Flamboyant Floors Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Zeer tevreden over Flamboyant Floors! Wij zijn ontzettend goed geholpen door Flamboyant Floors bij het uitzoeken van een pvc klik vloer. Vanaf het eerste contactmoment kregen we deskundig e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb Flamboyant Floors gevonden via Instagram. Vragen werden snel beantwoord via de chat. Omdat we twijfelden over de kleur van de trap werden er zelfs nog staaltjes per post opgestuurd! Vervolgens... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi wyposażenia wnętrz
  2. Materiały podłogowe

Napisane przez firmę

Uw specialist in vloeren en traprenovatie’s! Wij bieden topkwaliteit laminaat- & PVC vloeren aan en zijn wij gespecialiseerd in traprenovatie’s. Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Traprenovatie; een betrouwbaar en goed bedrijf !

Vakwerk. Een vriendelijke monteur die van zijn vak hield en dat was te zien. Alles sluit prachtig aan, geen kieren, mooi materiaal en toch snel gewerkt. En de prijs is zeer redelijk. Er is ook nog met een speciale stofzuiger de tegels van de voortuin van het vele zaagstof ontdaan. Erg blij met dit bedrijf !

11 sierpnia 2026

Vakwerk van A tot Z

Vanaf het eerste appje tot de oplevering en daarna, alles perfect geregeld. Snel, persoonlijk contact en een eerlijke prijs. De communicatie was van begin tot eind helder en je merkt dat ze écht meedenken.
Het materiaal is van topkwaliteit en de afwerking is prachtig. Strak, netjes en tot in de details verzorgd. Je ziet gewoon dat hier vakmensen aan het werk zijn geweest. De trap ziet eruit als nieuw en geeft de hele hal een upgrade.
Het team werkte snel, efficiënt en liet de boel netjes achter. Geen gedoe, geen verrassingen, gewoon precies zoals afgesproken. Dat klinkt simpel, maar is in de praktijk zeldzaam.
Kortom: top service, mooi resultaat en een prijs waar je niet over hoeft te twijfelen. Absolute aanrader!

4 marca 2026

Blij met onze trap…

We hadden specifieke wens qua houtkleur en lichtbeleving voor onze trap en flamboyant Floors is erin geslaagd die te leveren. Heel tevreden ook met de afwerking van de zijkanten en de trapboom van de trap. Ziet er heel strak uit!

16 lutego 2026

Aanrader!

In November 2025 was ik op zoek naar een bedrijf dat een PVC vloer in mijn nieuwe appartement kon leggen. Het eerste bedrijf dat ik via vrienden benaderde kon mij niet op korte termijn helpen. Na een oproep hier op Truspilot kreeg ik meerdere reacties, waaronder die van Flamboyant Floors. Het contact met Jan was vriendelijk en hij kon met zijn bedrijf zowel een mooie vloer leveren als leggen. In zijn showroom heb ik een vloer uitgezocht. En dat op korte termijn. Ook is hij vooraf met drie stalen in het appartement langsgekomen om het ter plekke te kunnen beoordelen. Hij heeft me daarna geholpen met het verwijderen van de oude tegels en één week later hebben zijn mensen de vloer al gelegd. Ik ben er heel tevreden mee en krijg alleen maar enthousiaste reacties. Al met al een heel positieve ervaring met dit bedrijf. Vriendelijke mensen, no nonsens en een concurrende prijs. Aanrader dus!

12 grudnia 2025

Super tevreden!!

Super tevreden met de kwaliteit van de vloer voor een scherpe prijs. Top service van Flamboyant Floors, goed advies, snelle levering en zelfs nog plinten nageleverd aan huis. Echt een aanrader!!

22 września 2025
Oceniono na 4 z 5

Zeer tevreden over Flamboyant Floors!

Zeer tevreden over Flamboyant Floors!

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Flamboyant Floors bij het uitzoeken van een pvc klik vloer. Vanaf het eerste contactmoment kregen we deskundig en eerlijk advies. Ze dachten actief met ons mee en hielpen ons bij het vinden van de juiste kleur.

Toen onze eerste keuze uiteindelijk niet meer leverbaar bleek, kwamen ze met een uitstekend alternatief – achteraf misschien zelfs nog mooier dan het origineel!

Wat we helemaal top vonden: binnen 14 dagen na het eerste contact lag de vloer er al in. Snel, professioneel en precies zoals afgesproken.

30 czerwca 2025

Traprenovatie

Eind Februari is onze trap gerenoveerd met PVC treden. Goede service en communicatie. We kregen eerst een doos staaltjes opgestuurd zodat wij de kleur konden kiezen. Snel en netjes gewerkt. In de toekomst gaan wij de woonkamer vloer renoveren. Wij zullen dat ongetwijfeld door Flamboyant floors laten doen.😃

27 lutego 2025

Trappen renovatie

Mijn 2 trappen laten renoveren. Top werk geleverd door de heren. Binnen 1 dag af, netjes alles opgeruimd. Ik raad het zeker iedereen aan. Qua prijs kwaliteit kan je niet beter vinden denk ik.

18 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastische service en kwaliteit!

Fantastische service! Doordat de vloer van ons nieuwe huis onverwachts eruit moest, hadden we binnen 2 weken een nieuwe PVC vloer nodig. Jan zei: Komt goed. En binnen 2 weken lag er een nieuwe vloer. Korte lijnen en goede kwaliteit!

28 listopada 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej