Flashbay är ett fantastiskt företag som alltid levererar snabbt samt återkopplar på rekordtid. Speciellt Sanna som alltid följer upp. Kan varmt rekommendera.
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi kom med en order med väldigt kort varsel som Sofie Wahlström tog action på direkt och levererade med bravur. Vi behövde dessutom få ett ex skickat till oss direkt för att visa för vår kund, även de... Zobacz więcej
Produkten stämde helt överens med vad vi beställt och förväntade oss - såväl i antal som utseende. Produkten var mycket bra och en snyggt utförd gravering av logga på produkten. Leveransen kom ino... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hela processen att ta fram snygga och bra powerbanks var supersmidigt. Bra uppföljning och tydligt om hur den skulle se ut. Jag fick också chansen att se några provexemplar. Det är också bra kvalitet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
O Flashbay
Napisane przez firmę
Flashbay, en av världens ledande leverantörer av logotyptryckta USB-minnen och USB-kort, uppfyller alla krav på USB-minnen och erbjuder oslagbara priser i kombination med snabb och effektiv service.
Vi säljer ett brett sortiment av minneskapaciteter och erbjuder våra kunder en mängd olika tryckalternativ.
Dessutom har Flashbay ett genuint miljöengagemang innebärande att vi använder återvunnet material där så är möjligt och vi uppnådde även kolneutral status 2008 både på vår fabrik och på vårt brittiska kontor.
VARFÖR VÄLJA FLASHBAY

Dane kontaktowe
Flashbay, Mäster Samuelsgatan 60, 8 tr. 111 21 Stockholm, Szwecja
- contact@flashbay.com
- www.flashbay.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Superbra leverans uppföljning och…
Superbra leverans uppföljning och kontakt. Blev verkligen en lyckad beställning!

Odpowiedź od Flashbay
Så otroligt bra service!!
Så otroligt bra service!!! Sjukt snabba med korrektur, mycket tillmötesgående, bra pris samt snabb leverans. Kommer beställa från er igen garanterat!

Rask og god service
Rask og god service. Fikk prøver på to dager. Vi er veldig godt fornøyd med alt og kvaliteten på produkt og logo ble veldig bra.

Odpowiedź od Flashbay
Snabbt o enkelt, supersnabb leverans
Snabbt o enkelt förfarande för att få varuprover, korrektur för tryck samt beställning.
Leverans tiden imponerade och kom ca 1 vecka efter beställning trots helgdagar.

Fem stjärnor
Fem stjärnor!
Blev uppringd samma dag efter att jag fyllt i offertförfrågan, fick sedan prototyp skickad till mig. Redan innan telefonsamtal. Beställde sedan strax innan jul typ 22/12-23/12 och fick leverans 28/12 till bolaget. Toppenbra! Snygga och bra kvalitet.

Odpowiedź od Flashbay
Mycket bra mottagande vid beställning…
Mycket bra mottagande vid beställning och snabb leverans. Tack för bra service!

tjohoo!
tjohoo,
vid kontakt med flashbay fick vi omgående relevant information för att kunna lägga vår beställning. produkterna ”kom, sågs & segrade”, dessutom snabbare än utlovats!
/shaun

Snabb service och snabb leverans
Snabb service och snabb leverans
Bra kommunikation om ledtider och leveranstider och snabb leverans med bra tracking.

Ett äkta serviceföretag!
Snabb återkoppling med en bra prisbild av det som vi ville beställa. Extra plus för bra leveransalternativ och altl gick mycket snabbt tills att prylarna var på plats, tack Flashbay!

Odpowiedź od Flashbay
Bra och snabb kommunikation och snabb…
Bra och snabb kommunikation och snabb leverans!

Odpowiedź od Flashbay
Snabb service samt bra kontakt med…
Snabb service samt bra kontakt med säljaren gällande utformning av tryck

Bra kommunikation
Bra kommunikation, snabb leverans och snygga, praktiska USB och askar i naturmaterial vilket är viktigt för mig och företaget.

Doświadczenie Trustpilot