Rigtig god service. Fik bestilt meget for lille en størrelse, de ringede og spurgte om det var korrekt størrelse inden de sendte før jul. Sendte retur, da størrelsen alligevel skulle være endnu st... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg giver konsekvens max 4 stjerner, for der skal altid være plads til udvikling. Men helt i gennem en rigtig god oplevelse. Bestiller over nettet, bliver ringet op fordi man mistænker jeg godt... Zobacz więcej
Jeg fik en rigtig træls oplevelse med GLS i forbindelse med et køb. Flora Danica Jewellery tog ansvar og løste sagen med det samme. Høj kvalitet i deres kundeservice og smykker der lever op til deres... Zobacz więcej
Flora Danica har bare et dansk design, der passer til den danske mentalitet, så det er et sikkert hit at købe flotte smykke til sin smukke kone hos Flora Danica. Hun blev rigtigt glad for smykkerne.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Eventyret om Flora Danica går tilbage til 1952 hvor Flora Danica var den første og eneste virksomhed i verden, der kunne forgylde og forevige blomster. Alle Flora Danica smykker er aftryk af ægte blomster og blade fra naturen. Dansk kulturarv siden 1952. Designet af naturen - elsket gennem generationer siden 1952
Dane kontaktowe
Tuborg Boulevard 12, 3, 2900, Hellerup, Dania
- Info@floradanica.com
- www.floradanica.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Fantastisk service
Altid smuk indpakket ligesom smykkerne. Føler mig luksuriøs iført flora danica øreringe og broche.
Havde bestilt forkert str
Havde bestilt forkert str. ringet og fik lov til at komme forbi deres HQ og bytte den selvom det ikke er noget de normalt gøre. Det er god service.
Flot produkt, hurtig levering
Super tilfreds
Super tilfreds med service, varerne og leveringen. En varm anbefaling.
Rigtig god service.
Bestilte en forkert størrelse ring.
Sendte retur til ombytning hvilket var utrolig let, og få dage kom rette størrelse frem.
Fine produkter og hurtig ekspedition
Fine produkter og hurtig ekspedition
Hurtig levering og god service🤗
Super fine produkter og god service
Rigtig god service.
Sendte retur, da størrelsen alligevel skulle være endnu større og efter ganske få dage kom rette størrelse frem.
Det er rigtig god dansk service.
Købte Forglemmigej Armbånd til julegave…
Købte Forglemmigej Armbånd til julegave og er allerede gået i stykker i kæden. Kæden kan ikke holde til alm. brug. Fik hurtig svar på min reklamation og byttet varen, super service

Odpowiedź od Flora Danica Jewellery
Kun positive ting...
Men helt i gennem en rigtig god oplevelse.
Bestiller over nettet, bliver ringet op fordi man mistænker jeg godt kunne have bestilt en forkert størrelse - tak, det havde jeg, så en super fed service.
Pakken kom to dag efter, alt i alt en 5 stjernet oplevelse, men som jeg siger, man skal kunne udvikle butikken.
Prikken havde været en returlabel med hvis der havde været noget med gaven der kræver en bytning.
Fuldstændig tilfreds
Udover det smukke smykke, så er deres indpakning ligeså smuk og virkelig en fornøjelse at åbne!
Køb af kogle.
Jeg er fuld tilfreds, med købet. Fuld tilfreds med forsendelse. Tak
Flora Danica er dansk design
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.