nl is uw Fleurop bloemist. Bloemen sturen, kopen en bestellen met Thuiswinkel waarborg Garantie!
Dane kontaktowe
Bergstraat 9, 5427 EA, Boekel
- 0492-329207
- info@flowerservice.nl
- www.flowerservice.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Snel, eenvoudig, en zeker.
Dit was de eerste keer dat wij gebruik maakten van de flowerservice.
Via internet is het eenvoudig om een leuk bloemetje op te sturen naar vrienden familie of bekenden.
Een veilige betaling via PayPal.
Flowerservice.nl is aan te bevelen
Flowerservice heeft een uitgebreid assortiment met voor elk wat wils, en voor elke gelegenheid een passend boeket of cadeau.
De site is zeer overzichtelijk en prettig in het gebruik.
De bloemen zijn vers en mooi.
En de service snel en goed.
Op tijd geleverd, goede bloemen!
Mooi in bloei toen ze kwamen; nu vijf dagen later nog steeds supermooi! Bezorgen in tijdvakken is super service!
anders dan op het plaatje!
ik heb nu twee boeketten laten bezorgen met lief spulletjes erin....in het eerste boeket zaten geen lief spulletjes en het tweede boeket was geen boeket maar zat op een schaal dus beide boeketten die ik via het plaatje bestel wat jullie tonen klopt niet..jammer...volgende keer neem ik een ander bedrijf..

Odpowiedź od Flowerservice.nl
Achter de computer familie verrassen met een bloemetje.
Via internet een boeket rozen besteld voor familie. Ik heb de bezorgdag uitgezocht en heb de familie telefonisch gewaarschuwd. Op de bezorgdag kon ik de route van de bezorgauto volgen. Ook kon ik zien, dat de bloemen waren afgeleverd, aan de handtekening van de ontvanger. Vandaag kreeg ik een kaartje van de familie, dat de rozen prachtig zijn en ze bedanken hartelijk me voor dit mooie cadeau.
Zeer tevreden!
De bezorging verloopt zeer netjes met veel zorg. De bloemen zijn van zeer goede kwaliteit blijven ook lang mooi. Dit is een geweldig cadeau om te geven.
handig en snel
deze side is handig voor mij omdat ik een spierziekte heb en daardoor niet zo makkelijk naar een winkel kan gaan.
hier kan ik het heel handig en makkelijk bestellen , en snel in huis.
ik had alleen gehoopt dat ze wat langer konden blijven staan , na 1 week konden ze al weg , helaas
Goede communicatie, snelle levering.
Goed op de hoogte gehouden over de levering. Begreep dat de bos die is geleverd behoorlijk in de smaak viel!
Geweldige service
Bloemen bezorgen kunnen er wel meer, maar bij Flowerservice.nl kun je op de kaart realtime zien waar je zending is. Zo belde ik mijn moeder dat er een pakje zou komen, precies op het moment dat de bezorger voor de deur stond! Zo stuur je een kado en ben je er toch een beetje zelf bij. Het plezier van het volgen van de zending is voor de gever net zo leuk als het krijgen van een verrassing voor de ontvanger.
Mooie stukjes en ruime selectie voor alle gelegenheden
Deze bloemist levert hele leuke bloemstukjesxen heeft altijd leuke speciale ontwerpjes voor de Kerst, Pasen, Moederdag en zo. Ook opties in verschillendevorijs klassen.
Prima geregeld!
Allemaal prima geregeld! Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzendingsstatus en het boeket kwam keurig op tijd aan. Dank!
Een hele goede servive
Ik ben heel erg tevreden over de service van Flowerservice, heel leuk dat je on line de route van het leveren van de bloemen kunt volgen.
netjes en vakkundig
Het bloemetje werd keurig verpakt en op tijd afgeleverd.
was makkelijk te bestellen en af te rekenen.
Voor herhaling vatbaar.
Voor herhaling vatbaar-erg goed bevallen.
Erg goed,aangezien het via t internet besteld is en kon bekijken waar het zich bevondt en wanneer ongeveer de aankomst tijd was.De reactie van de jarigjob(ik had bloemen besteld)was zeer verrast en de bloemen staan nog (ruim 1 week,en erg warm weer nu)
Overzichtelijk, vlug en geode service
De Bloemen waren goed en vroeg in de morgen gebracht. Een leuke verrassing voor de ontvanger! Bedankt voor de goede service. Ik heb de bloemen niet gezien maar ze waren mooi, kleurrijk en vers.
Betrouwbaar en goede service.
Bestelling kon je via een link volgen wat erg prettig is. De bestelling via internet ging snel en gemakkelijk. De aflevering van de bestelling was prima en volgens afspraak. Goede en betrouwbare service.
Doświadczenie Trustpilot