God mad og super betjening, men usselt automatisk at skulle betale for vand man ikke havde bestilt eller drukket.
Reakcja na opinię
Vi holdt vores guldbryllup i Havesalen på Fladbro kro. En helt igennem positiv oplevelse fra allerførste kontakt. Louise er super proffessionel, og der var styr på alt. Maden var utrolig lækker og vel... Zobacz więcej
Vi fejrede vores sølvbryllupsdag med den nærmeste familie. Vi fik en 4 retters menu med tilhørerende vinmenu. Maden var god, men servicen var elendig. Postevand måtte vi spørge efter, og betalte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I søndags havde jeg fødselsdag på Fladbro Kro med mine børn, svigerbørn og børnebørn. En super lækker brunch med alt hvad hjertet begærer i både koldt og varmt med rigtig gode smage og der var hele... Zobacz więcej
#
Randersvej 75, 8940, Randers SV, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inviterede nogle af mine veninder med til søndagsbrunch for at fejre min fødselsdag. Skønne omgivelser, smukke lokaler og ikke mindst en utroligt lækker menu. Alt smagte bare så godt. Vi havde vore eget lokale og alt var så godt. Eneste lille bitte ting der kunne være bedre, var lyden, da der var meget akustik, men det er jo gamle bygninger, så det må man jo leve med. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Vi har lige været til frokost på Fladbro Kro. Vi fik den lækreste frokostplatte hvor alt, på nær ostene, var hjemmelavet. Meget lækkert. Derudover fik vi super service, hvor der var tid til at snakke. Ud fra vores oplevelse kan jeg klart anbefale stedet ⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg og min kone havde købt en aften på Fladbro kro med snacks og tre retter mad - forretten stod beskrevet fisk og skaldyr i opslaget - der var så ikke noget skaldyr at finde i retten - fisken smagte godt men tilbehøret Ærter- Asparges og løg var noget overkogte - hovedretten var var kalv med lidt pure og asparges god og fin blanquet sauce - kødet var fint at se på - men den på min tallerken var ikke mørt - sej at skære og spise desværre men den min kone fik var rigtig dejlig og mørt - desserten var fin at kikke på men bestemt ikke pengene værd - vinen til menuen var ok vine - kaffe var desvære et tilkøb :-( Betjeningen var til gængæld rigtig god og meget venlig rigtig godt :-)
Men prisen var alt for høj til ovenstående mad og med lovning på skaldyr der så ikke var med. - giver det lidt en træls oplevelse desværre - har besøgt for år tilbage hvor det var super godt - det trænger til et løft på det gastronomiske - det vare nok længe inden vi kommer igen :-(
Fantastisk oplevelse. Skønne omgivelser og dejlig mad. Betjeningen var super sød og kompetent. Lejligheden perfekt og morgenmaden i lejligheden er et godt koncept. Tak for en hyggelig overnatning.
Vi var på kroen i lørdags hvor forretten bestod af fisk til 168 kr. Den efterfølgende hovedret var også fisk, nøjagtig den samme som forretten med kartofler til men prisen var så 340 kr. så det var nogle MEGET dyre kartofler. Så føler man sig lidt til grin og kunne lige så godt have bestilt 2 forretter der havde været betydelig billigere☹️

Odpowiedź od Fladbro Kro
Forvent ikke at Fladbro Kro vil forsøge at finde løsninger, der også tilgodeser kunden ved afbud. Ved forudbetaling er alt tabt, hvis afbudet sker indenfor 72 timer før bookingen. I dag oplevede jeg denne meget principielle tilgang til kundepleje. Min datter var syg fra morgenstunden, så jeg ringede tidligt for at omplacere bookingen til en anden weekend. I første omgang var personalet imødekommende, men senere på formiddagen ringede Jonna med en kontraordre til hendes eget personale, for at fortælle mig at det kunne ikke lade sig gøre og alt var tabt - de havde forberedt det hele. Hun tilbød mig at jeg kunne gøre brug af tilbuddet i dag (Med mine syge datter??) eller næste weekend. Det var et tarveligt forsøg på at udvise imødekommenhed, for jeg havde jo netop lige talt med en anden ansat, som jeg havde oplyst at netop den kommende weekend ikke var en mulighed for os. Jeg kan godt forstå, at det kan være nødvendigt at være konsekvent, hvis man driver en kro i provinsen, hvor der ikke nødevendigvis er mange kunder på en søndag. Men for en booking, der skete aftenen før til et standardprodukt (søndagsbrunch), så er der åbenlyst et misforhold mellem det økonomiske tab som kroen faktisk har ved et afbud fra morgenstunden - og den økonomiske gevinst de får ved at kunden slet ikke har mulighed for at dukke op. I kan sige hvad I vil - Fladbro Kro - som svar på denne dårlige anmeldelse; men der er ikke noget I kan skrive, som kan overbevise mig om, at det ikke var muligt at finde frem til en lidt bedre løsning på det her, som både tilgodeså os og jer. Det kunne være et tilbud om en delvis refusion af beløbet for brunch. Det kunne være en omplacering af aftalen, mod et gebyr som svarede til tabet for jer eller lignende. Det er simpelthen ikke godt nok.

Odpowiedź od Fladbro Kro
Aldrig har jeg oplevet så dårlig en service, har bestilt et møde arrangement, får bekræftet dette pr. mail, heraf fremgår afbestillingsbetingelserne ikke. Samme dag som mødet skal afholdes (3 mand) er der sygdom og vi må ringe og afbestille desværre. Ingen fra Fladbro Kro gør ved afbestillingen mig opmærksom på, at afbestillingen koster fuld pris, ingen tilbyder at vi kan hente det mad Fladbro Kro efterfølgende hævder at have bekostet. Til gengæld mener Fladbro Kro at man selv er forpligtet til at læse deres afbestillingsbetingelserne på deres hjemmeside, jeg mener det burde fremgå af ordrebekræftelsen. Ualmindelig dårlig service.

Odpowiedź od Fladbro Kro
Min kæreste og jeg var ude og spise i aften .
Jeg blev underholdt på alle måder .
Min smagsløg = 5 stjerner
Personalet = 5 stjerner
Alt i alt ... SUPER OPLEVELSE .
1000 tak fra min kæreste og jeg .

Odpowiedź od Fladbro Kro
Besøgte Fladbro Kro igår, bestilte en 3 retters menu vi startede med hvide asparges og stenbidderrogn asparges var alt for store derefter langtids stegt kalv hvor der var hår i maden og blev serveret uden nogen form for kartoffel som virkelig manglede desserten var creme brulle som havde alt for meget marizena i den var uspiselig generelt en meget dårlig oplevelse og overhovedet ikke pengene værd.

Odpowiedź od Fladbro Kro
Var til min veninde og mands forsinkede sølvbryllup på kroen her i sommer.
Maden var upåklagelig, men serveringen meget mangelfuld, sølvbruden måtte flere gange be’ om at vinglassene var fyldt op. Med det resultat, at hun fik serveret sin egen flaske???
Da kaffen blev serveret på balkonen, lignede det nærmest en opmagasinering af flamingokasser og stole.
På terrassen stod visne potteplanter på bordene, det var godt nok ikke hyggeligt.
Jeg er overbevist om, at jeg ikke var inviteret til en fest, hvor der skulle spares på noget fra sølvbrudeparret, men der blev godt nok sparet på personalet fra kroens side.
En skam, da sådan en fest ikke kan gøres om.

Odpowiedź od Fladbro Kro
Hotel delen af Fladbro kro kan absolut ikke anbefales !!
det er direkte uartigt at kalde det bestilte og betalte morgenkomplet for morgenmad - leveret på rummet i plastic næsten et døgn før det skulle bruges ‼️
Ingen brugsanvisning hvorledes microbølge ovnen bruges som ovn så morgenbollerne (der var hårde som sten) det kunne varmes - marmeladen smagte overhovedet ikke som forventet svært at identificere smag og koncistens - pølsen er set i Lidl til små penge - men det mest irriterende er at tilsvarende morgenkomplet kan indkøbes hos den lokale Netto butik for 70 kr. inkl. æg !! Som i heller ikke leverede. Prisen på 99 Kr. Pr. Person er direkte utilstedeligt for den kedelige omgang..
Vores hotel rum nr. 3 virker nedslidt med fugtige og løse gerigter og manglende maling på de steder der viser om lokalerne bliver vedligeholdt ordentligt.
Ydermere er mastersengen placeret mindre end 1,5m. Fra en kraftigt trafikeret hovedvej med tung trafik hele natten igennem - I er jo opmærksomme på problemet da i har vedlagt en skål med ørepropper som kan bruges hvis kunden ikke kan falde i søvn pga. kørestøjen. Så alt i alt er en pris på næsten 2.200 kr. inkl hundeafgift på 200 kr. for en overnatning er alt alt for meget..
Jeres hotel virksomhed kan absolut ikke anbefales..

Odpowiedź od Fladbro Kro
Jeg vil gerne sige tak for en rigtig god fødselsdagsfest den 25 okt. som vi holdt med den nærmeste familie.
Vi fik middag kl.12. en meget lækker menu. Rigtig god og venlig betjening serveret i en smuk havesal.
Der var taget hensyn til alle vores ønsker.
Tak for en god fest.
Venlig Hilsen Margit Konggaard Andersen.

Odpowiedź od Fladbro Kro
Vi fik en midtugemenu med vinmenu - fantastisk lækker mad - god betjening - dejligt sted, stemning og lige det der gør os lidt gladere i denne coronatid.
Gourmet onsdag kan varmt anbefales - kommer man i dagslys er den skønneste natur omkring den historiske restaurant.

Odpowiedź od Fladbro Kro
Har spist søndagsbrunch på kroen et par gange før, hvor vi sad i den hyggelige krostue. Denne gang sad vi i festsalen, da krostuen var booket til et stort selskab. Der havde været stor fest i festsalen dagen før, og der var efterladt en masse gaver i lokalets ene hjørne. Overskydende stole og borde var stablet sammen i det ene hjørne og man havde følelsen af at befinde sig midt i et opbevaringsrum, hvor der lige skulle kørers en masse kuverter igennnem. Hyggen var helt væk, selvom maden var lige så lækker som den plejer. Men en hyggelig søndagsbrunch er mere end lækker mad. Vi var ret skuffet. Det var ikke hyggeligt ☹️, og i online booking processen blev man ikke gjort bekendt med, at man ville blive placeret i festsalen. Øv.

Odpowiedź od Fladbro Kro
Vi fejrede vores sølvbryllupsdag med den nærmeste familie.
Vi fik en 4 retters menu med tilhørerende vinmenu.
Maden var god, men servicen var elendig.
Postevand måtte vi spørge efter, og betalte 135 kr. for 2 kande vand.
Ingen smil fra serveringspersonalet og ingen spurgte om alt var ok og om vi manglede noget, selv om et par af vores gæster sat med tomme glas.
Vores tjener virkede nærmest sur.
Ærgerligt - når nu maden og omgivelser var fine!

Odpowiedź od Fladbro Kro
Excellent food and great service. We were 2 adults and 3 kids ordering a mix of set menu and from the card. Easily a match for more expensive bib-gourmand restaurants in Copenhagen and even on par with some 1-stars.
Highly recommended

Odpowiedź od Fladbro Kro
Vi havde bestilt og forudbetalt 2 overnatninger i en ferielejlighed. Ved ankomst bliver vi spurgt om vi vil afregne og vi fortæller at vi allerede har betalt. Dette afviser Kromutteren tre gange, før hun får set ordentligt efter. Herefter bliver stemningen temmelig akavet og vi får udleveret en nøgle.
Da vi skal hjem, har selve kroen lukket og døren er låst. Vi aner derfor ikke hvor vi skal tjekke ud henne og går lidt rundt om bygningen(mærkeligt at man ikke bliver oplyst om dette ved ankomst). Møder to herre omme bagved og spørger den ene hvor vi skal aflevere nøglen. Denne mand peger på en anden mand, som vender ryggen til og fortsætter sit arbejde. Min mand afleverer nøglen til den anden mand.
Ingen spørger om noget som helst, om vi har afregnet, haft et godt ophold eller lign.
Vi var faktisk lidt rystet over servicen.. hvis det havde været et lavpris sted, havde jeg sikkert fået en bedre service..
Vi havde et rigtig godt bryllup. Jonna var god til at hjælpe med menuen og var imødekommende for vores lidt krævende krav. Vi måtte have egen vin med, hvilket vi satte meget pris på.
Mad var på meget højt niveau. Vi var 100 mennesker, men det var ikke noget problem. Serveringen var også punktlig og alle fik samme tid. Lille mangel på præsentation af hovedret ændrer ikke det store i billedet af god og professionel betjening.
Rammerne var rigtig fine. Vi havde adgang til haven. Der blev åbnet op for ekstra lokaler om aftenen, så der var masser af plads. Det er er rigtig hyggeligt sted. Kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefale kroen!
Fik en skøn 3-retters menu med fantastiske smagsoplevelser, som jeg sent vil glemme:)
God service og dejlig vin til maden. Stemningen var afslappet og hyggelig - perfekt til en romantisk aften for to.
Kommer helt sikkert igen!

Odpowiedź od Fladbro Kro
Fantastisk mad og super stemning. Venligt og glad personale.
Vi var der til "Tøm køleskabet" og fik en fantastisk 3 retters menu og en forrygende afstemt rødvin.
Vi er kun lige gået i gang med at besøge Kroen :-)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.